+milion

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Wracając do sedna sprawy, skonsultuj z pacjentovem, teraz jakimś nołnejmem daestro, czy coś tam, mistrzovem i z 15toma innymi, gdzie te swoje lęki umiejscowić (na moje oko wątek o filmie, średnio adekwatny). Na forum jest topic dla każdego, homofoba, rasisty, szura, czy człowieka, który ma problem wsiadając do ubera. Dasz radę!
Ktoś kto realnie patrzy na to wszystko, jest dla Ciebie homofobem, rasistą, szurem... Typowy przykład lewackiego wyprania resztek mózgu, które Ci zostały! Szkoda strzępić języka na takiego osobnika jak Ty! Może wyjedż jeszcze z pseudo globalnym ociepleniem WIELKI EUROPEJCZYKU!Ascetic pisze: ↑06-10-2023, 10:12Wracając do sedna sprawy, skonsultuj z pacjentovem, teraz jakimś nołnejmem daestro, czy coś tam, mistrzovem i z 15toma innymi, gdzie te swoje lęki umiejscowić (na moje oko wątek o filmie, średnio adekwatny). Na forum jest topic dla każdego, homofoba, rasisty, szura, czy człowieka, który ma problem wsiadając do ubera. Dasz radę!
535 i cała ekipa dobrze cię tam lata temu wyczuła. Przerzuciłem stare posty, jakiś czas temu, jak się znów tutaj uaktywniłeś. Tak, szkoda czasu.Destro pisze: ↑06-10-2023, 10:23Ktoś kto realnie patrzy na to wszystko, jest dla Ciebie homofobem, rasistą, szurem... Typowy przykład lewackiego wyprania resztek mózgu, które Ci zostały! Szkoda strzępić języka na takiego osobnika jak Ty! Może wyjedż jeszcze z pseudo globalnym ociepleniem WIELKI EUROPEJCZYKU!Ascetic pisze: ↑06-10-2023, 10:12Wracając do sedna sprawy, skonsultuj z pacjentovem, teraz jakimś nołnejmem daestro, czy coś tam, mistrzovem i z 15toma innymi, gdzie te swoje lęki umiejscowić (na moje oko wątek o filmie, średnio adekwatny). Na forum jest topic dla każdego, homofoba, rasisty, szura, czy człowieka, który ma problem wsiadając do ubera. Dasz radę!
Widziałem, na szczęscie nie wydałem na to pseudo dzieło ani złotówki. Powiem tak, za ten ojkofobiczny pseudo film, rzeczona żydowsko-komunistyczna ściera powinna od wszystkich służb dostać taki wpierdol, że oddchciałoby się jej tworzyć takie wyrzygi!
Jak przepytam ze scen, wyjdzie jak tam oglądałeś ...
Sam wypierdaj cięty buraku! Nie oceniaj innych swoją miarą...Ascetic pisze: ↑06-10-2023, 10:50Jak przepytam ze scen, wyjdzie jak tam oglądałeś ...
No, a teraz wypierdalaj z tego wątku. Masz kilka tuzinów wątków zasranych tym swoim bełkotem, więc znajdziesz nie jedno miejsce, gdzie się będziesz mógł rozładować ... postękać o żydach ... pedałach ... muzułmanach. Nawet znów moda na kacapowanie o kowidzie i szczepionkach na forum wróciła. Do wyboru do koloru.
To oczywiste. Leje wódeczkę dla kierownika.
Co do onuc, to właśnie dumnie reprezentujesz tą grupę! Sram na ruskich tak samo na ukrów ( najlepiej jakby wyrżneli się nawzajem i byłby spokój ), oba te "narody" mordowały nas tak samo a w przypadku ukrów było to ludobójstwo. Miałem w rodzinie Wołyniaków, więc wiem o czym mówię. Jak dla mnie ukry nie powinne być w ogóle wpuszczane do naszego kraju dopóki nie wyrzekną się swoich rezunów, z których uczynili bohaterów! Zacznijmy od tego, że wpuścili ich bez żadnej kontroli, gdzie w normalnych krajach siedzieli by w specjalnych obozach dla uchodżców. Mieliśmy pseudo pandemię, nagle koniec i zaczeli masowo wpuszczać ich, nas trzymali w domach a ich nie sprawdzili mimo panującego na ukrainie aids'a ( potiwerdzona ogromna zachorowalnósć u nich ). Druga sprawa to rozdawanie im wszystkiego - mieszkania, obywatelstwo, socjal, edukacja, służba zdrowia. Oni są na pierwszym miejscu a my na drugim albo trzecim! Także srać na ruskich i ukrów tak samo! Zacznijmy dbać o dobro nas samych i naszego kraju.
Teraz właśnie pokazałeś jak przgrałeś z kretesem w pojedynku na argumenty. I jedyne co potrafiłeś wysrać, to swój skopiowany poprzedni wpis! 100% dzbana w dzbanie. Typowa lewacka umysłowa ameba! BEZ ODBIORU ASCETUSIU.
No dobra Panie Kolego, ale kto im niby rozdaje obywatelstwo?