POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Jestem zażenowy, zdecydowanie najgorsza debata jaką widziałem... Tęsknię za Braunem i Żółtkiem, wprowadzali zajebisty klimat skeczu. Tusk z Morawieckim dogryzający sobie więcej niż przedstawiający program - beznadzieja. Lewica tylko by rozdawała hajs w każdym pytaniu. Hołownia jako jedyny powiedział coś ciekawego, ale nie ze mną te numery - jako jedyny odpowiedział też w innym miejscu, że uważa, że kościół powinien mieć więcej wpływu na politykę:-) O nie nie, w takie coś się nie bawimy!
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kurde, zawsze myślałem że ten vulture z PiSem to na żarty, ale teraz zaczynam myśleć, że to prawdziwe emocje i naprawdę mu zależy, by zrobić komuś przykrość w internecie. To trochę jednak jakoś tak nie pasuje do tego Conana w obrazku.
- Ascetic
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Ostatecznie widzę to tak: Szymek>BS>Bosak>Wielgus>Donek>Pinokio.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mniej więcej coś takiego, tak.frankmullen pisze: ↑09-10-2023, 20:02Ostatecznie widzę to tak: Szymek>BS>Bosak>Wielgus>Donek>Pinokio.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Ale serio myślisz, że ten strumień świadomości, przy korzystnej interpretacji trolla, przy innej świra zrobi mi przykrość. Natomiast faktycznie Conan tak by nie robił. Nie jestem wielkim fanem tej postaci. Nawet chyba kiedyś coś dyskutowaliśmy na ten temat po tym jak przeczytałem oryginalne opowiadania i napisałem opinię. Żałosne beztreściowe i rozwlekłe bluzgi, to nie Conan.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2023, 19:59Kurde, zawsze myślałem że ten vulture z PiSem to na żarty, ale teraz zaczynam myśleć, że to prawdziwe emocje i naprawdę mu zależy, by zrobić komuś przykrość w internecie. To trochę jednak jakoś tak nie pasuje do tego Conana w obrazku.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ozob
- zahartowany metalizator
Tylko Konfederacja. Najlepsza partia. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- uglak
Ktoś tu uderzył w czułe miejsce[V] pisze: ↑09-10-2023, 19:58Ty lewacka kurwo zawszona cierpiąca na depresję i szukająca pomocy u psychoteraoeutów :nie pamiętasz jak było za Tuska bo pewnie jeszcze wtedy szkoły nie skończyłeś stulejarzu zachukany kocmołuchu z piździchowa. Gastarbaiter, no kurwa kto tak mówi, tylko takie korpo wywłoki jak ty.

Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie, myślę, że niespecjalnie zrobi Ci to przykrość, po prostu czasem ciekawie jest tak pochylić się nad takim okazem i przyjrzeć mu się z czystej ciekawości, by się zastanowić, co nim kieruje. Widzę tu jeszcze jeden mankament - Conan nie opuściłby swojego kraju, gdyby wpierw na miejscu nie udowodnił, że jest przechujem. Dopiero wtedy wybrałby się na podbój innego kraju. A tutaj, cóż...Hatefire pisze: ↑09-10-2023, 20:10Ale serio myślisz, że ten strumień świadomości, przy korzystnej interpretacji trolla, przy innej świra zrobi mi przykrość. Natomiast faktycznie Conan tak by nie robił. Nie jestem wielkim fanem tej postaci. Nawet chyba kiedyś coś dyskutowaliśmy na ten temat po tym jak przeczytałem oryginalne opowiadania i napisałem opinię. Żałosne beztreściowe i rozwlekłe bluzgi, to nie Conan.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2023, 19:59Kurde, zawsze myślałem że ten vulture z PiSem to na żarty, ale teraz zaczynam myśleć, że to prawdziwe emocje i naprawdę mu zależy, by zrobić komuś przykrość w internecie. To trochę jednak jakoś tak nie pasuje do tego Conana w obrazku.
- ozob
Dozyliacie czasów gdzie sukcesem jest praca ponad siły w korpo na podrzędnym stanowisku we Warszawce z lodówką wypchana słoikami ze wsi. Umieram że śmiechu. Takie wam Tusku frukty zostawil. XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Czemu nie, śmiech to zdrowie - pod warunkiem, że naprawdę się śmiejesz, a nie tylko piszesz, że się śmiejesz, huncwocie ty, ty.
- Triceratops
Hehe no, i chce wybudowac 300 mieszkan...ambitna :D Nie bardzo rozumiem ten ruch przeciez Zandberg jest w miare niezlym i opanowanym mowca, 4 lata temu pociagnal lewicy debate, Konieczny umie gadac, czy chocby Czerwony Wolodia, no prawie ktokolwiek, to wybrali prymitywna krzykaczke...nie to, ze mnie to boli, ale tak jak piszesz, chyba odpalila lewicowy protokol Korwina xDMaruder pisze: ↑09-10-2023, 19:38Przeciez to jest kuriozum co ten dziennikarz pierdolil...mogli chocoaz jakies pozory bezstronniczosci pokazac, a tutaj kolo niczym przydupas mateuszka tuskowi dosrywal. Taki tam nieudany stand up ta debata, babka z lewicy pograzyla ich iluzoryczne szanse.frankmullen pisze: ↑09-10-2023, 19:24Qrwa, tych prowadzących bym zajebał. Co za cymbały. Jawna prostytucja zawodu dziennikarza.
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No coś w tym jest, nie myślałem o tym wcześniej, ale ci ,,neutralni" prowadzący mówiący wprost o tym że ileś lat temu PO i SLD chciałby zrobić to i to niedobrego... Cóż... A Zandberga faktycznie mogliby wystawić zamiast tej pultającej się babki bez przebicia. Wysoki chłop, wykształcony, mówić potrafi, wygląd chada. aż szkoda go chować w tak kluczowej chwili.
- hcpig
Lewica w niedzielę rozjedzie buldożerem Konfiarzy na których głosujesz i których lansujesz.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Jester, lubie sie najebac w weekend od czasu do czasu ale cpanie na tygodniu to juz gruba przesada.
woodpecker from space
- tomekw48
- w mackach Zła
Też to zauważyłem. Pytania były dłuższe od odpowiedzi na nie. TVP to ścierwo. Mam nadzieję, że PISiory nie uzyskają większości i nie stworzą koalicji z Konfą, bo ci niby tak się zarzekają, że tak będzie. Taki wynik będzie sukcesem w nadchodzących wyborach.
A co było po debacie w wiadomościach? Tusk to Tusk tamto PO zło PIS dobre PO bieda PIS bogactwo itd... Zaorać to ścierwo...
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- shagwest
- zaczyna szaleć
Nie mogli, opozycja nie ma tu za bardzo pola manewru. KO wiadomo, że musi być Tusk, TD - jeden z tych dwóch, a ktoś musi wystawić kobietę, żeby nie było gadania "tyle mówicie, że walczycie o głosy kobiet, a w debacie same chłopy ". Więc musiała to zrobić Lewica.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2023, 20:38No coś w tym jest, nie myślałem o tym wcześniej, ale ci ,,neutralni" prowadzący mówiący wprost o tym że ileś lat temu PO i SLD chciałby zrobić to i to niedobrego... Cóż... A Zandberga faktycznie mogliby wystawić zamiast tej pultającej się babki bez przebicia. Wysoki chłop, wykształcony, mówić potrafi, wygląd chada. aż szkoda go chować w tak kluczowej chwili.
Mogli inną kandydatkę wybrać, to tak.
So say we all.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Triceratops
No to jest bardzo dziwne, Zandberg tez z reguly nikogo nie obraza jak ci dwaj i trzyma sie tematu. Konieczny zreszta tez jest kulturalny, no nawet Gdula.....nie eiem co tam sie odjebalo xdŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-10-2023, 20:38No coś w tym jest, nie myślałem o tym wcześniej, ale ci ,,neutralni" prowadzący mówiący wprost o tym że ileś lat temu PO i SLD chciałby zrobić to i to niedobrego... Cóż... A Zandberga faktycznie mogliby wystawić zamiast tej pultającej się babki bez przebicia. Wysoki chłop, wykształcony, mówić potrafi, wygląd chada. aż szkoda go chować w tak kluczowej chwili.
woodpecker from space
- nagrobek