Nie nie zagrożona. W Polsce już jej nie ma.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ozob
- zahartowany metalizator
XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
Trup. Tak poza wątkiem, ale nie do końca.
Powiedz mi, tak na ulicy z takim prymitywem byś rozmawiał? Taki by do Ciebie podbił, walący od frytury, z buzi niezbyt bystry, nie potrafiący po polsku zdania sklecić, z takim przekazem: "hehe, xD, kurwa, lewarze" itd. Poważnie, poświęciłbyś mu swój cenny czas?
lys på slutten av lys
- trup
Rozmawiałem z 3ma takimi po protestach w spr. ustaw sądowych. Trole jak chuj. Rozmawiałem z kolegą z nimi do momentu aż od jednego z nich padło "A na chuj mi sądy? jak się po sądach nie zamierzam szlajać".Ascetic pisze: ↑11-10-2023, 14:55Trup. Tak poza wątkiem, ale nie do końca.
Powiedz mi, tak na ulicy z takim prymitywem byś rozmawiał? Taki by do Ciebie podbił, walący od frytury, z buzi niezbyt bystry, nie potrafiący po polsku zdania sklecić, z takim przekazem: "hehe, xD, kurwa, lewarze" itd. Poważnie, poświęciłbyś mu swój cenny czas?
Tu mi ręce opadły ze świstem i zgodnie odpuścilismy dalszą polemikę.
Tu nie tyle z nim polemizuję co prostuję pewne głupoty.
Brak reakcji nie zawsze jest zdrowy.
Mnóstwo razy nie reaguję.
Ty natomiast naucz się formułować myśli / wpisy PROŚCIEJ. Bo czasami jak czytam to widzę sens i myśl przewodnią ale dla wielu osób to może brzmieć jak suahili bo gmatwasz strasznie i jakieś niedopowiedzenia stosujesz... Chyba, że celowo, żeby zdezorientować kota...
- trup
- Ascetic
trup pisze: ↑11-10-2023, 14:59Rozmawiałem z 3ma takimi po protestach w spr. ustaw sądowych. Trole jak chuj. Rozmawiałem z kolegą z nimi do momentu aż od jednego z nich padło "A na chuj mi sądy? jak się po sądach nie zamierzam szlajać".Ascetic pisze: ↑11-10-2023, 14:55Trup. Tak poza wątkiem, ale nie do końca.
Tu mi ręce opadły ze świstem i zgodnie odpuścilismy dalszą polemikę.
Tu nie tyle z nim polemizuję co prostuję pewne głupoty.
Brak reakcji nie zawsze jest zdrowy.
Mnóstwo razy nie reaguję.
Ty natomiast naucz się formułować myśli / wpisy PROŚCIEJ. Bo czasami jak czytam to widzę sens i myśl przewodnią ale dla wielu osób to może brzmieć jak suahili bo gmatwasz strasznie i jakieś niedopowiedzenia stosujesz... Chyba, że celowo, żeby zdezorientować kota...
Kumaty zawsze zjarzy. A powiększone - w punkt uchwycone. Kot łowi, a kuweta i tak czeka na czyszczenie.
Do pytania wracając. Zalęgły się tu trole, i kilku zwyczajnie słabych intelektualnie, żeby nie powiedzieć brzydziej. Ściek płynie wartko. Na prymitywy, co potrafią napisać "hehe, kurwa lewary" szkoda czasu.
Ostatnio zmieniony 11-10-2023, 15:45 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- ozob
Jesteście najlepszym dowodem na to, że demokracja w Polsce ma się dobrze. I co ważne, to wy, kolorowe ludki, chcieliście te demokrację ograniczyć dla milionów w czasie pandemii. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- trup

- Ascetic
To, że forum jest "patościekiem, nazwanym przez kilka trolli - prawicowym", co idealnie nie widać po głosowaniu w ankiecie "wybory 2023", i tych 6-7 patusów, najgłośniej drze ryja, jak tiktokowy dredre, nie znaczy, że demokracja jest ograniczona. Nie znaczy, też to, że jak lokdałn był, jakoś ludzie nie wyszli na ulice i nie protestowali. Bo większość, jednak, jak to w demokracji, ma w dupie szurostwo, trollnię, i ruską kacapię, co widać po głosowaniu na ruską konfpederastię. Będzie max 12 %. To pokazuje, że w demokracji, jak to w demokracji, większkość uważa, że lokdałn nie był problemem. Inaczej uważają kacapskie trolle, ale tak samo uważają na wie innych tematów, które dla czubków są atrakcyjne. Jak picie moczu, nie jedzenie przez miesiąc, uważanie, że palenie nie szkodzi itd. itp. Taka uroda odklejeńców i trolli.
lys på slutten av lys
- Ascetic
Słyszałeś? Tam u niego był zamach i spisek na niego. Spłonął parking przy lotnisku w Luton. Pewnie spalił się elektryk!!!!!! i nie będzie mógł przylecieć, zagłosować. Choć zostaje pytanie, czy nie byłby to bilet w jedną stronę, i czy rzeczywiście by przyleciał. Nie wiadomo przecież, dlaczego uciekł z kraju. Szury wyklęte w szczepionkę zaklęte, różne mają motywacje, aby uciec

lys på slutten av lys
- ozob
Głos na Konfederację już w niedzielę żeby demokracja była bardziej zagrożenia, żeby były lockdowny, żeby paszportu covidowe były, żeby ograniczenia w podróżowaniu, żeby soclaj był i żeby było rozdawanie Ukrainie wszystkiego za darmo. (:
Ależ będzie pisk zarzynanych swin w niedzielę. XD
- Ascetic
Prymityw nazywa wyborców świniami. Jak to prymityw.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czyli jednak Tusk miał rację. No i po co było wczoraj kłamać?
- Z generalnego dowództwa odeszło jedenastu zawodowych żołnierzy. Pułkownicy, podpułkownicy, majorzy. -
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Czyli jednak Tusk miał rację. No i po co było wczoraj kłamać?
- Z generalnego dowództwa odeszło jedenastu zawodowych żołnierzy. Pułkownicy, podpułkownicy, majorzy. -
lys på slutten av lys
- nagrobek
ale wiesz, że nikt (no może prawie nikt) tutaj nie traktuje powaznie twojego pierdolenia i każdy zlewa je ciepłym, spienionym moczem?ozob pisze: ↑11-10-2023, 16:01Głos na Konfederację już w niedzielę żeby demokracja była bardziej zagrożenia, żeby były lockdowny, żeby paszportu covidowe były, żeby ograniczenia w podróżowaniu, żeby soclaj był i żeby było rozdawanie Ukrainie wszystkiego za darmo. (:
- ozob
Wyjebane mam. (:
Dobrze, że opinie innych mają pokrycie w rzeczywistości, co mamy udowadnianie na forume od początku pandemii po dziś dzień. XD
Dobrze, że opinie innych mają pokrycie w rzeczywistości, co mamy udowadnianie na forume od początku pandemii po dziś dzień. XD
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii

Ruch Oporu już się tworzy XD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Przodkowie - konspiratorzy z czasów zaborów, okupacji niemieckiej i sowieckiej - patrzą na to z góry i załamują ręce. 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nagrobek
a najgorsze jest to ze praktycznie nie ma juz tej starej stałej sieci telefonicznej stacjonarnej
jaki Bareja w ogóle
opozycja z władzą błądzą w oparach absurdu i wszyscy się o siebie nawzajem obijają
jaki Bareja w ogóle

opozycja z władzą błądzą w oparach absurdu i wszyscy się o siebie nawzajem obijają
- DST
- rasowy masterfulowicz
- ozob
Bo mogę i mnie w przeciwieństwie do wielu nie uwiera kij w dupie. (:
- uglak
To serio coś nowego, a nie z poprzednich wyborów podczas których też na zawsze traciliśmy demokrację? xD
Guilty of being right