POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

11-10-2023, 21:07

Tatuś pisze:
11-10-2023, 21:02
[V] pisze:
11-10-2023, 20:53

Co ty karkas podbijasz do mnie, zapomniałeś jak pisałeś poematy o siedzeniu pod drzewkiem z żyletką w ręku? Ja takich rozterek nie mam, mam za to swoje poglądy polityczne,
Wierzysz w jedynego i wiecznego jarozbawa?
To oczywiste. Co nie znaczy że nie widzę jego wad.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

11-10-2023, 21:08

Czy jesteś w stanie wymienić te wady?
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
[V]

11-10-2023, 21:12

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
11-10-2023, 21:05
[V] pisze:
11-10-2023, 20:53
Co ty karkas podbijasz do mnie, zapomniałeś jak pisałeś poematy o siedzeniu pod drzewkiem z żyletką w ręku? Ja takich rozterek nie mam, mam za to swoje poglądy polityczne, jeśli wraz z kilkoma klientami uważasz je za idiotyczne to i tak nie ma żadnego znaczenia,kto by się tam przejmował lewackimi zawodzeniem.
No tak, było tak ze mną, tylko rzecz w tym że teraz jest ze mną zajebiście, o czym też dużo pisałem, a twoje wpisy robią się coraz bardziej rozhisteryzowane, wiem że to zlejesz, ale może warto zadać sobie pytanie: co właściwie chcesz osiągnąć grożąc ludziom na forum internetowym i pisząc post za postem na tematy polityczne, skoro tu same stare chłopy i każdy ma swoje poglądy tak samo jak ty? Czy to faktycznie coś co by robił Conan? Czy może Conan by się raczej śmiał z takiej internetowej krucjaty?
Nikomu nie grożę, jesteśmy na specyficznym forum, zawsze była jatka ale to wciąż jest tylko forum internetowe,nie ma się co obrażać jak baba. Conan to tylko obrazek w avatarze, nic więcej.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
[V]

11-10-2023, 21:16

Tatuś pisze:
To oczywiste. Nie będę jednak szedł w tym kierunku gdyż zalet jest więcej. Jeśli już jednak ciągniesz mnie za język to najbardziej razi mnie to co zrobiono z tvp. Nie wszystko co robi rząd jest zajebiste i zamienienie telewizji pubiicznej w olbrzymią tubę propagandową partii sprawujacej władze jest mówiąc oględnie obrzydliwe.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

11-10-2023, 21:22

[V] pisze:
Tatuś pisze:
To oczywiste. Nie będę jednak szedł w tym kierunku gdyż zalet jest więcej. Jeśli już jednak ciągniesz mnie za język to najbardziej razi mnie to co zrobiono z tvp. Nie wszystko co robi rząd jest zajebiste i zamienienie telewizji pubiicznej w olbrzymią tubę propagandową partii sprawujacej władze jest mówiąc oględnie obrzydliwe.
Dobrze ci idzie, to napisz jaka jest największa zaleta.
[V]

11-10-2023, 21:34

Tatuś pisze:
11-10-2023, 21:22
[V] pisze:
Tatuś pisze:
Dobrze ci idzie, to napisz jaka jest największa zaleta.
Dla mnie tematem trudnym i pewnie spalonym ale jednak jest domaganie się zadośćuczynienia za krzywdy wyrządzone podczas II wojny światowej. Prawdopodobnie nigdy nie otrzymamy środków które zostały tam sprecyzowane ale ważne, że to ruszyli. Niech to wisi nad tym przeklętym narodem niemieckim i nie pozwala im zapomnieć o zbrodniach jakie dokonali ich przodkowie. Dlatego szanuje PIS że nie pierdoli się w tańcu i rusza sprawę która jest niczym nigdy nie gojąca się rana. Jakże jest to odmienne w stosunku do postawy polityków PO, postawy z pozycji kolan.
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

11-10-2023, 22:48

Niech ta kampania się już skończy. Cisza wyborcza powinna być tydzień przed głosowaniem. Ale kurwa, po wyborach będzie to samo. Prawaki/lewaki w zależności od tego kto przegra będą ujadać jak psy. Na mordy na plakatach nie mogę już patrzeć. Smutne to jak jesteśmy jako społeczeństwo podzieleni, nawet na tym forum. Też ulegam temu szałowi z czego nie jestem dumny.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

12-10-2023, 08:39

[V] pisze:

Dla mnie tematem trudnym i pewnie spalonym ale jednak jest domaganie się zadośćuczynienia za krzywdy wyrządzone podczas II wojny światowej. Prawdopodobnie nigdy nie otrzymamy środków które zostały tam sprecyzowane ale ważne, że to ruszyli.
Czyli popierasz podporządkowanie polityki zagranicznej pod wewnętrzne potrzeby partii rządzącej. Temat reparacji został zamknięty 30 lat temu i PiS dobrze o tym wie ale aby uciułać parę procent poparcia jest gotowe zniszczyć relacje z naszym największym partnerem gospodarczym. To jest naprawdę głupie i dlatego trzeba tych wariatów odsunąć od władzy jak najszybciej.
[V] pisze:
Jakże jest to odmienne w stosunku do postawy polityków PO, postawy z pozycji kolan.
To są twierdzenia pisowców którzy NICZEGO nie potrafią wynegocjować. Bo negocjacje wymagają czasem kompromisów a do tego Jarozbaw jest niezdolny. PO na kolanach była w UE o wiele bardziej skuteczna niż stojący PIS ale totalnie zmarginalizowany wszędzie. Błaszczaka to już nikt nie chce widzieć na naradach w NATO a nasza najsilniejsza armia się poskłada w 7 dni jak w 1939 roku.

Ludzie w naszym kraju nie ogarniają dalej niż własna zagroda i wystarczy trochę manipulacji aby znaleźć sobie oddanego zwolennika.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-10-2023, 08:48

Generalnie tak.
  • Spotkanie ministrów spraw zagranicznych w Kijowie odnośnie współpracy przy odbudowie Ukrainy (mając takie zaplecze poparcia i pozytywnej energii od Ukraińców to jest zajebista szansa dla Polski, którą te bendzwały prawdopodobnie zaprzepaściły) - BEZ POLSKI
  • Spotkanie ministrów obrony (z krajów NATO ) - BEZ POLSKI
  • Finansowanie odbudowy gospodarek po pandemii (fundusze KPO) - BEZ POLSKI.
Szlacheckie "nic o nas bez nas" jak zwykle tylko puste na ustach bez pokrycia w skuteczności. Głupie ciule i tyle. Nie umieją w nic.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Hatefire

12-10-2023, 09:11

Obrazek

Jeszcze przed chwilą w oczach prawactwa był to ponadprzeciętnie inteligentny, oczytany i błyskotliwy, niezależnie myślący polityk. A tu nagle prosimy zawrzyj mordę skretyniały dziadku :lol:
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

12-10-2023, 09:14

Właśnie, przypomniało mi się. Stojący wyprostowany PiS tak stał wyprostowany w tej Brukseli, że musieliśmy zapłacić całe odszkodowanie za Turów Czechom. Oni się kurwa chcą brać za reparacje od NIemców jak Czesi się po nich przejechali jak po łysej kobyle

KPO też spłacaja a nie dostali ani złotówki. Pierdolą o tym, że opozycja głosuje przeciw Polsce a sami głosowali przeciw Tuskowi w wyborach jako jedyny kraj w UE. Nie miało to żadnego znaczenia a tylko się ośmieszyli. I tak od potknięcia do wyjebki.
Awatar użytkownika
Ascetic

12-10-2023, 09:15

Hatefire pisze:
12-10-2023, 09:11
Obrazek

Jeszcze przed chwilą w oczach prawactwa był to ponadprzeciętnie inteligentny, oczytany i błyskotliwy, niezależnie myślący polityk. A tu nagle prosimy zawrzyj mordę skretyniały dziadku :lol:
Coś się tam uczą. Za całe 10 pln wykupiłem na miesiąc "lewacką szczujnię", czytaj tvn, a tam .... zbigniew0 "dlaczego pan porusza kwestię wyjścia z UE? Przecież nie ma takiego tematu", a później, nie trzymający napięcia, jak forumowe trolle, mem-cel "teraz więcej dostajemy z UE, niż wpłacamy, więc, nic z tematem nie robimy ", czy jakoś tak ... Zobaczyły chłopptasie, populisty jedne, sondaże & opinie Polaków nt. wyjścia z UE, i morda w kubeł, i to nie my, i w ogóle skąd taki temat? (:
Poro
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

12-10-2023, 11:47

Awatar użytkownika
trup

12-10-2023, 15:44

memokampania

Obrazek
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

17-10-2023, 13:26

Kurwa jeszcze krew nie zasygła, a ... już takie zmiany??
Obrazek
Awatar użytkownika
trup

17-10-2023, 16:33

Hatefire pisze:
11-10-2023, 11:35
trup pisze:
11-10-2023, 11:12
Otóż to. Zwłaszcza, że izba w SN która zatwierdza wynik wyborów jest obsadzona przez nominatów zjebanej prawicy.
Duda już ze swoim uśmieszkiem zapowiedział, że praktyka jest taka, że utworzenie rządu prezydent powierza "zwycięskiemu ugrupowaniu". Wystarczy, że duda uzna, że skoro ZJEP będzie miał choćby 1% więcej niż kolejna partia, to jest zwycięska.
No, ale poczytaj może Konstytucję, na którą tak często się powołujesz. Prezydent może sobie powołać na premiera nawet Ziutka, lokalnego pijaczka. Dopiero w razie gdy Ziutek nie otrzyma wotum, wchodzą kolejne procedury. Duda niestety jest w prawie, żeby w ramach tych przepisów opóźnić w ten sposób zmianę rządu.
umknęło mi
"Art. 126 ust. 1 Konstytucji RP stanowi, że Prezydent jest gwarantem ciągłości władzy państwowej, a nie jej niezmienności."
Awatar użytkownika
trup

17-10-2023, 16:37

Tymczasem wielkie spotkanie w Chinach....

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

17-10-2023, 17:08

W takim Komarom to już nawet nie zjesz porkoltu tylko chińskie żarcie.
bartwa

17-10-2023, 17:35

Tatuś pisze:
17-10-2023, 17:08
W takim Komarom to już nawet nie zjesz porkoltu tylko chińskie żarcie.
Ciekawe co wcina Orban, bo widać, że lubi chłopak sobie podjeść.
ODPOWIEDZ