Wybory 2023.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybory 2023.
no to teraz zaczynamy odliczanie, za ile sie pokłócą o stołki 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Krótkie to było odliczanie. Już Żukowska z Lewicy się żre o sprawy światopoglądowe z Kamyszkiem. Jak na moje, ta cała koalicja rozpadnie się w kilka miesięcy. W przyspieszonych wyborach lud widząc co się odpierdala da stery PiSowi ponownie z wynikiem 60%.
- trup
pokrzyczą pokrzyczą i się dogadają. Choć uważam, ze największym problemem będzie właśnie sfrustrowany wcześniejszą porażką w wyborach prezydenckich Kamysh i Hołownia, któremu ego wyleje się uszami. Będą się przez ten wynik puszyli niczym pawie. A to nie jest dobry prognostyk. Polityk kurwa mówi, że sprawy światopoglądowe nie podlegają rozmowom.... jprdl. No to niech zrobią referendum ale z racjonalnym pytaniem / pytaniami. Życzyłbym sobie referendum w sprawie konkordatu i finansowania kościoła.
Co do wyniku wyborów.... UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF! Frekwencja szok.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- weteran forumowych bitew
mokry sen pisiora, na szczęście nierealny. PiS już wyżej dupy nie podskoczy. 60%? Czemu nie 100% od razu ?:)frankmullen pisze: ↑17-10-2023, 12:37Krótkie to było odliczanie. Już Żukowska z Lewicy się żre o sprawy światopoglądowe z Kamyszkiem. Jak na moje, ta cała koalicja rozpadnie się w kilka miesięcy. W przyspieszonych wyborach lud widząc co się odpierdala da stery PiSowi ponownie z wynikiem 60%.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- trup
jakże mi przykro, że nie pomacha łapskami i nie pobiega już po komisjach, żeby podpisywac listy obecności... 100 głosów zabrakUo.

JAKŻE MI PRZYKRO [*][/size]:

choć w sumie szkoda, fajne miał tapety na lapku
JAKŻE MI PRZYKRO [*][/size]:
choć w sumie szkoda, fajne miał tapety na lapku
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Na początek się dogadają. Owszem. Ale im dalej w las, tym więcej drzew. Tak na dobrą sprawę niewiele tych wszystkich ludzi łączy poza nienawiścią do PiS. Zobaczymy jak rozwiążą kwestię handlu w niedzielę. Hołownia i PO są za, ale zandbergowcy pewnie będą przeciw. Takich kwiatków będzie masa. Referendum też bym chciał, ale nie liczę na to. W większości ta cała koalicja składa się z katoli. Może w wesji soft, ale nawet oni nie będą chcieli zadzierać z Kościołem.trup pisze: ↑17-10-2023, 12:40pokrzyczą pokrzyczą i się dogadają. Choć uważam, ze największym problemem będzie właśnie sfrustrowany wcześniejszą porażką w wyborach prezydenckich Kamysh i Hołownia, któremu ego wyleje się uszami. Będą się przez ten wynik puszyli niczym pawie. A to nie jest dobry prognostyk. Polityk kurwa mówi, że sprawy światopoglądowe nie podlegają rozmowom.... jprdl. No to niech zrobią referendum ale z racjonalnym pytaniem / pytaniami. Życzyłbym sobie referendum w sprawie konkordatu i finansowania kościoła.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Ja Pisior? Nosz qrwa. To żeś zayebał. Większego wroga tych kurew na forum nie znajdziesz. Staram się jedynie trzeźwo patrzeć na rzeczywistość.olgims pisze: ↑17-10-2023, 12:43mokry sen pisiora, na szczęście nierealny. PiS już wyżej dupy nie podskoczy. 60%? Czemu nie 100% od razu ?:)frankmullen pisze: ↑17-10-2023, 12:37Krótkie to było odliczanie. Już Żukowska z Lewicy się żre o sprawy światopoglądowe z Kamyszkiem. Jak na moje, ta cała koalicja rozpadnie się w kilka miesięcy. W przyspieszonych wyborach lud widząc co się odpierdala da stery PiSowi ponownie z wynikiem 60%.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Kto wygrał? Paratrioci (sic!) z Konfederacji?
- DST
- rasowy masterfulowicz
Śmieszy mnie ten polski defetyzm. Też mówili mi znajomi przed wyborami "zobaczysz PiS dalej będzie rządził" itd. Z takim wiecznym stękaniem nic dziwnego, że rządzili tak długo.frankmullen pisze: ↑17-10-2023, 12:37Krótkie to było odliczanie. Już Żukowska z Lewicy się żre o sprawy światopoglądowe z Kamyszkiem. Jak na moje, ta cała koalicja rozpadnie się w kilka miesięcy. W przyspieszonych wyborach lud widząc co się odpierdala da stery PiSowi ponownie z wynikiem 60%.
Nie, że specjalnie dużo obiecuję sobie po tej prawdopodobnej koalicji, ale ulżyło mi, że pogonią to pierdolone bydło.
- Żułek
układy układziki, rąsia rąsie myje, w sumie nie wiele się zmieni jak zwykle 
po prostu bedą lepiej się kamuflować
jebac polityke 

po prostu bedą lepiej się kamuflować

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- trup
NOWE (i stare) TWARZE
Będzie ciekawie....

ten aktywny pan miał więcej głosów niż Włodziu Czarzasty....

szMatecki.... lizus i menda od ziobry

Przed panią Stalińską na pewno będzie spierdalała większość pisiorów w tym sam naczelnik. Oni się takich kobiet bojooo

Będzie ciekawie....
ten aktywny pan miał więcej głosów niż Włodziu Czarzasty....
szMatecki.... lizus i menda od ziobry
Przed panią Stalińską na pewno będzie spierdalała większość pisiorów w tym sam naczelnik. Oni się takich kobiet bojooo
- trup
No ja myślę., że skoro się powiedziało A (KO i zwłaszcza Lewic) to kościół zostanie ukrócony. W jakim stopniu zobaczymy. Ale społeczne oczekiwania są duże, więc coś się zadzieje.frankmullen pisze: ↑17-10-2023, 12:49Na początek się dogadają. Owszem. Ale im dalej w las, tym więcej drzew. Tak na dobrą sprawę niewiele tych wszystkich ludzi łączy poza nienawiścią do PiS. Zobaczymy jak rozwiążą kwestię handlu w niedzielę. Hołownia i PO są za, ale zandbergowcy pewnie będą przeciw. Takich kwiatków będzie masa. Referendum też bym chciał, ale nie liczę na to. W większości ta cała koalicja składa się z katoli. Może w wesji soft, ale nawet oni nie będą chcieli zadzierać z Kościołem.trup pisze: ↑17-10-2023, 12:40pokrzyczą pokrzyczą i się dogadają. Choć uważam, ze największym problemem będzie właśnie sfrustrowany wcześniejszą porażką w wyborach prezydenckich Kamysh i Hołownia, któremu ego wyleje się uszami. Będą się przez ten wynik puszyli niczym pawie. A to nie jest dobry prognostyk. Polityk kurwa mówi, że sprawy światopoglądowe nie podlegają rozmowom.... jprdl. No to niech zrobią referendum ale z racjonalnym pytaniem / pytaniami. Życzyłbym sobie referendum w sprawie konkordatu i finansowania kościoła.
Co do szarpania itp najbardziej obawiam się własnie Hołowni i Kamysha
- tomekw48
- w mackach Zła
Ja tam mam nadzieję, że pomimo kłótni, będzie miało miejsce to, czego nie było za PISu, czyli dogadywanie się i pójście na kompromis.
PISiory zostawiły tyle kwiatków po sobie, że z rozsądnym podejściem, te wszystkie afery powinny ich zmieść z planszy do kolejnych wyborów. No ale zobaczymy, czy układy i układziki na zasadzie, że ręka rękę myje nie wezmą górę. Bo jednak stereotyp, że polityk to kurwa jest silne.
PISiory zostawiły tyle kwiatków po sobie, że z rozsądnym podejściem, te wszystkie afery powinny ich zmieść z planszy do kolejnych wyborów. No ale zobaczymy, czy układy i układziki na zasadzie, że ręka rękę myje nie wezmą górę. Bo jednak stereotyp, że polityk to kurwa jest silne.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Tak przy okazji - warto by było, żeby ktoś uzmysłowił Kamyszkowi i Simonowi (bo sami na pewno nie zdobędą się na taką refleksję), że te 13% to nie jest rzeczywiste odzwierciedlenie poparcia ich wspaniałego programu. Sporo osób zakrzyżykowało ich, by pomóc im wejść do sejmu. Sam miałem z żoną takie dylematy, ale ostatecznie zagłosowaliśmy na inną mafię. Myślę jednak, że sporo ludzi zagłosowało nich z politycznego altruizmu i czystej kalkulacji. Na ich miejscu bym zatem nieco poskromił pychę.
- trup
"Pokora i umiar" - już były 
Teraz czas na "Pycha i rozpasanie"

Teraz czas na "Pycha i rozpasanie"
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Aaaa... I jeszcze jedno. Mieszkańcom lubuskiego gratuluję wyboru Mejzy, który znowu dostał mandat. Brak mi słów na to społeczeństwo.
- trup
no tak.... to jest kompletnie niezrozumiałe....frankmullen pisze: ↑17-10-2023, 13:43Aaaa... I jeszcze jedno. Mieszkańcom lubuskiego gratuluję wyboru Mejzy, który znowu dostał mandat. Brak mi słów na to społeczeństwo.
-
- rasowy masterfulowicz
kurwa trup zaspamowałeś już całą strone tymi zjebanymi zdjęciami tych ryjów
- immortal69
- postuje jak opętany!
Uff warmińsko-mazurskie na czerwono. Może dzięki temu rudy nie będzie się mścił