ale może chociaż nowa znajomość z dziewczyną się udamocny2_3 pisze: ↑22-10-2023, 10:10W piątek wdałem się w bójke z gówniarzami pod pubem.Efekt taki że dostałem trzy konkretne kopy w głowę leżąc już na ziemi od pierdolonego dwmuterowego grubasa, jebanego świra który pare minut wcześniej okopał dziewczynę w ciąży.Od godziny 2 w nocy spędziłem 3h na komisariacie, Jak unikam takich sytuacji tak tutaj uznałem że jeśli nie rozdziele pojebów to się pozabijają, tam już tulipany szły w ruch.I kurwa miałem więcej szczeście niż rozumu bo oprócz tego że dostałem buta na głowę to nic mi sie takiego nie stało.Telefon zgubiłem ale znalazł się w sobotę i co ciekawe znalazła go dziewczyna z którą wypiłem pare drinów przed tą pojebaną sytuacją.
Jakieś wnioski? trzymać sie z daleka od takich miejsc szczególnie w piątki.Mam szczęscie że nie wyłapałem lufy bo tam już trrzech czy czterech na mnie szło.Jedno wiem napewno, zapamiętałem tą kurwe i jak na niego trafie to już na trzeżwo rozpierdole mu ten ryj.Kawał skurwysyna.
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja pierdole co za zjeby
myślałem że trafiłem na jakąś wadliwą partie ale nie
dobrze że miałem starą nakrętke to se nową oderwałem i uzywam starej ale kurwa serio ?

myślałem że trafiłem na jakąś wadliwą partie ale nie
i czemu to gówno ma służyć ? nie dość że nie wygodne to jeszcze można se pokaleczyć łapy i ryjaJuż wkrótce nakrętki we wszystkich butelkach plastikowych Coca-Coli i innych napojów koncernu będą przytwierdzone na stałe. Nie jest to jednak fanaberia firmy, a konieczność dostosowania się do unijnych przepisów, które wejdą w życie od połowy przyszłego roku.
O zmianach pisze portal wiadomoscihandlowe.pl i wskazuje, że firma Sidel współpracująca z Coca-Cola Europacific Partners pokazała opakowania napojów w nowych wersjach. Już niedługo konsumenci nie będą mogli oderwać nakrętki od butelki, gdyż te będą przytwierdzone na stałe.
Jak podkreśla portal, nowa butelka to nie tylko zmiana dotycząca nakrętki. Firmy zdecydowały się również zastosować lżejszą szyjkę.
Zgodnie z planem w maju 2022 r. wypuściliśmy pierwsze butelki na rynek Wielkiej Brytanii. Pilotażowy program zrealizowany w Barcelonie pomógł nam wspólnie poznać i zidentyfikować wszelkie potencjalne problemy – powiedział Geert Marse, kierownik techniczny ds. opakowań w CCEP, cytowany przez wiadomoscihandlowe.pl.
Wraz z nowymi butelkami w mediach i na nośnikach reklamowych pojawią się instrukcje, jak korzystać z nowej nakrętki. Obie firmy zapowiadają też, że będą zbierać informacje od konsumentów i w razie potrzeby podejmą działania naprawcze.
Nakrętki przytwierdzone na stałe. To efekt unijnego prawa
Wszyscy producenci napojów działający na terenie UE będą musieli zacząć przestrzegać unijnych regulacji dotyczących tworzyw sztucznych jednorazowego użytku (SUP – single-use plastic).
Rządzący w Polsce przyjęli przepisy dostosowujące polskie prawo do unijnych wytycznych.
dobrze że miałem starą nakrętke to se nową oderwałem i uzywam starej ale kurwa serio ?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Do wejścia kolejnych przepisów możesz trzymać tę samą nakrętkę do coli, jeśli będziesz o nią dbał, to posłuży Ci jeszcze przez wiele lat!
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
Byle by jej upilnował, bo z nakrętkami różnie bywa...
- Żułek
jeszcze mam kilka starych butelek to se odkręce i bede trzymał jak

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Ascetic
Podmianka 3 sanatariowiszczów, na jednego tomabełkotaodklejonegolota, drugiego przydętamaxagolonkę + powrót katotrollowiszcze.
3:3 = kompletne 0.
3:3 = kompletne 0.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze mnie brakuje w tym zestawieniu i plansza rozjebana 

Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
- uglak
Zaraz zmiana czasu

Widzę, że już prawie wszyscy się wycofali z tego wybitnie chujowego pomysłu...

Widzę, że już prawie wszyscy się wycofali z tego wybitnie chujowego pomysłu...
Guilty of being right
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
a dlaczego chujowego ??
mam nadzieję że utrzymają to jak najdłużej i nie będą przy tym grzebać.
wielu "nałkofcuf" pierdoli że to źle wpływa na zegar biologiczny czy jakieś tam kocopoły... nie wiem jak u innych ale u mnie mój wewnętrzny zegar właśnie bardzo domaga się regulacji czasu, zarówno teraz jak i wiosną.
poza tym jak fchuj osób lata po świecie to jakoś nie robi problemu że musi zmienić czas o kilka czy nawet kilkanaście godzin, ale jak dwa razy w roku musi przestawić godzinkę w tę lub a tamta stronę to jakie kurwa wielkiej tragedie....
mam nadzieję że utrzymają to jak najdłużej i nie będą przy tym grzebać.
wielu "nałkofcuf" pierdoli że to źle wpływa na zegar biologiczny czy jakieś tam kocopoły... nie wiem jak u innych ale u mnie mój wewnętrzny zegar właśnie bardzo domaga się regulacji czasu, zarówno teraz jak i wiosną.
poza tym jak fchuj osób lata po świecie to jakoś nie robi problemu że musi zmienić czas o kilka czy nawet kilkanaście godzin, ale jak dwa razy w roku musi przestawić godzinkę w tę lub a tamta stronę to jakie kurwa wielkiej tragedie....
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
zmiana czasu to chyba najgłupsza rzecz jaka jest, bez jakiegokolwiek, nawet ekonomicznego znaczenia
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- uglak
Ekonomiczne ma jak najbardziej! Tyle ze na minus... Nawet dla statystycznego Stoigniewa, który przez godzinę szybciej kończący się dzień używa światła o godzinę dłużej
Niech to zaorają jak najszybciej.

Guilty of being right
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
hehe no ta, zawsze z tej okazji lubie przytoczyć fragment ze świetnej ksiązki Wiktora Suworowa:
- Dziś zaczniemy od omówienia twojego wypracowania o tym, jak zniewolić sto milionów wolnych obywateli.
Wiesz, Feniks, muszę przyznać, że nie wszystko w twoim wypracowaniu jest dla mnie jasne.
- A cóż w tym niejasnego? Jest defilada na Placu Czerwonym. W każdym szeregu po dwudziestu ludzi. W każdym sektorze dziesięć szeregów, dwustu ludzi. Tych sektorów jest po horyzont. Maszerują równo, aż miło patrzeć. Każdy żołnierz przez okrągły rok wyciskał z siebie siódme poty, szkoląc się na defiladę. I to nie tylko w Moskwie, ale wszędzie. Pytanie: czy wyrzucanie wyprostowanych nóg powyżej pasa, wypinanie piersi i zadzieranie brody powyżej nosa przydatne jest na wypadek działań wojennych? Po co tracić czas na ćwiczenie kroku defiladowego? Odpowiedź: po to, żeby zmusić tysiące ludzi do reagowania w sposób bezrefleksyjny, przyzwyczaić ich do słuchania rozkazów, a nie zdrowego rozsądku.
- Trudno się nie zgodzić.
- Dobrze. W takim razie trzeba podobne ćwiczenia zastosować wobec setek milionów ludzi.
- Zmusić obywateli, żeby maszerowali krokiem defiladowym?
- Niekoniecznie. Mam na myśli treść, a nie formę. Najważniejsze, żeby te ćwiczenia były absurdalne i żeby równocześnie dotyczyły setek milionów ludzi. Najlepiej zmusić ich do wykonywania jakiegoś kretynizmu. Regularnie.
- Masz przykłady takich kretynizmów?
- Można na przykład zmusić całą ludzkość, żeby dwa razy w roku przestawiała wskazówki zegarów.
- Czym to uzasadnić?
- Oszczędnością energii.
- To prawda?
- Skądże znowu! Najważniejszym odbiorcą energii elektrycznej są fabryki. Na drugim miejscu są środki transportu. Przesuniemy wskazówki, czy nie przesuniemy - i tak ilość zużywanej energii nie ulegnie zmianie. Poważnym odbiorcą są kopalnie węgla. Tam zawsze ciemno. Albo oświetlenie ulic. Światło włącza się kiedy jest ciemno, a wyłącza kiedy jest jasno. Co zmieni przestawienie wskazówek?
- Część energii wykorzystują ludzie w swoich mieszkaniach...
- Słusznie. Niecały jeden procent. Ale w ramach tego procentu też nie wszystko idzie na oświetlenie. Niebawem nadejdą takie czasy, że ludzie będą mieć elektryczne żelazka, elektryczne maszynki do mielenia mięsa, telefony na prąd, radia, elektryczne kino domowe. Możesz kręcić wskazówkami zegara w każdą stronę i nie wpłynie to w żaden sposób na zużycie energii. Zresztą z oświetleniem mieszkań to wygląda podobnie: latem i tak jest widno i nie ma znaczenia, czy wstajesz o piątej, czy o dziesiątej. Z kolei zimowym rankiem i tak jest ciemno i nie obejdzie się bez oświetlenia. Nieważne, czy jest godzinę wcześniej, czy później.
- Zatem uważasz, że nie będzie żadnego pożytku z przestawiania zegarów?
- Będą tylko kłopoty. Masa kłopotów.
- I nikt nie będzie oponować?
- Tłum nie potrafi myśleć. Tłum przyjmie to jako coś naturalnego. Sam będzie sobie przysparzać nowych problemów. Jeśli tylko narzucimy ludzkości z dziesięć takich idiotycznych zachowań, jeśli sprawimy, że wszyscy podporządkują się bez zastrzeżeń, wtedy zawładniemy światem.
Wspaniały pomysł: zmusić miliardy ludzi do absurdalnych zachowań wbrew ich interesom i zdrowemu rozsądkowi.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- empir
- empir
- Żułek
szklana pół litrowa butelka na cole ?

- uglak
Papierowe będą.
https://www.coca-cola.com/pl/pl/media-c ... rozpoczyna
Guilty of being right
- Żułek
jezu ale gównouglak pisze: ↑30-10-2023, 13:54Papierowe będą.

tekst z przed prawie 3 lat wiec może porzucili

- empir
Kiedyś były tylko szklane butelki.
I komu to przeszkadzało?
- Żułek
księgowemu 

- PrezydentKosmosu
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Kurwa, pękła mi rama od roweru. Upierdolił się kawałek rury, w którą idzie siodełko, tuż nad spawem. Płakłem, bo to oznacza koniec sezonu, a szkoda, po pogoda w tym roku pozwalałaby jeszcze trochę jeździć. Wkurwiło mnie to tym bardziej, że tuż przed tym nieszczęsnym incydentem zainwestowałem ponad cztery stówy w serwis, żeby wsio naoliwić i wymienić to, co nie bangla. Rower miał już dwadzieścia lat, może kryska przyszła na matyska, niemniej szkoda. Nie wiem, czy amelinowo ramę mi gdzieś pospawajo, będę musiał się dowiedzieć. Wymiana ramy samej ma chyba średni sens.
Przedtem zaś przeforsowałem się nieco, robiąc niewielką co prawda traskę (jakieś 40 kilo), ale z fhój ciężkim plecakiem, i mnie kolano bolało tydzień, przez co byłem wyłączony. Przestało w końcu, a ja się cieszyłem, że znów życie w tracie, wolność, wiatr we włosach, hordy zdziczałych psów, przed którymi przyjdzie uciekać i tym podobne atrakcje - a tu chuj.
Przedtem zaś przeforsowałem się nieco, robiąc niewielką co prawda traskę (jakieś 40 kilo), ale z fhój ciężkim plecakiem, i mnie kolano bolało tydzień, przez co byłem wyłączony. Przestało w końcu, a ja się cieszyłem, że znów życie w tracie, wolność, wiatr we włosach, hordy zdziczałych psów, przed którymi przyjdzie uciekać i tym podobne atrakcje - a tu chuj.