ciekawe

czyli wychodzi na to że ja nigdy takiego nie miałem z tego co pamietam

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ciekawe
znakomita jest Emily, film jest taki sobie, na nudna niedziele w sam razdevastator77 pisze: ↑04-11-2023, 16:38
"Samotnie wychowująca córkę kobieta, która ledwo wiąże koniec z końcem, dołącza do upadającego start-upu farmaceutycznego, gdzie zostaje uwikłana w nielegalną działalność"
Znakomity film który pokazuje mechanizmy korumpowania środowiska medycznego przez firmy farmaceutyczne w USA,ale takie rzeczy dzieją się na całym świecie,w tym także w Cebulandzie więc obejrzyjcie i zobaczcie jak to działa.
Mocno i zdecydowanie polecam!
To, Krwawy Sport i A.W.O.L. (Lwie Serce) oglądaliśmy z bratem i kumplami na VHSach do zajebania. Mogę to wręcz cytować. Mój brat miał szczególnego świra na punkcie JCVD. Wychodził kiedyś taki tygodnik Dziennik Ludowy i była tam rubryka, w której ktoś wrzucał adresy do fan klubów (było kiedyś coś takiego) zespołów, aktorów, etc. Jak brachol wyłapał adres JCVD to od razu napisał list i wysłał. Po jakimś pół roku przyszedł list zwrotny. W środku zdjęcie z autografem, list i materiały promocyjne - o ile dobrze pamiętam - nt. nadchodzącego Universal Soldier. To był dla nas szoke!Bonecrusher pisze: ↑11-11-2023, 02:43
Idealny film na nockę w pracy- nie trzeba przykładać zbytniej uwagi do fabuły, by wyczaić kontekst. Plus znany na pamięć praktycznie, zresztą takich filmów nie trzeba oglądać wiele razy by je dobrze poznać ;p. Dla treningu umysłu film puściłem po angielsku![]()