Serio chcesz spawać 20 letnią ramę. Ok, sam jeździłem, do tego roku na złożonym samodzielnie pół crossie/pół góralu na bazie starej ramy Univega. Wymieniłem w tym roku, bo już kręgosłup nie na tą pozycję. Niemniej jak, to nie jest jakaś topowa rama i jeździsz rekreacyjnie, a tak domniemywam po twoim wpisie, to serio bez sensu. Pozaglądaj np na Pepper i trafisz na fajne promko, do 3 tys. np.PrezydentKosmosu pisze: ↑02-11-2023, 08:35Kurwa, pękła mi rama od roweru. Upierdolił się kawałek rury, w którą idzie siodełko, tuż nad spawem. Płakłem, bo to oznacza koniec sezonu, a szkoda, po pogoda w tym roku pozwalałaby jeszcze trochę jeździć. Wkurwiło mnie to tym bardziej, że tuż przed tym nieszczęsnym incydentem zainwestowałem ponad cztery stówy w serwis, żeby wsio naoliwić i wymienić to, co nie bangla. Rower miał już dwadzieścia lat, może kryska przyszła na matyska, niemniej szkoda. Nie wiem, czy amelinowo ramę mi gdzieś pospawajo, będę musiał się dowiedzieć. Wymiana ramy samej ma chyba średni sens.
Przedtem zaś przeforsowałem się nieco, robiąc niewielką co prawda traskę (jakieś 40 kilo), ale z fhój ciężkim plecakiem, i mnie kolano bolało tydzień, przez co byłem wyłączony. Przestało w końcu, a ja się cieszyłem, że znów życie w tracie, wolność, wiatr we włosach, hordy zdziczałych psów, przed którymi przyjdzie uciekać i tym podobne atrakcje - a tu chuj.
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Jeden z pracowników, pierdolony alkoholik wypisywał do mnie w nocy, czy mu skoczę po wódkę po pracy, gdy gao zbywałem to powiedział, że niby gadał z moją mamą i ona mu sie żaliła, że ja ją niby biłem, gdy mieszkałem z nimi w domu, a jakby tego było mało jeszcze dzwonił po nocy do wszystkich koordynatorów i kierowników z firm że niby siedzę w pracy naćpany i groże mu śmiercią, robi z siebie gangusa, a gdy jestem w okolicy to zaraz ma telefon, żeby dzwonić po psy. Cwel jebany, aleq zatruwa mi życie od dobrych dwóch lat i nie wiem co robić jak dla mnie do utylizacji, ale za taką kurwę iść siedzieć to też bzdura
Stay clean! 

- TheDude
^ Nie rób żadnych głupot typu nasyłanie chłopaków żeby go pobili. Idź do szefa i normalnie powiedz co i jak. Pozdro i powodzenia!
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Jebany DHL, przesyłka miała być w czwartek, potem w piątek, a teraz dostalem maila, ze postarają sie doręczyć w kolejnym dniu roboczym. Nadmieniam tylko, że to nie pierwszy raz takie przeboje z tym kurwami. Żeby ich tak wszystkich wyjebał rudy mojżesz.
Niby głupota, ale jednak wkurw jest.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
-
Ja bym skoczył po tę flaszkę, zachęcił go do wypicia w pracy, a potem podpierdolił przełożonym. I nie przejmuj się, Bobby Liebling też bił starą, a wszyscy go kochają.
- Hellion
- w mackach Zła
Panie, daj sobie spokój ze spawaniem 20 letniego aluminium, no chyba, że na chwilę, ale nie wiem czy to się opłaca, tym bardziej, że pękło tuż nad spawem, a kładzenie nowego spawu na starym to lipa.Hatefire pisze: ↑02-11-2023, 09:48Serio chcesz spawać 20 letnią ramę. Ok, sam jeździłem, do tego roku na złożonym samodzielnie pół crossie/pół góralu na bazie starej ramy Univega. Wymieniłem w tym roku, bo już kręgosłup nie na tą pozycję. Niemniej jak, to nie jest jakaś topowa rama i jeździsz rekreacyjnie, a tak domniemywam po twoim wpisie, to serio bez sensu. Pozaglądaj np na Pepper i trafisz na fajne promko, do 3 tys. np.PrezydentKosmosu pisze: ↑02-11-2023, 08:35Kurwa, pękła mi rama od roweru. Upierdolił się kawałek rury, w którą idzie siodełko, tuż nad spawem. Płakłem, bo to oznacza koniec sezonu, a szkoda, po pogoda w tym roku pozwalałaby jeszcze trochę jeździć. Wkurwiło mnie to tym bardziej, że tuż przed tym nieszczęsnym incydentem zainwestowałem ponad cztery stówy w serwis, żeby wsio naoliwić i wymienić to, co nie bangla. Rower miał już dwadzieścia lat, może kryska przyszła na matyska, niemniej szkoda. Nie wiem, czy amelinowo ramę mi gdzieś pospawajo, będę musiał się dowiedzieć. Wymiana ramy samej ma chyba średni sens.
Przedtem zaś przeforsowałem się nieco, robiąc niewielką co prawda traskę (jakieś 40 kilo), ale z fhój ciężkim plecakiem, i mnie kolano bolało tydzień, przez co byłem wyłączony. Przestało w końcu, a ja się cieszyłem, że znów życie w tracie, wolność, wiatr we włosach, hordy zdziczałych psów, przed którymi przyjdzie uciekać i tym podobne atrakcje - a tu chuj.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
DHL to jest w ogóle zagadka, ostatnio w robocie wszyscy zaskoczeni jak przesyłkę nadaną po południu z Belgii odebrałem następnego dnia koło 13 w KatowicachJimmy Boyle pisze: ↑03-11-2023, 18:51Jebany DHL, przesyłka miała być w czwartek, potem w piątek, a teraz dostalem maila, ze postarają sie doręczyć w kolejnym dniu roboczym. Nadmieniam tylko, że to nie pierwszy raz takie przeboje z tym kurwami. Żeby ich tak wszystkich wyjebał rudy mojżesz.

rzułf
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
On i tak chleje w pracy i nie raz mnie częstował cwel pierdolony, muszę mu zrobić psikusa
Stay clean! 

- empir
- zahartowany metalizator
Podkabluj chujkaBonecrusher pisze: ↑04-11-2023, 09:02On i tak chleje w pracy i nie raz mnie częstował cwel pierdolony, muszę mu zrobić psikusa
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bonecrusher nie badz konfidentem 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Dogranie jakiegokolwiek koncertu z grafikiem / portfelem graniczy z cudem na chwilę obecną :/
Stay clean! 

- Sybir
Bardzo mnie drażni, że mi Urząd Celno-Skarbowy zatrzymał przesyłkę. :/
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- knaar
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
Nie, kolejne IEMy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
pełen wstydu, że tego jeszcze nie zrobiłem, po czterech latach od zakupu, postanowiłem odfoliować debiut Spectral Voice, dodatkowo grzbiet jawelcase'a został zaklejony biało folio z napisem, że trudno się dobrać do nośnika i trzeba z tym walczyć kilka minut, lepsze od papierowych pudełek, ale nie o takie jawelcase'y walczyłem
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj siedzę totalnie randomowo w pracy i kminie sobie, że kurde przecież jestem niepełnosprawny i sam się utrzymuje na pewno przysługuje mi x jakichś tam świadczeń z opieki społecznej i kurwa nie myliłem się, ale oczywiście jak pizda nie wypytasz to chuja dostaniesz, za to jest czas na dziesiątą kawkę z rzędu zagryzana croissantem, wiecie w sensie tym Rafałem z masłem ( rogal wracaj, cała pl rap scena czeka):D
Stay clean! 

- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wczoraj w dzień było u Karola 38szt nowego splitu Robaczka, czekałem na black Friday wiec czekałem na promke, jest promka wchodze a Robaczka nie ma
i Black Friday poszedł się jebać 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Cztery lata miałeś taki zajebisty album w folii? Wiedziałem, że coś z Tobą nie tak xDMedard pisze: ↑23-11-2023, 14:48pełen wstydu, że tego jeszcze nie zrobiłem, po czterech latach od zakupu, postanowiłem odfoliować debiut Spectral Voice, dodatkowo grzbiet jawelcase'a został zaklejony biało folio z napisem, że trudno się dobrać do nośnika i trzeba z tym walczyć kilka minut, lepsze od papierowych pudełek, ale nie o takie jawelcase'y walczyłem
Stay clean! 

- Medard
nie ma znaczącej różnicy w jakości dla słuchacza czy z cyfry cd, czy cyfry streaming/ flac, a nawet często gęsto cyfry youtube,Bonecrusher pisze: ↑24-11-2023, 13:07Cztery lata miałeś taki zajebisty album w folii? Wiedziałem, że coś z Tobą nie tak xDMedard pisze: ↑23-11-2023, 14:48pełen wstydu, że tego jeszcze nie zrobiłem, po czterech latach od zakupu, postanowiłem odfoliować debiut Spectral Voice, dodatkowo grzbiet jawelcase'a został zaklejony biało folio z napisem, że trudno się dobrać do nośnika i trzeba z tym walczyć kilka minut, lepsze od papierowych pudełek, ale nie o takie jawelcase'y walczyłem
wszystko zależy czym się odtwarza i na co się zwraca bardziej uwagę w szczegółach
Die Welt ist meine Vorstellung.