Numer wspaniały!
VARATHRON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
Re: VARATHRON
O, nowy Varathron na bandcamp do odsłuchu, zaraz wjezdzam
Nowe do odsłuchu, zaraz zapodam, bo razem z nowym Cultum Interitum to numer jeden jak chodzi o wyczekiwane przeze mnie premiery płytowe na ten moment
E:
Pomyłka, tylko single, nie bijcie ;p
Nowe do odsłuchu, zaraz zapodam, bo razem z nowym Cultum Interitum to numer jeden jak chodzi o wyczekiwane przeze mnie premiery płytowe na ten moment

E:
Pomyłka, tylko single, nie bijcie ;p
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
- Oki
- weteran forumowych bitew
Do premiery już tylko tydzień, damy radę.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kolejny track.
VARATHRON - Cimmerian Priesthood
VARATHRON - Cimmerian Priesthood
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Oki
- weteran forumowych bitew
Dobry, nawet chyba lepsiejszy niż pierwszy. Prosto, melodyjnie, sercochwytliwie.
-
- rasowy masterfulowicz
Te próbki z bandcamp ostudziły troszkę niestety mój poczatkowy entuzjazm, co do ich nowego wydawnictwa. Coś mi nie siedzi w wokalu, ale nie umiem jasno sprecyzować co, jakiś taki rozlazły się wydsje. Dalej jestem cholernie ciekawy tej płyty, ale biorę nawet pod uwagę scenariisz, ze może mi się mie spodobać, wlasnie ze względu na te odczucia, co do wokalu :/
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Straight Edge Society
AS <3