Ostatecznie i tak skończymy oglądając namiętnie najbardziej satanistyczny karton w historii polskich małych form - Koziołka Matołka, Babka Kiepska likes it!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Juz kurwa wiem, ktos przdstawil radio na zetke ;(Hatefire pisze: ↑15-01-2022, 11:56Najgorszy jest ten nowy. W duecie z jakimś kolesiem, co nie śpiewa tylko jęczy jak ruchany pod celą cwel.Triceratops pisze: ↑15-01-2022, 11:50Na poczatku ten Szampan wydawal mi sie intrygujacy ale jak ten kurwa kawalek o slubie zaczeli tluc non stop to ohujec mozna bylo
Nie no szampan to nie, ale kilka kawałków ma ładnych takichBeliever pisze: ↑15-01-2022, 11:35nie jestem w stanie słuchać nawet 10 sekund tej zmanierowanej cipy
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
No weź...bo puszczę pawiaAsia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑24-01-2022, 19:44Nie no szampan to nie, ale kilka kawałków ma ładnych takich![]()
i poza tym całkiem ładna z niej dziewczyna, taka naturalna, nie zgadzam się ze zmanierowana
A puszczaj, to akurat nie robi na mnie wrażeniaWódka i Piwo pisze: ↑24-01-2022, 20:59No weź...bo puszczę pawiaAsia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑24-01-2022, 19:44Nie no szampan to nie, ale kilka kawałków ma ładnych takich![]()
i poza tym całkiem ładna z niej dziewczyna, taka naturalna, nie zgadzam się ze zmanierowana![]()
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
posłuchałem, nie wiem, czy mi się podoba,