mimo, że zrobił to katotalib, nie wiem, czy o to Braunowi chodziło, być może o coś innego, ale mimowolnie złamał tabu kulturowe,
tak jak wcześniej ktoś zdjął krzyż ze ściany i wywołało to burzę
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
mimo, że zrobił to katotalib, nie wiem, czy o to Braunowi chodziło, być może o coś innego, ale mimowolnie złamał tabu kulturowe,
https://x.com/ssr57/status/1734626078549741895?s=20ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-12-2023, 19:58Ej ale tak serio to co ta menora tam robiła? Dlaczego stała w parlamencie?
i można się tylko zastanowić czemu braunowi nie przeszkadzała hanuka w zeszłym roku, dwa lata temu i w czasach minionych, i czemu płynący w swiat obraz, Polaków jako antysemitów, służy tylko bolszewickim interesom.
Może świeczka przeszkadzała, tylko nie miał odwagi nic z tym zrobić, a może nie było go wtedy w parlamencie, co za różnica,olgims pisze: ↑12-12-2023, 20:25i można się tylko zastanowić czemu braunowi nie przeszkadzała hanuka w zeszłym roku, dwa lata temu i w czasach minionych, i czemu płynący w swiat obraz, Polaków jako antysemitów, służy tylko bolszewickim interesom.
I dorzucę nawiasem - w Palestynie nie ma żadnych Palestyńczyków, są arabscy najezdzcy, więc nikt tam nie zabija żadnych palestyńskich dzieci, a tylko arabskich terrorystów![]()
podpowiem - kierunek USA - Izrael. W tym kontekście należy rozpatrywać brauna i jego szopkę medialna.Medard pisze: ↑12-12-2023, 20:50Może świeczka przeszkadzała, tylko nie miał odwagi nic z tym zrobić, a może nie było go wtedy w parlamencie, co za różnica,olgims pisze: ↑12-12-2023, 20:25i można się tylko zastanowić czemu braunowi nie przeszkadzała hanuka w zeszłym roku, dwa lata temu i w czasach minionych, i czemu płynący w swiat obraz, Polaków jako antysemitów, służy tylko bolszewickim interesom.
I dorzucę nawiasem - w Palestynie nie ma żadnych Palestyńczyków, są arabscy najezdzcy, więc nikt tam nie zabija żadnych palestyńskich dzieci, a tylko arabskich terrorystów![]()
trudno zgaszenie świeczki to nazwać aktem antysemityzmu, czasami mam wrażenie, że żyjemy w jakiejś sekcie,
jedni politycy tańczą u Rydzyka, a inni kiwają się nad świeczką, może ludzie zwyczajnie mają tego dosyć i chcą, żeby politycy zajęli się innymi problemami i wbrew temu jeden głupek Braun przypadkowo złamał tabu i coś poruszył?
Medard pisze: ↑12-12-2023, 20:50Może świeczka przeszkadzała, tylko nie miał odwagi nic z tym zrobić, a może nie było go wtedy w parlamencie, co za różnica,olgims pisze: ↑12-12-2023, 20:25i można się tylko zastanowić czemu braunowi nie przeszkadzała hanuka w zeszłym roku, dwa lata temu i w czasach minionych, i czemu płynący w swiat obraz, Polaków jako antysemitów, służy tylko bolszewickim interesom.
trudno zgaszenie świeczki nazwać aktem antysemityzmu, czasami mam wrażenie, że żyjemy w jakiejś sekcie,
jedni politycy tańczą u Rydzyka, a inni kiwają się nad świeczką, może ludzie zwyczajnie mają tego dosyć i chcą, żeby politycy zajęli się innymi problemami i wbrew temu jeden głupek Braun przypadkowo złamał tabu i coś poruszył?
Tak jak kiedyś ktoś zrobił film o księdzu geju, albo o pedofilii w KK, może to otwiera oczy innym, mimo, że wyczyn Brauna wydaje się idiotyczny?
zgadza się, ale żadna świeczka nie spowoduje, że stosunki z USA gwałtownie się zepsują, to my się boimy o to jak jakieś głupki,
+100
Sprowokowałeś mnie.Hatefire pisze:Hi my name is Grzegorz Braun and welcome to JACKASS!!!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz