demo świetne. Na 2024 zapowiadany thebjut "The Primordial Fire"sanctusdiavolos pisze: ↑01-06-2023, 15:47Czajcie Hellavenger. Totalny wymiatacz i maniak. Koleżka tez redaguje zina i ma własny kasetowy label.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
demo świetne. Na 2024 zapowiadany thebjut "The Primordial Fire"sanctusdiavolos pisze: ↑01-06-2023, 15:47Czajcie Hellavenger. Totalny wymiatacz i maniak. Koleżka tez redaguje zina i ma własny kasetowy label.
Za tydzień cedek powinien być u mnie na chacie. Jako miłośnik sceny chilijskiej nie mogę się doczekać.
Brałeś z bc ?frankmullen pisze: ↑15-12-2023, 09:06Za tydzień cedek powinien być u mnie na chacie. Jako miłośnik sceny chilijskiej nie mogę się doczekać.
Nie. Z Memento Mori. Raul robił niedawno zbiorcze zamówienie dla zainteresowanych.Metsejmikin pisze: ↑15-12-2023, 09:25Brałeś z bc ?frankmullen pisze: ↑15-12-2023, 09:06Za tydzień cedek powinien być u mnie na chacie. Jako miłośnik sceny chilijskiej nie mogę się doczekać.
Też mam nadzieję, że za chwilę się u mnie pojawifrankmullen pisze: ↑15-12-2023, 09:06Za tydzień cedek powinien być u mnie na chacie. Jako miłośnik sceny chilijskiej nie mogę się doczekać.
Dojebana ekipa!trup pisze: ↑05-01-2024, 16:34Gdzieś tam w czeluściach napierdala sobie taka załoga jak TEMPLE BELOW. Chyba chilijsko-grecka (a może i szwedzka?) załoga.
Na metal archives jest takie info (nie potwierdzone...
- "The members are only known by their pseudonyms, but, according to Turanian Honour Productions, the line-up includes members of Slaughtbbath and Bestial Mockery."
Na razie 3 skromne materiały, choć 1 demo chyba najobszerniejszy (bardzo mi siedzi brzmienie tego demosa). Ostatni materiał wydany przez Iron Bonehead.
- Temple - Demo - 2008
- Dies Irae - EP - 2012
Mroczny, surowy i duszny death/black metal w takim ogólnie mówiąc północno/południowo amerykańskim stylu. Diabła i siary jest tu na tony. Sprawność panów muzykantów duża. Widać brak dyletanctwa i jasną wizję tego co chcą grać.
- The Dark Goddess - EP - 2016
Dla jakiegoś tam ukierunkowania mogę rzucić takie nazwy jak Invocation, Prise the Flame, Profanatica....
![]()
daj znać jak będzie album, jestem ciekaw
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz