POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
est
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

30-12-2023, 09:20

To było do przewidzenia, że będzie klika za klikę. PiS to był najebany menel, taki, że z daleka widać było, że za kołnierz nie wylewa. PO i reszta to najebany i udawany elegancik, ogolony i w świeżo upranej koszuli, ale liczba promili ta sama i upodlenie moralne podobne. I to jedyne różnice.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-12-2023, 09:25

Tyle, ze biala koszule juz zastapil waciak i beret z antenka, jedni i drudzy przesuwaja granice co wybory. Takiej akcji na rympal z telewizja (juz 18 regionalnych do lukwidacji) nawet pisowcy nie odjebali. Az strach pomyslec co bedzie za 4 lata, bo widac ze ten rzad nie celuje w polepszeniu bytu obywatelom tylko nachapanie ile sie da przez kadencje.Juz paliwo w gore (w sierpniu Donek mowil "ze wie" jak zrobic paliwo po 5 zl), za chwile zus o 250 zl w gore, pisowcy wtopili na lizaniu rowa banderowcom to Radzio obuecal wylizac bardziej....
woodpecker from space
olgims
weteran forumowych bitew

30-12-2023, 09:44

internetowe wycie starego pisowca bezcenne :) Niedługo będziesz mógł razem ze swoim niedojebanym kaczym naczelnikiem zamanifestować poparcie dla zarobków adamczyka i rachonia, stare dewoty, jednojajowcy i ruskie pachołki Kremla, będziecie sobie mogli pokrzyczec o strachu za 4 lata.
No dawno mnie nic bardziej nie bawiło niż histeria pisowcow i ich internetowych pozytecznych idiotów. Trochę wam się narracja skończyła, bo to wasze pierdolenie-straszenie złym niemcem i unia nikogo już nie rusza, no może oprócz katolickich inwalidów umysłowych :) życzę wam pisowcy w nowym roku żeby was z tej histerii ostatecznie krew zalała, i żeby ziemia Polska takiego gówna jak PiS już nie musiała nigdy więcej znosić. :)
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
vicotnick
rasowy masterfulowicz

30-12-2023, 09:46

Ta wczorajszą rakieta to też przez nowy rząd, tfuuuuu.
olgims
weteran forumowych bitew

30-12-2023, 09:47

vicotnick pisze:
30-12-2023, 09:46
Ta wczorajszą rakieta to też przez nowy rząd, tfuuuuu.
to oczywiste
est

30-12-2023, 09:53

Triceratops pisze:
30-12-2023, 09:25
Tyle, ze biala koszule juz zastapil waciak i beret z antenka, jedni i drudzy przesuwaja granice co wybory. Takiej akcji na rympal z telewizja (juz 18 regionalnych do lukwidacji) nawet pisowcy nie odjebali. Az strach pomyslec co bedzie za 4 lata, bo widac ze ten rzad nie celuje w polepszeniu bytu obywatelom tylko nachapanie ile sie da przez kadencje.Juz paliwo w gore (w sierpniu Donek mowil "ze wie" jak zrobic paliwo po 5 zl), za chwile zus o 250 zl w gore, pisowcy wtopili na lizaniu rowa banderowcom to Radzio obuecal wylizac bardziej....
Akurat kwestie tożsamościowe, obyczajowe, telewizyjne (na chuj komuś taki relikt jak telewizja publiczna? I to za takie kurwa pieniądze!) czy sojuszowe nie są aż tak istotne jak zapowiadające się wewnętrzne partactwo (cecha genetyczna tego narodu). Ogólnie to gdzieś tam wyżej padło pytanie trupa odnośnie tego kogo do czego zaprząc. Otóż odpowiadam: specjalistów, koniecznie nie Polaków. Za takie diety stać nas na prawdziwych fachowców.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

30-12-2023, 10:22

olgims pisze:
internetowe wycie starego pisowca bezcenne :) ...
może mam jakieś braki w lekturze postów ;) ale kiedy Triceps stał się "pisowcem"?
choć koniec (tymczasowy?) rządów PiS osobiście oceniam pozytywnie to zamiast "jebać PiS" proponuję wziąć na sztandary "jebać plemienność" i skończyć z tym "jak nie jesteś z nami, albo z tamtymi to Cię nie ma"

a będąc adwokatem likwidatorów TVP - w sumie to może jednak dobry wytrych do tego żeby najmniej niekonstytucyjnie przerwać ten ściek i wymienić dojną zmianę. Ważniejsze pytanie jest jak to dalej zostanie poprowadzone i czy obecnie rządzący wzniosą się na poziom wyższych standardów, czy tylko zmienią kierunek walenia cepem.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
olgims
weteran forumowych bitew

30-12-2023, 10:34

on się nie musiał stawać, zawsze był pisowcem. A z tą plemiennoscia pewnie i racja, ale nic mnie bardziej nie bawi jak widok tych wyjących mord odrywanych od koryta i ich bieżąca narracja - to publiczne skurwienie pisowcow zapisze się na kartach historii.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

30-12-2023, 10:45

Ja wam powiem tak, jako 37latek który jednak sporo przegląda internetu pomału dochodzę do wniosku by ograniczyć go do naprawdę minimum tak jak to było kiedy dostałem pierwszy komputer, wtedy z neta korzystało sie do nauki, szukało sie czegoś co może sie przydać.Założyłem ten pierdolony facebook by mieć szybki dostęp do info sportowych, muzycznych itp. Dziś włączam ten syf a tam pierdolenie głównie polityczne, mimo że nie mam polajkowanych takich stron.Non stop polityka w najgorszym, wręcz kuriozalnym wydaniu.Mało tego, pierdolone gale fame mma itd itd itd, pierdolenie ludzi hipokrytów że jakim prawem oni dostają takie pieniądze za walke a sami kurwa komentują każdy post i nakręcają tą spirale.Co jesszcze widze? TOTALNIE podzielone społeczeństwo, ja pierdole, nienawiść, zawiść, to jest poprostu na każdym możliwym kroku.Pamiętam jak wchodził youtube, były jakieś serwisy jak interia, onet itd ale były od samego początku fora internetowe o różnej tematyce gdzie nawet tam trzymano jakiś poziom.Teraz? nie ma żadnegoi poziomu, żadnego.Zaczynając od katastrofalnego poziomu dziennikarstwa, jakieś clickbajtowe popierdolone nagłówki itd. a kończąc na tym jak ludzie wszędzie nawet pod wpisem o zbiórce na chore dziecko napiszą jakieś gówno polityczne.Słuchajcie, ręce opadają.Ten kraj jest kurwa gównem, totalnym gównem.Tak jak gdzieś wcześniej pisałem, to państwo powinno być bombardowane minimum raz na 10lat, wtedy kurwa by doceniono to co sie ma
bartwa

30-12-2023, 10:48

mocny2_3 pisze:
30-12-2023, 10:45
Ja wam powiem tak, jako 37latek który jednak sporo przegląda internetu pomału dochodzę do wniosku by ograniczyć go do naprawdę minimum tak jak to było kiedy dostałem pierwszy komputer, wtedy z neta korzystało sie do nauki, szukało sie czegoś co może sie przydać.Założyłem ten pierdolony facebook by mieć szybki dostęp do info sportowych, muzycznych itp. Dziś włączam ten syf a tam pierdolenie głównie polityczne, mimo że nie mam polajkowanych takich stron.Non stop polityka w najgorszym, wręcz kuriozalnym wydaniu.Mało tego, pierdolone gale fame mma itd itd itd, pierdolenie ludzi hipokrytów że jakim prawem oni dostają takie pieniądze za walke a sami kurwa komentują każdy post i nakręcają tą spirale.Co jesszcze widze? TOTALNIE podzielone społeczeństwo, ja pierdole, nienawiść, zawiść, to jest poprostu na każdym możliwym kroku.Pamiętam jak wchodził youtube, były jakieś serwisy jak interia, onet itd ale były od samego początku fora internetowe o różnej tematyce gdzie nawet tam trzymano jakiś poziom.Teraz? nie ma żadnegoi poziomu, żadnego.Zaczynając od katastrofalnego poziomu dziennikarstwa, jakieś clickbajtowe popierdolone nagłówki itd. a kończąc na tym jak ludzie wszędzie nawet pod wpisem o zbiórce na chore dziecko napiszą jakieś gówno polityczne.Słuchajcie, ręce opadają.Ten kraj jest kurwa gównem, totalnym gównem.Tak jak gdzieś wcześniej pisałem, to państwo powinno być bombardowane minimum raz na 10lat, wtedy kurwa by doceniono to co sie ma
100%. Jesteśmy psychicznie chorzy i nienawidzimy się nawzajem. Z polityki zrobiono towar i "rozrywkę". Żyję na marginesie życia, bo inaczej się nie da. Polityka albo reklamy leków to cała telewizja.
est

30-12-2023, 10:54

Dlatego jestem za tym żeby Polacy popełnili zbiorowe samobójstwo.
bartwa

30-12-2023, 11:51

Świat nic by na tym nie stracił.

Awatar użytkownika
Triceratops

30-12-2023, 12:10

Olo pisze:
olgims pisze:
może mam jakieś braki w lekturze postów ;) ale kiedy Triceps stał się "pisowcem"?
nie wyprowqadzaj go z bledu xd urojenia to powarzna sprawa
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

30-12-2023, 12:44

Olo pisze:
olgims pisze:
choć koniec (tymczasowy?) rządów PiS osobiście oceniam pozytywnie to zamiast "jebać PiS" proponuję wziąć na sztandary "jebać plemienność" i skończyć z tym "jak nie jesteś z nami, albo z tamtymi to Cię nie ma"

a będąc adwokatem likwidatorów TVP - w sumie to może jednak dobry wytrych do tego żeby najmniej niekonstytucyjnie przerwać ten ściek i wymienić dojną zmianę. Ważniejsze pytanie jest jak to dalej zostanie poprowadzone i czy obecnie rządzący wzniosą się na poziom wyższych standardów, czy tylko zmienią kierunek walenia cepem.

Racja. Jednak polaczki są przypierdolone. "Ale jak to nie popierasz ani pis ani po?" To sie po prostu nie mieści w pustych polackich łbach. Przecież trzeba być wyznawcą jednej z tych postkomunistycznych partyjek. Inaczej jest się onucą. Najczęściej pierdolą tak życiowi nieudacznicy, wyrzutki społeczeństwa, ktorzy czują mocno potrzebę przynależności do jakiegos srodowiska więc podpinają się pod polityczne pierdolamento.

Jeszcze taka dygresja: zobaczcie sobie komentarze pod zyczeniami kaczora na yr: same pozytywne i nicki typu 'imie nazwisko i 4 cyfry" inwestują w boty ostro, to samo było na fb w postach przed wyborami i tysiące lajków z fejk kont z indii.
bartwa

30-12-2023, 13:10

Nie szkoda im siana? Ktoś jeszcze wierzy w "komentarze" w sieci? Nie sądzę też, żeby kaczor był w stanie kogokolwiek nowego do siebie przekonać. Już się ta pseudo-patriotyczna śpiewka normalnie zużyła. Jest tak świeża jak metal anno 2023.
Awatar użytkownika
Triceratops

30-12-2023, 13:13

Believer pisze:
30-12-2023, 12:44
Olo pisze:
olgims pisze:

Racja. Jednak polaczki są przypierdolone. "Ale jak to nie popierasz ani pis ani po?" To sie po prostu nie mieści w pustych polackich łbach. Przecież trzeba być wyznawcą jednej z tych postkomunistycznych partyjek. Inaczej jest się onucą. Najczęściej pierdolą tak życiowi nieudacznicy, wyrzutki społeczeństwa, ktorzy czują mocno potrzebę przynależności do jakiegos srodowiska więc podpinają się pod polityczne pierdolamento.
Na drugi dzien swiat bylem na imprezie i jedna z uczestniczek powiedziala cos "w koncu pierwszy raz od 8 lat obejrze wiadomosci tvp" :D Zaraz sie obruszylo drugie plemie i zaczelo sie obrzucanie gownem. Walnalem sztakana i poszlem se. Jak zapytalem baby, ze jezeli wytrzymala 8 lat bez wiadomosci to na chuj jej one potrzebne to nie zrozumiala, tak jak nie mogla zrozumiec ze mozna miec wyjebane w pis i po, no bo przeciez "kogos trzeba popierac"
woodpecker from space
tomaszm

30-12-2023, 13:18

est pisze:
30-12-2023, 10:54
Dlatego jestem za tym żeby Polacy popełnili zbiorowe samobójstwo.
No jak tak patrzysz na to co tam sie dzieje to faktycznie może to jedyne rozwiązanie

Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
Ascetic

30-12-2023, 13:31

Olo pisze:
olgims pisze:

I tak to później tutaj wygląda.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

30-12-2023, 13:33

trup pisze:
29-12-2023, 22:32
ozob pisze:
29-12-2023, 11:25
trup pisze:
29-12-2023, 11:12

Brytyjczycy mają przejebane. Sami imigranci. Wchuj Polaków.
Przypomnę, że system przymusowej relokacji UK nie obowiązuje. Z kolei Hunt położył już grunt pod sprzątanie. Robi się ciekawie. Dodam jeszcze, że muślinów w całym UK jest około 5 mln na 68mln mieszkańców. Nie oni są jednak najgroźniejsi, a takie lewaki jak ty, którzy umożliwili im życie na zasiłkach i swobodę w imię przesadzonej tolerancji. I przejawia się ona nie tylko w tym aspekcie, ale rowniez w kwestii tęczy, szczucia pedalswem, wielością płci itd. To tu panuje najwieksza zgnilizna w społeczeństwach Europy. (:
Acha czyli to nie zagrożenie wojna w każdej formie że strony rosji, chin. Itp., kryzys gospodarczy, oszustwa, korupcja, przestępstwa, sklocanie społeczeństwa są zagrożeniem tylko tolerancja, homoseksualizm, tęcza (w sumie nie wiem czy ta meteorologiczne czy coś innego). No to chyba u was nad Wołgą.
Tusku i ta jego zbieranina załatwia żeby nie było czołgów i lotniska. Trzeba przyznać, że Koreańczycy zobowiązali się do szybkiego tempa dostaw wraz z przejęciem technologii przez Polskę. Leopardy na 2040 lepsze. Ruskie poczekają. XD

Jedna propaganda zastępuje druga:

"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Triceratops

30-12-2023, 14:29

Zgodnie z objetnitzom
Obrazek
Obrazek
Obrazek
woodpecker from space
ODPOWIEDZ