Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Przytoczę dialog dwóch wujów z wesela - nic nie rozumiem, ale wiem o co ci chodzi 

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
można dostać alergii od kołdy antyalergnicznej ?
bo kurwa katar jest (na szczescie nie duży) oczy mi łzawią, ryj spuchniety (wokół oczu) i prawe oko napierdalaja WTF ?

bo kurwa katar jest (na szczescie nie duży) oczy mi łzawią, ryj spuchniety (wokół oczu) i prawe oko napierdalaja WTF ?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
Męczy mnie choróbsko od dłuższego czasu. Non stop katar, kaszel. A idź pan w ch...
Stay clean! 

-
- w mackach Zła
Kryzys w firmie i spadek zamówień. Sytuacja na rynkach robi się nieciekawa, w wielu firmach zwolnienia, obym się mylił ale w tym roku będzie kiepsko. Produkujemy maszyny, zapoczątkowujące produkcję w wielu firmach. Dlatego jeśli firmy wstrzymują zamówienia nam się obrywa jako pierwszym. Mowa o maszynach idących na cały świat. No i brak wyraźnej podwyżki powodowanej wzrostem minimalnej co już totalnie mnie załamuje, zawsze jak było ok z zamówieniami to firma sypała podwyżkami i premiami, w tym roku blokada.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale jak rozmawiam ze znajomymi z większych firm, to prawie wszędzie jest to samo - zniesiono wszystkie bonusy, podwyżki w rodzaju 1% etc.SamborWilk pisze: ↑09-01-2024, 06:24Kryzys w firmie i spadek zamówień. Sytuacja na rynkach robi się nieciekawa, w wielu firmach zwolnienia, obym się mylił ale w tym roku będzie kiepsko. Produkujemy maszyny, zapoczątkowujące produkcję w wielu firmach. Dlatego jeśli firmy wstrzymują zamówienia nam się obrywa jako pierwszym. Mowa o maszynach idących na cały świat. No i brak wyraźnej podwyżki powodowanej wzrostem minimalnej co już totalnie mnie załamuje, zawsze jak było ok z zamówieniami to firma sypała podwyżkami i premiami, w tym roku blokada.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Podwyższona minimalna, korelująca ze składkami ZUS, które przez to po raz kolejny rosną. Czego oczekiwać? Że jeszcze właściciel firmy będzie dorzucał bonusy? I co jeszcze? Dobrze, że mamy taki a nie inny układ demograficzny, że jest taki rynek pracy (z historycznym poziomem bezrobocia, historycznie niskim), że nie ma mln-ów uchodźców, rozlewających się z Katowic na całą Polskę, bo przynajmniej zwolnienia nie idą pełną parą. Choć tendencja jest taka:ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-01-2024, 09:42Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale jak rozmawiam ze znajomymi z większych firm, to prawie wszędzie jest to samo - zniesiono wszystkie bonusy, podwyżki w rodzaju 1% etc.SamborWilk pisze: ↑09-01-2024, 06:24Kryzys w firmie i spadek zamówień. Sytuacja na rynkach robi się nieciekawa, w wielu firmach zwolnienia, obym się mylił ale w tym roku będzie kiepsko. Produkujemy maszyny, zapoczątkowujące produkcję w wielu firmach. Dlatego jeśli firmy wstrzymują zamówienia nam się obrywa jako pierwszym. Mowa o maszynach idących na cały świat. No i brak wyraźnej podwyżki powodowanej wzrostem minimalnej co już totalnie mnie załamuje, zawsze jak było ok z zamówieniami to firma sypała podwyżkami i premiami, w tym roku blokada.

a ja dla odmiany po znajomych słyszę, że zwalniają, a to jakąś osobę administracyjną, a to jakiegoś kierowcę, a to ... a bonusy, i przyłażenie po podwyżki to raczej wywołują uśmiech politowania, no chyba, że rzeczywiście ważny to pracownik w firmie. Zresztą to się spina z tym co napisał użytkownik na początku wątku. Jak inwestycje stoją, przedsiębiorcy działają na zasadzie "trwania" to niespecjalnie myślą aby dogadzać pracownikowi, który za pisu i tak się nienajgorzej pożywił, jego kosztem. Cieszyć się, że jest robotka (bo może jej nie być), cieszyć się, że ratki spadły w banczku, cieszyć się, że jakoś tam to się kręci, na zasadzie chyba inercji, a nie znów te "dej, dej", tak charakterystyczne dla 30+.
Poro
- empir
- Żułek
wychodzi na to że to nie kołdra (ufff) była bo mi przechodzi ale to było dziwne i zdecydowanie nie fajne

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- rasowy masterfulowicz
Zjeby z OLX którzy nie chcą wysłać płyt paczkomatem.Kurwa jak mnie chuj strzela jak trafie na takie ameby dla których czas sie zatrzymał i jedyną opcja jaką proponują to jest POCZTA POLSKA.Proponuje typowi że wszystko ogarnę a on podejdzie do paczkomatu i tylko wpisze kod nadania i ni chujaaaaa - nie chce.To już kurwa nie pierwszy raz jak na takie ciamajdy trafiam, strasznie mnie to wkurwia
- Sgt. Barnes
Dziś wizyta u teściów. Imieniny. Lubię swoich teściów, ale kurwa, 3 godziny pierdolenia rodzinnego przy winie (tylko to piją niestety) to dla mnie survival...Nie lubię takich spędów, kolejna zmarnowana niedziela. Wiem, mogę nie jechać, ale fochy żony, dziecka i całej rodziny to dla mnie większy ból. 
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie pozwalaja Ci pic swojego? Ja bym sobie wzial whisky czy cos innego co tam lubie.Sgt. Barnes pisze: ↑14-01-2024, 12:42Dziś wizyta u teściów. Imieniny. Lubię swoich teściów, ale kurwa, 3 godziny pierdolenia rodzinnego przy winie (tylko to piją niestety) to dla mnie survival...Nie lubię takich spędów, kolejna zmarnowana niedziela. Wiem, mogę nie jechać, ale fochy żony, dziecka i całej rodziny to dla mnie większy ból.![]()
- Sgt. Barnes
Sytuacja uratowana! Szwagier ma bimber
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
A potem znowu będzie bimberoza amnestyczna.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Troszku niedobrze,
styczeń miał być miesiącem zakupu biletów pod trzy tripy: na Islandię, Norwegię i Finlandię. Islandia już na marzec, a temu się odwidziło i znów się obudził. Na Islandie> młodej obiecane, żonen nagrzanen, a mnie się to jakoś dzisiaj z rana humorex zepsuł po tym wybudzonku. Na kolejne dwa już inna sprawa. Ekhh.
styczeń miał być miesiącem zakupu biletów pod trzy tripy: na Islandię, Norwegię i Finlandię. Islandia już na marzec, a temu się odwidziło i znów się obudził. Na Islandie> młodej obiecane, żonen nagrzanen, a mnie się to jakoś dzisiaj z rana humorex zepsuł po tym wybudzonku. Na kolejne dwa już inna sprawa. Ekhh.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Przyjąłem współ lokatora na trzy tygodnie, a on nie dość, że mi nie oddał za pół czynszu, to jeszcze kurwa bie oddał mi mojego hajsu. Masakra, co za ludzie...
Stay clean! 

-
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
coś mnie chyba łamie

-
- mistrz forumowej ceremonii
Chcieli się do mnie dziś dostać ludzie z Krakowa. Nie pofatygowałem się do biura ,bo swierdziłem ,że liepiej pić piwko i słuchać muzyki. Bardzo mnie ci ludzie rozczarowali.Oj bardzo. Wkurwili mnie nie licho tym ,że coś jest ustalone a oni i tak to mają w chuju głebokim do mementu kiedy mnie nie wkurwią za mocno. Nie pofatygowałem się do kancelarii. Stwierdziłem ,że to pierdole i nie będe swojego cennego czasu marnować.
To oni dla mnie pracują , nie na odwrót.
Mieli cały zeszły tydzień żeby u mnie w biurze się wstawić.A nie symulować jakieś pierdolone historie. Teraz konsekwencje będą wyciągane.
Mówiłem we wtorek będę trzeźwieć po gali. Nie chce mi się z wami spostykać- będę skacowany nie w humorze, będę chciał się alkoholowo dobić Trzeba było myśleć o pewnych rzeczach wcześniej.
Co nie zmienia postaci rzeczy ,że tych ludziod siebie w Krakowie lubię. Ale kurwa ciśnienie to potrafią mi podnieść.
Może zachowałem się jak skończony buc ale kurwa ..........
Czasem się śmieję ,że nikt mnie tak z równowagi nie wyprowadza jak ludzie ode mnie z firmy.
To oni dla mnie pracują , nie na odwrót.
Mieli cały zeszły tydzień żeby u mnie w biurze się wstawić.A nie symulować jakieś pierdolone historie. Teraz konsekwencje będą wyciągane.
Mówiłem we wtorek będę trzeźwieć po gali. Nie chce mi się z wami spostykać- będę skacowany nie w humorze, będę chciał się alkoholowo dobić Trzeba było myśleć o pewnych rzeczach wcześniej.
Co nie zmienia postaci rzeczy ,że tych ludziod siebie w Krakowie lubię. Ale kurwa ciśnienie to potrafią mi podnieść.
Może zachowałem się jak skończony buc ale kurwa ..........
Czasem się śmieję ,że nikt mnie tak z równowagi nie wyprowadza jak ludzie ode mnie z firmy.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Żułek
jakiś jedno dniowy wirusik się przypłątał, ciągle było mi zimno, bolały mnie kulasy i lekka gorączka, nastepnego dnia przeszło