BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: BURZUM
A teraz zostawmy z tej listy same kraje europejskie i zobaczmy, co się stanie;-)
Find your flow
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
nie jest tak źle, bo Turcja jest 5, a po PL jeszcze Oslo 11ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-01-2024, 22:54A teraz zostawmy z tej listy same kraje europejskie i zobaczmy, co się stanie;-)
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Oj słabiutko się ceni pan Vikernes, książka za 50 zł. już dostępna.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Troche bez sensu, bo Oslo to nie panstwo, a z ta Turcja jako panstwem europejskim no to coz, kazdy chyba sam musi po odwiedzeniu zdecydowac czy uznaje ja za panstwo europejskie, ja osobiscie nie.Medard pisze: ↑09-01-2024, 23:03nie jest tak źle, bo Turcja jest 5, a po PL jeszcze Oslo 11ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-01-2024, 22:54A teraz zostawmy z tej listy same kraje europejskie i zobaczmy, co się stanie;-)![]()
Find your flow
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
ciekawe bo on już wszystko co mógł na ten temat opowiedział w milionie wywiadów zarówno tych czytanych jak i wideo, na przestrzeni ostatnich niemalże 30lat. Skok na kasę, dla dzieciaków rodzonych w latach 90tych, które bardzo chciałyby być true, ale zbyt późno wyskoczyły z pizdy.Soundterror pisze: ↑09-01-2024, 16:58Varg wydaje książkę o norweskim Black metalu:
Ciekawe czy będzie tam polityka i teorie spiskowe czy konkrety o okresie 91-93. Chętnie przeczytam, ale obawiam się że mógł tam odlecieć. Swoją drogą, jednak nie umie się od tego Black metalu odciąć![]()
Ale rozumiem krystiana, najebal tyle geb do wykarmienia, to najłatwiej odcinać kupony od własnej niesławy.
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
- nagrobek
- zahartowany metalizator
ozobek mu kopsnie na gówniaki i będzie git:) książka za 10 euro lol
- ozob
O przepraszam, u ciebie to jest raczej bariera językowa. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
I kurwa ten tytul - my blek metal story - no kurwa lol, brzmi jak pamiętnik mrocznej 15latki.
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Btw mam vikernessa "sorcery and religion..." i szczerze mówiąc jest to dzieło pod względem merytorycznym, wątpliwej jakości niestety.
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
- nagrobek
będzie ładnie wyglądać na półce obok gipsowego baphometa, black metal ozobka:) chociaż nie jestem pewien czy pozycja za 10euraczy będzie czymś więcej niż zbindowanymi kserówkami do przeglądania na sraczu:)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- karol
- rozkręca się
ja tam lubiłem te filmiki varga na yt, szczególnie jak wjeżdżał z wiaderkiem na głowie
wyjebane ręce
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Moim zdaniem w porzadku cena jesli chodzi o sama objetosc, a jesli chodzi o jakosc to przypuszczam ze znajac go bedzie srednio.
Find your flow
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Znaczy cena to dobra wiadomość dla osób, które chcą kupić, ale dawno nie spotkałem się z tak niską w przypadku materiału wydawanego na zachodzie o małym nakładzie, sygnowanym nazwiskiem celebryty i do tego z bańki muzycznej. Myślę, że cena jest w porządku, ale nie pod kątem objętości, a jakości
Takim standardem zazwyczaj jest te 20 euro/dolarów niezależnie od ilości stron. Natomiast jeśli ksiązka rzeczywiście jest licha, to szanuję za uczciwe postawienie sprawy.

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- ozob
Niektórzy już przeczytali i twierdzą, że dobra lektura. Tak czy tak, trzeba sprawdzić samemu, zamiast pierdolić jaka to ona jest bez czytania. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Spodziewalbym sie ze przy takim nazwisku naklad to bedzie z 1000 sztuk, wtedy koszt produkcji wyniesie jakies 50 centow/sztuka, wiekszosc kosztow zezre Amazon, ktory pobiera ogromne prowizje.Anzhelmoo pisze: ↑10-01-2024, 17:19Znaczy cena to dobra wiadomość dla osób, które chcą kupić, ale dawno nie spotkałem się z tak niską w przypadku materiału wydawanego na zachodzie o małym nakładzie, sygnowanym nazwiskiem celebryty i do tego z bańki muzycznej. Myślę, że cena jest w porządku, ale nie pod kątem objętości, a jakościTakim standardem zazwyczaj jest te 20 euro/dolarów niezależnie od ilości stron. Natomiast jeśli ksiązka rzeczywiście jest licha, to szanuję za uczciwe postawienie sprawy.
Find your flow
-
Buka
- rozkręca się

Broszurka wielkości Harlequina.

Zapowiada się super lektóra…
Proszę się ze mnie nie śmiać. Kupiłem bo lubię lekką fantastykę. Za dzieciaka czytałem Pratchetta.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
Wydanie phantompress 1991
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen