KHOLD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: KHOLD
Podobnie było z Dark Funeral. Poczekamy usłyszymy. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ozob
Ogólnie rzecz ujmując to dół z wapnem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Nowy kawałek tak jak wszystko tej kapeli - ani dobre, ani złe. Szkoda życia na przeciętność
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Morph to zdrajca metalu. Zaczął słuchać jakiegoś gówna i przeniósł się do Częstochowy.

Ja najbardziej lubię debiut i Morke Gravers Kramers. Phantom także mieści się na podium.
all the monsters will break your heart
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co ty gadasz? Jak oczerniam? Gdzie? Że napisałem, że jest zdrajcą metalu?
Wiadomo, że jak zobaczysz słowo gówno to lecisz jak mucha, ale ogarnij się. 

all the monsters will break your heart
- Block69
Morfeo ma się bdb, dalej sporo siedzi w metalowych klimatach i przeniósł się w zupełnie inne miejsce, także nicram 2 razy przypierdolił ślepakami w płot.
Nie rozumiem co ma na celu wymyślanie bzdurnych teorii o kimś kogo się nie zna i potem brnięcie jeszcze w słowne przepychanki udając, że ma się rację.
PENIS METAL
- TrombaZaguady
- rozkręca się
Tradycja chujowych okładek podtrzymana, muzyka pewnie też bez zmian.
-
- postuje jak opętany!
Może to kwestia odniesienia do poprzednich, ale okładka odstatniego pełniaka nie wydaje mi taka znów chujowa.TrombaZaguady pisze: ↑22-01-2024, 20:54Tradycja chujowych okładek podtrzymana, muzyka pewnie też bez zmian.
- ozob
Jest to chujowy zespół. Zawsze był. Liga okręgowa.