powinieneś mieć ksywę Odkurzacz, bo tyle tego pochłaniasz

albo...Czarna Dziura ;]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
I niczego nie stracileś, gówno totalne. Niewiem, jak mogło mi się to kiedyś podobać. Opyliłem dawno tak "Terrorbeer" jak i split ze szwedzkim Gay Metal Crew (ci z kolei byli nieźli - thrashowy Big Cyc).Gore_Obsessed pisze:Z pięć i pół roku (?) minęło od premiery "Terrorbeer", a ja nadal tego nie słyszałem.
Prawda. To już podjeżdżało trochę pod DILLIGAF, kontynuację Hangover, notabene zajebistą. Ale Łukasz się obraził na metal i pokasował z internetów wszelkie ślady działalności tego projektu.hcpig pisze: ↑03-02-2024, 08:30Ten wał, który trafił na split z Pyöveli / Skull / Paganfire to muszę przyznać zupełnie inny poziom niż nagrane bardziej dla jaj koślawe demo i split. Koniec kabaretu, jest profesjonalne zniszczenie na serio... Zresztą każdy z uczestników tego splitu jest wart uwagi a tę Czachę i Fińczyków z Pyöveli to już w ogóle muszę bardziej poznać z dużych albumów.
Obrażenie czy po prostu znudzenie? Ostatnie jego teksty to było głównie psychobilly na dedykowanej stronie (nie pamiętam nazwy) a potem na T-Mobile Mjuzik ale tam również metalu nie było.
Było na bandcampie, miałem też mpchujki od Slutka. Jak je znajdę to mogę poczęstować.hcpig pisze: ↑04-02-2024, 14:31Obrażenie czy po prostu znudzenie? Ostatnie jego teksty to było głównie psychobilly na dedykowanej stronie (nie pamiętam nazwy) a potem na T-Mobile Mjuzik ale tam również metalu nie było.
BTW Nigdy nie słyszałem o tym Dilligaf, wydało to cokolwiek czy coś po znajomości słyszałeś?