Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

09-02-2024, 21:32

Gdzie te dofinansowania załatwiałeś?
sanctusdiavolos
postuje jak opętany!

09-02-2024, 21:45

tomaszm pisze:
09-02-2024, 21:27
Epuap jest narzędziem dla debili. Ni da się już porściej zrobić pewnych rzeczy.
Być może. Gdyby to kurwa jeszcze działało jak należy, a nie jak chce i kiedy chce...
tomaszm

09-02-2024, 21:46

Co Ci tam nie lezy?
sanctusdiavolos
postuje jak opętany!

09-02-2024, 21:51

tomaszm pisze:
09-02-2024, 21:46
Co Ci tam nie lezy?
Już załatwiłem. Ale ilekroć z tego korzystam problemy tego samego typu. Wylogowywanie na różnych etapach, "nie można się połączyć", jakiś "błąd 500", błąd przy składaniu podpisu elektronicznego, jedna strona działa w firefoxie, druga tylko na chromie i dalej nie pójdzie... i tak dalej i tak dalej. Ale może po prostu ja mam pecha.
Więc se wysrałem potok nienawiści i poczułem się lepiej. A potem się naprawiło. ;-)
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-02-2024, 21:56

mocny2_3 pisze:
09-02-2024, 19:39
A to nie jest czasami robota pisowskich speców? czego sie nie dotkną kurwy to spierdolą
To jest u nas solidarna robota speców różnej maści, na różnych poziomach. Znam to zjawisko z systemów informatycznych, działających u mnie w robocie. Niektóre są przeznaczone dla dużych firm, ale chujowe. Inne były opracowane dla firmy wielkości kurnika, a próbuje się je wdrażać w instytucji na oko 30-40 razy większej. Tak czy siak, miałem długie i owocne posiedzenia, gdzie też wymyśliłem tysiąc kar, które byłyby adekwatne do skali popełnionych przewin. Bardzo okrutnych kar.

A w temacie, ten dzień to piękna jebana katastrofa. Zaczął się tak niewinnie, a później już tylko patrzyłem, jak wszystkie ważne sprawy po kolei sypią mi się w dłoniach. I nic się z tym nie da zrobić - wszystko zależało od decyzji, głupoty i niekompetencji innych ludzi, w zależności od sprawy. Nawet nie mogę mieć pretensji do siebie, ja pierdolę :facepalm:

Około 18 po kolejnej gorączkowej rozmowie telefonicznej czułem już, że poziom stresu staje się po prostu niebezpieczny. Awaria pikawy byłaby godnym i stosownym, ale jednak niepożądanym zwieńczeniem tego skurwiałego dnia. W ramach ucieczki gotuję porządny, klasyczny bigos. Jak coś jest głupie, ale działa, to nie jest głupie. Bigos nie jest nawet w połowie drogi, a już pachnie obłędnie. Do tego głośne i zapętlone "Advaitic Songs" i ociupinka (no, może dwie lub trzy ociupinki) alkoholu. To połączenie odcina mnie od świata, jak chyba żadne inne (bez bigosu, ten będzie tylko nagrodą za zły dzień). Od jutra będę się martwił, jak zminimalizować straty. Dziś chcę o nich na chwilę zapomnieć. Ale w takich momentach bardziej lubię klasyczny norweski black metal. Nie lubię ludzi. Jak ja ich kurwa nie lubię, tak en masse. Prędzej czy później zawiedziesz się na każdym, pojedynczym człowieku, a lista wyjątków kurczy się w bardzo szybkim tempie. Więc od jutra Gehenna i Mayhem, a nie Om i przyległości.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
tomaszm

09-02-2024, 21:58

W sumie mam podobne problemy. Nie masz pecha bo ja nie mogłem przez 4 dni sie zalogować. Chuja to działa. Znam prawników którzy za tym systemem stoją. Jak im granatu nie wyjebiesz spod biodra -nie wezmą się do roboty. Na to trzeba mieć uspokojony stan umysłu.

Nie wiem czy to dobrze czy nie dobrze- ale te pańsstwowe systemy leżą i kwiczą. W gehennie..

Dzisiaj sobie pozwliłem na telefon- kurwa Arek jak daleko jesteście..................bliżej jak dalej.

Super- rewelacja- jedna z najlepiej zabijających kancelarii prawniczych w w ym kraju jest uzależniona od humoru prawników. Wspaniale.

Jakbym tak chycił tych prawników...............Nie ma co chytać. Arek główny nasz informatych pojechał z nami na święto regionalne świoniobicia- napierdolił się i zażygał mi cały samochód.Kurwa .......

Bez względu na wszystko jak On nie ogranie tego do przyszłego czwartku ja będe miał przejebane. Nie ,że przed kimś się będę tłumaczyć- szef wszystkich szefów nikomu się nie tłumaczy-ale chodzi o to że kurwa zawiode tym planem.

To jest tak jak z końcem roku, przed przekroczeniem pułapu 9,4 mln złotych w spółkach, Jak nisko byłem jaki byłem zestresowany- opatrzcznosć Boska mnie uchroniła.

W niektórych sytuacjach mam więcej szczęścia jak rozumu albo pewne osoby nie chcą ze mną sę konfrotować i wychodzi jak wychodzi.
Ostatnio zmieniony 09-02-2024, 22:13 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
sanctusdiavolos
postuje jak opętany!

09-02-2024, 22:12

Na to trzeba mieć uspokojony stan umysłu.
Radzenie sobie z gniewem nigdy nie było moją mocną stroną. ;-)
tomaszm

09-02-2024, 22:14

Moją też. Chroń boże ode mnie. Nie znam bardziej znerwicowanej osoby i wpływowej. Taki stajl.
tomaszm

09-02-2024, 22:28

Wkurwia mnie to ,że moja luba chce utworzy profil na forume. Bedę musiał Ją regularnie zwyzywać. Co za związek,

Baba na forum- tego brakowało. Kurwa.
sanctusdiavolos
postuje jak opętany!

09-02-2024, 22:33

tomaszm pisze:
09-02-2024, 22:28

Baba na forum- tego brakowało. Kurwa.
Dać jej moda, może posprząta tę stajnię Augiasza. ;-)
tomaszm

09-02-2024, 22:47

Będzie tu moja baba pisać no forum. Co za uwłaczająca sytuacja. Ja pierdole ....kurwa ludzie ja pieddole- w normalnych okolicznościach kogoś takiego się wywozi do lasu i unicestwia , żeby nie wkurwiać, ja tez Jej Powiedziałem- powinnaś być zagrzebana dobrym nawozem a nie mnie wkurwiać. a kysz!(śmieje sie. O czym oOna tu będzie pisać)- nie ma pojęcia o black/death metalu. przecież Ona się na ty m nie zna.
szczylun
rasowy masterfulowicz

09-02-2024, 22:52

tomaszm pisze:
Będzie tu moja baba pisać no forum. Co za uwłaczająca sytuacja. Ja pierdole ....kurwa ludzie ja pieddole- w normalnych okolicznościach kogoś takiego się wywozi do lasu i unicestwia , żeby nie wkurwiać, ja tez Jej Powiedziałem- powinnaś być zagrzebana dobrym nawozem a nie mnie wkurwiać. a kysz!(śmieje sie. O czym oOna tu będzie pisać)- nie ma pojęcia o black/death metalu. przecież Ona się na ty m nie zna.
...założy se temat Mens Mens Mens, i będzie zdjęcia chłopów wklejała :D ...
sanctusdiavolos
postuje jak opętany!

09-02-2024, 22:53

nie ma pojęcia o black/death metalu. przecież Ona się na ty m nie zna.
Będzie mała odmiana od ludzi, którzy piszą w taki sposób, jakby mieli z tego tematu doktorat. :D
Ostatnio zmieniony 09-02-2024, 22:54 przez sanctusdiavolos, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-02-2024, 22:54

tomaszm pisze:
Tomasz, przecież wiesz, że to będzie hit nad hity. Witamy koleżankę!!!
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
tomaszm

09-02-2024, 23:02

Absolutnie nie chce żeby Ania tu sie logowała. Będzie wpierdalać smutnie granie jak Katatonia czy Paradise Lost czego nienawidzię. Ale najprawdopodobniej tu mi sie wpierdoli. Mhmm. Tego mi brakowało.

Nasza ostatnia kłotnia z dzisaj- wziałbym rękę i ta ręką rozpłatałby Ci czaskomózgowie- mam wspólnie syna wiec moja ręka odchodzi na bok Ona- Ty idioto jeśli w wolnej chwili nie możesz powświęcić godziny synowi ,bo wiecznie praca, prezesuyra- żebyś się nie zesrał.

Ma w sumie dużo racji.
Ostatnio zmieniony 09-02-2024, 23:08 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-02-2024, 23:04

Lukass pisze:
mocny2_3 pisze:
A to nie jest czasami robota pisowskich speców? czego sie nie dotkną kurwy to spierdolą
To jest u nas solidarna robota speców różnej maści, na różnych poziomach. Znam to zjawisko z systemów informatycznych, działających u mnie w robocie. Niektóre są przeznaczone dla dużych firm, ale chujowe. Inne były opracowane dla firmy wielkości kurnika, a próbuje się je wdrażać w instytucji na oko 30-40 razy większej. Tak czy siak, miałem długie i owocne posiedzenia, gdzie też wymyśliłem tysiąc kar, które byłyby adekwatne do skali popełnionych przewin. Bardzo okrutnych kar.
Mowa wciąż o epuapie? Jeśli tak, to powiedzmy sobie wprost, tak wygląda system robiony na potrzeby państwa - przetarg, po taniości, nie biorąc pod uwagę w ogóle user experience, wygląda jak strona z lat 90. Dla porównania można sobie zobaczyć stronę Luxmeda czy jakiejkolwiek dużej firmy robiącej to, co teoretycznie jest zagwarantowane za darmoszkę wszystkim, typu NFZ. Według mnie to, że żeby skontaktować się z jakąkolwiek sprawą lekarską, trzeba modlić się, żeby pani w przychodni odebrała telefon, jest upokarzające. Ile to razy dzwoniłem tak 1-2 dziennie przez kilka dni, żeby w końcu utrafić...
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-02-2024, 23:12

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
09-02-2024, 23:04
Lukass pisze:
mocny2_3 pisze:
Mowa wciąż o epuapie? Jeśli tak, to powiedzmy sobie wprost, tak wygląda system robiony na potrzeby państwa - przetarg, po taniości, nie biorąc pod uwagę w ogóle user experience, wygląda jak strona z lat 90. Dla porównania można sobie zobaczyć stronę Luxmeda czy jakiejkolwiek dużej firmy robiącej to, co teoretycznie jest zagwarantowane za darmoszkę wszystkim, typu NFZ. Według mnie to, że żeby skontaktować się z jakąkolwiek sprawą lekarską, trzeba modlić się, żeby pani w przychodni odebrała telefon, jest upokarzające. Ile to razy dzwoniłem tak 1-2 dziennie przez kilka dni, żeby w końcu utrafić...
Nie, nie. Wyspecjalizowane systemy. Tak samo, albo i bardziej, spierdolone. To jest absolutny dramat. Masz obieg dokumentów w systemie, który był sprofilowany na gdzieś tak 20-30 użyszkodników,a a nagle masz ich 1000.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
tomaszm

09-02-2024, 23:13

tomaszm pisze:
Absolutnie nie chce żeby Ania tu sie logowała. Będzie wpierdalać smutnie granie jak Katatonia czy Paradise Lost czego nienawidzię. Ale najprawdopodobniej tu mi sie wpierdoli. Mhmm. Tego mi brakowało.

Nasza ostatnia kłotnia z dzisaj- wziałbym rękę i ta ręką rozpłatałby Ci czaskomózgowie- mam wspólnie syna wiec moja ręka odchodzi na bok Ona- Ty idioto jeśli w wolnej chwili nie możesz powświęcić godziny synowi ,bo wiecznie praca, prezesuyra- żebyś się nie zesrał.

Ma w sumie dużo racji.

Musze zbastować. Moja luba i mój Syn to cały świat jaki posiadam. Nie mam innych ludzi. Sa całym moim światem. W sensie mam w pracy ,bo tych ludzi traktuję jak najbliższą rodzina ale chodzi mi o taką najbliższą, najbliższa.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-02-2024, 23:17

tomaszm pisze:
09-02-2024, 23:13
tomaszm pisze:

Ma w sumie dużo racji.

Musze zbastować. Moja luba i mój Syn to cały świat jaki posiadam.
Więc racjonalnie przekonaj ją, że to siedlisko zła i degeneracji nic dobrego jej nie przyniesie :D Ty poświęcisz więcej czasu rodzinie, ona nie będzie Ci robić poruty na forum dla degeneratów. Win-win, jak dla mnie.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
tomaszm

09-02-2024, 23:26

Nie, po prostu wierzę ,że taka luba i taki syn drugi raz mi si e nie nadaża. MOja luba -pamiętaj kiurwa ze jak 23 marca będziecie robić galę to chce jako twoja parterka tam być. I będzie.

Nie byłbym sobą jabym w tyglu nie mieszał. Ale nie na świcie nic ważnijeszego jak najbliższa rodzina. Reszta jest do popisu.

Cały mój świat- najbliżsi mi ludzie. Dają mi to czego ja nigdy nie doświadczyłem.
ODPOWIEDZ