Oczywiście dobre sprawy pojawiły się u Pana Waldemara na sklepie. Można do tych 343 co się ma na kwadracie, dorzucić 7 i jesteśmy w domu!
Zwróciłbym uwagę na Rumuna z Mephitic Grave. Nikt tego nie miał w PL wcześniej, a matex zdecydowanie do poznania i posiadania i znania. Te kompila Tampona też masa OK. I te drugie Duńczyki z kompilem też do wzięcia. BDB.
A to "wydanie brazylijskie" to jaki ma właściwie status?
WITCH VOMIT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: WITCH VOMIT
lys på slutten av lys
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Zapytałbym z ciekawosci sam zespół, ale nie mam bukfejsa. Widziałem, że ta wytwórnia trzaska sporo wydań, zakładam że domyślnie regionalnych, na ciekawe tytuły ostatnich miesięcy/lat. Mają też dwójkę Witch Vomit, oba Mortiferum, oba Cerebral Rot, trójkę Tomb Mold i co mnie bardzo zaciekawiło, jedyny pełniak Disma i to w jewel. Muszę go zdobyć.
-
- postuje jak opętany!
Pytałem już Karola o tą Disme. Powinien mieć.knaar pisze: ↑12-07-2022, 17:57Zapytałbym z ciekawosci sam zespół, ale nie mam bukfejsa. Widziałem, że ta wytwórnia trzaska sporo wydań, zakładam że domyślnie regionalnych, na ciekawe tytuły ostatnich miesięcy/lat. Mają też dwójkę Witch Vomit, oba Mortiferum, oba Cerebral Rot, trójkę Tomb Mold i co mnie bardzo zaciekawiło, jedyny pełniak Disma i to w jewel. Muszę go zdobyć.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii