Bardzo dobry materiał!!Wysłane przez P.
A ja sobie teraz słucham PURTENANCE - Member Of Immortal Damnation
DEMILICH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
					Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
	Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Chlastator
 - zaczyna szaleć

- lordfekal
 - zaczyna szaleć

- Brzachwo Wój
 - w mackach Zła

- Duban
 - weteran forumowych bitew

- Chlastator
 - zaczyna szaleć

- Gore_Obsessed
 - zahartowany metalizator

Oni w tej Finlandii mają pojebany klimat, słońca nie ma przez siedem miesięcy w roku, a lato bywa czasem niegorące. Nie dziwne, że świrują. To samo choćby BEHERIT - drastyczna zmiana stylu. Powiedziałbym wręcz, że szybka zmiana na banana. Dobrze, że jest przeciwwaga w postaci kapel  takich jak IMPALED NAZARENE, które trzymają się mniej więcej tej samej ścieżki od samego początku, oczywiście nie rzygając przy tym własnym ogonem (cudzym tym bardziej) - jakaś tam ewolucja w ich wypadku postępuje.

Only SŁUCHANIE płyt is real!
						- lordfekal
 - zaczyna szaleć

[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
Szkoda tylko, że takie Convulse czy Disgrace zaczęły nagrywać potem totalny syf.
Convulse wydało jeszcze "Reflections" a Disgrace nagrało kilka plyt z przygłupim rock'n'rollowym punk-rockiem. [/quote]
Ten cały "Reflections" to chujnia. Uznaje tylko i wyłącznie debiucik + oczywiście dwie demówy.
Co do Disgrace, to zgadzam się w zupełności - "Grey Misery" RULEZzzz!!!

Szkoda tylko, że takie Convulse czy Disgrace zaczęły nagrywać potem totalny syf.
Convulse wydało jeszcze "Reflections" a Disgrace nagrało kilka plyt z przygłupim rock'n'rollowym punk-rockiem. [/quote]
Ten cały "Reflections" to chujnia. Uznaje tylko i wyłącznie debiucik + oczywiście dwie demówy.
Co do Disgrace, to zgadzam się w zupełności - "Grey Misery" RULEZzzz!!!
BRING ME THE HEAD OF FUCKEN JESUS CHRIST!!!!!!

- 
				Max_Disgruntled
 - w mackach Zła

- 
				stary

hehe dzieki max.to był wtedy chyba najlepszy band z finlandii, jeśli chodzi o death metal.ale faktycznie ciekawy jest ten fiński syndrom który opisał maniek.albo te zespoły sie szybko rozpadały albo zaczęły grac totalna kaszanę.demigod który moim zdaniem nagrał jedna z najlepszych plyt w historii death metalu tez jakos tam powariował.ze staroci ostał sie tylko impaled nazarene.

- P.
 - postuje jak opętany!

- ultravox
 - zahartowany metalizator

Mocno zakręcony death metal w średnich tempach, przytłaczający klimatem, z wokalem brzmiącym jakby ktoś bekał w studni. Dobra rzecz. Na wspomnianych wydawnictwach miał być ponoć jeden nowy utwór(planowany jako ostatni), ale dawno nie zaglądałem na ich stronę, więc nie wiem. Jeśli kogos to interesuje, to z ich oficjalnej strony można legalnie zassać całą dyskografię(tj dema i płytę) w nielubianym, ale jakże popularnym formacie mp3.