BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: BURZUM
Po co Varg nagrywa na nowo te covery, przecież robił to w lepszej formie już kilka lat temu. Nawet te same utwory.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- MasterMiller
- starszy świeżak
-
- postuje jak opętany!
$$$
Kto wie, może szykuje się do wydania jakiegoś nowego Burzum. Pisał niedawno o tym, że któraś stara płyta (Chyba Hvis) to płyta, którą by nagrał ponownie, jeśli by miał którąś nagrać ponownie, bo jest świetna a brzmienie słabe.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Jest już nowy album Kanye Westa, okładka inspirowana Vargiem finalnie nie jest ostateczna i jakąś inną dał.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- rasowy masterfulowicz
ja nie byłem w ogóle w temacie KW wcześniej, tzn wiem że nagrał jakieś dobre płyty i coś tam sie przewinęło, że antysemita.Dzisiaj jednak przeglądałem sobie neta i znalazłem ten jego ponoć słynny wywiad i teraz już sam nie wiem co myśleć o tym człowieku.Z drugiej strony podziwiam, że facet po takich tekstach wciąż jest na świeczniku i kroi takie pieniądze o jakich śmiertelnik może pomarzyć.Jeśli ktoś nie widział a pewnie są tu tacy to od 3:03 oglądać.Ja tego nigdy wcześniej nie widziałem ponieważ nie interesowałem sie nigdy tym człowiekiem no bo po chuj?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Czarny Korwin
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- TrombaZaguady
- rozkręca się
Trzeba być na wyższym poziomie odklejenia, żeby zmieszać Alexa Jonesa na jego własnym show. Gościa od międzywymiarowych demonów i chemikaliów zmieniających żaby w gejów. To trochę jak pójść do TV Republiki i pierdolić takie kocopoły o Smoleńsku, że nawet ich dziennikarz poczuje się zakłopotany.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Familiada...
Varg Vikernes - Spell of destruction (Acoustic / live 2024)
Varg Vikernes - Spell of destruction (Acoustic / live 2024)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
TROLL MUSEUM > The Hulder / Huldra

-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
-Który oddział śmiga, które cele?
-14/88. A kto się pucuje?
-Tu Necrobutcher z Oslo.
-Siemano Necrobutcher!
-Siemano Möbus!
-Który z Was to Vikernes?
-Ja
-Znasz Mortiisa?
-Znam
-Dostaliśmy gryps od Mortiisa, że Euronymousa rozprułeś!
Jeśli takie rzeczy tam są, to z pewnością poprzeglądam w Empiku kiedyś, jak nie będę miał kompletnie co robić.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
- Dragazes
- w mackach Zła
Nie sądzę aby to było do znalezienia w empikusanctusdiavolos pisze: ↑20-03-2024, 23:54
Jeśli takie rzeczy tam są, to z pewnością poprzeglądam w Empiku kiedyś, jak nie będę miał kompletnie co robić.

Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- trup
"To Hell and Back".... on chyba nie widział piekła więziennego....
Qrva... norweskie więzienie i piekło...
Qrva... norweskie więzienie i piekło...

- trup
A dlaczego? Skoro jest to:Dragazes pisze: ↑22-03-2024, 08:37Nie sądzę aby to było do znalezienia w empikusanctusdiavolos pisze: ↑20-03-2024, 23:54
Jeśli takie rzeczy tam są, to z pewnością poprzeglądam w Empiku kiedyś, jak nie będę miał kompletnie co robić.![]()

-
- postuje jak opętany!
- Dragazes
- w mackach Zła
O kurde nie spodziewałem się.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- rozkręca się
Po pożarze w Neseblod Vargowi najwyraźniej przypomniały się stare piromanckie czasy, nabrał wiatru w skrzydła i spłodził Tweeta/Xa o tym, że zabrał się za nagrywanie nowego albumu. Metalowego xd
https://x.com/bornlik23266/status/17810 ... XGFGpSFN1w
https://x.com/bornlik23266/status/17810 ... XGFGpSFN1w
- dzik
- zahartowany metalizator