BATHORY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
osobiście mam mieszane uczucia i nie wierzę w szczere intencje czarnego marka co do przyczyn wydania tego materiału(oddanie czci Q.itp.).zgadzam się ze stanowiskiem,iż jedynym powodem wydania "In memory..."jest chęć zarobienia trochę USD/Euro;biznes to biznes jak mawiają klasycy liberalizmu ekonomicznego.żadnych wznoisłych uczuć to we mnie nie wywołuje.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
...ciaaarneee ocziii.... ciiaaaaarrnneeeee ooocziii....
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
- twoja_stara_trotzky
- sveneld
- zaczyna szaleć
Z informacji na stronie BlackMark wynika, że na DVD będzie tylko video do "One rode to Asa Bay" i wywiad z Quorthonem z MTv, nic więcej.
Z tego co jet na płytach nowością będą chyba tylko dwa kawałki projektu Silverwing.
Wydaje mi się, mimo, że jestem wielkim fanem Bathory, że nie warto wywalać kasy na to wydawnictwo.
Z tego co jet na płytach nowością będą chyba tylko dwa kawałki projektu Silverwing.
Wydaje mi się, mimo, że jestem wielkim fanem Bathory, że nie warto wywalać kasy na to wydawnictwo.
Only dead fish flows with the stream...
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
i mały składany ołtarzyk z pentagramem do pierwszych 2000 kopii, kurwa, nic tak nie ożywia biznesu jak śmierć... wydawnictwo nie ma wg mnie żadnej wartości artystycznej, jest jak ktos wspomniał gratką dla "fanów", widocznie nie jestem aż takim fanem Bathory, a moze jednak jestem, ale w całkiem innym znaczeniu...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez BadBlood[/i]
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
moje oczy... [/quote]
zluzuj cyce, to taki masterfulowy rowent, jak coś mówi - to znaczy, że jest dokładnie odwrotnie
[/quote]
akurat w tym przypadku tak nie jest. naprawde bardzo lubie 'blood on ice'
uwazam jednak, ze skoro Boss byl ponoc ojcem Quorthona, to takie wydawnictwo jednak chyba nosi znamiona jakiegos trybutu, blablabla i tak dalej. oczywiscie zakladamy, ze Quorthon faktycznie sie przekrecil, bo teorie spiskowe o tym, ze tak naprawde sfingowal swoja smierc byly, sa i beda, jednakze dowodow na to nie ma, wiec sobie je tutaj darujmy.
dla mnie, jako osoby, ktora nie posiada WSZYSTKICH wydawnictw Bathory taki box jest gratka. tym bardziej, ze sa tam kawalki, ktore nie pojawily sie na zadnym albumie. plus oczywiscie solowe dokonania Quorthona (przy zalozeniu, ze Bathory to zespol, a Quorthon to projekt solowy - wiem, brzmi to dziwnie), ktorych w zyciu nie slyszalem.
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
moje oczy... [/quote]
zluzuj cyce, to taki masterfulowy rowent, jak coś mówi - to znaczy, że jest dokładnie odwrotnie

akurat w tym przypadku tak nie jest. naprawde bardzo lubie 'blood on ice'
uwazam jednak, ze skoro Boss byl ponoc ojcem Quorthona, to takie wydawnictwo jednak chyba nosi znamiona jakiegos trybutu, blablabla i tak dalej. oczywiscie zakladamy, ze Quorthon faktycznie sie przekrecil, bo teorie spiskowe o tym, ze tak naprawde sfingowal swoja smierc byly, sa i beda, jednakze dowodow na to nie ma, wiec sobie je tutaj darujmy.
dla mnie, jako osoby, ktora nie posiada WSZYSTKICH wydawnictw Bathory taki box jest gratka. tym bardziej, ze sa tam kawalki, ktore nie pojawily sie na zadnym albumie. plus oczywiscie solowe dokonania Quorthona (przy zalozeniu, ze Bathory to zespol, a Quorthon to projekt solowy - wiem, brzmi to dziwnie), ktorych w zyciu nie slyszalem.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- twoja_stara_trotzky
powiem tak: pierwsze 6 płyt - KOCHAM BEZGRANICZNIE - na dziś, ze wskazaniem na 1, 4 i 5 - natomiast w ciągu ostatnich kilkunastu lat te wskazania różne były 
kolejne dwie... no słabo słabo... ale i tak dziś jakoś bardziej do mnie przemawiają, niż jak wychodziły...
Blood On Ice - sam nie wiem - na tej płycie NIE MA JUZ MAGII - odgrzewana kotlet z mikrofali - no ale całkiem smaczny (7 / 10).
kolejny album - tragedia...
no i NI - daje radę (6 / 10), a NII ni chuja nie daje

kolejne dwie... no słabo słabo... ale i tak dziś jakoś bardziej do mnie przemawiają, niż jak wychodziły...
Blood On Ice - sam nie wiem - na tej płycie NIE MA JUZ MAGII - odgrzewana kotlet z mikrofali - no ale całkiem smaczny (7 / 10).
kolejny album - tragedia...
no i NI - daje radę (6 / 10), a NII ni chuja nie daje

- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
uwazam jednak, ze skoro Boss byl ponoc ojcem Quorthona
[/quote]
no raczej bardzo ponoć, bo Börje "Boss" Forsberg ma 52 lata, a Quorthon zmarł dwa lata temu w wieku 38 lat... teoretycznie możliwe, aby 12-latek był juz ojcem, ale nie w tym przypadku, Börje to młodszy brat starej Thomasa, czyli jego "Wój", plota ma już zasięg informacji oficjalnej, a Börje pewnie nie ma nic przeciw, byleby tylko było głosno...
uwazam jednak, ze skoro Boss byl ponoc ojcem Quorthona
[/quote]
no raczej bardzo ponoć, bo Börje "Boss" Forsberg ma 52 lata, a Quorthon zmarł dwa lata temu w wieku 38 lat... teoretycznie możliwe, aby 12-latek był juz ojcem, ale nie w tym przypadku, Börje to młodszy brat starej Thomasa, czyli jego "Wój", plota ma już zasięg informacji oficjalnej, a Börje pewnie nie ma nic przeciw, byleby tylko było głosno...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła