no czekaj, skoro to tylko forum dla głupich brudasow, które niczym się nie interesują ani nic nie rozumieją, to co ty tu robisz? Przecierasz oczy ze zdumienia, chlasz do monitora, pierdolisz głupoty, czy przegrywasz życie w miejscu, które nic nie znaczy i które nikogo nie obchodzi?sanctusdiavolos pisze: ↑28-03-2024, 18:09Zawsze toczyłem bekę z ludzi bezrefleksyjnie łykających kacapską propagandę z szemranych facebookowych kont dla debili (i czujących potrzebę dzielenia się tym ze światem), ale widzę druga strona barykady też udana po chuju fest, hahahaha! Rosyjscy agenci ("ofiary propagandy" bym jeszcze zrozumiał) dla forum dla alkoho...ekhm, metalowców, tego jeszcze nie grali. Może odstawcie już wszyscy internet, newsy, facebooka, smartfony, że o innych uzależniaczach już nie wspomnę, bo niedługo będziecie w takim stanie, że szkoda będzie na Was złamanego rubla.
I tak już od tego natłoku medialnego syfu nie idzie przefiltrować co jest rzeczywistością a co fikcją, a nakręcacie się jedni i drudzy jak tampon w piździe. Jedno co się zawsze udawało i wciąż udaje wszystkim rządom tego świata, to polaryzacja motłochu, zajmowanie ich rzucaniem wzajemnych oskarżeń, utwierdzanie w przekonaniu, że każdy jeden łeb co umie pisać, jest specjalistą od absolutnie wszystkiego.
A kto się w tym niby tapla?Widać, że taplanie się podśmiechujkowiczom w kacapskim gówienku leży jednak
Myślę, że mało kogo obchodzą natchnione pierdoły które tu wypisujecie jedni i drudzy, bo kto ma rozum, raczej się nie pasjonuje jakimiś postami na internetowych forach dla samozwańczych specjalistów od wszystkiego. Natomiast jak widzę jakie spustoszenie w mózgu robi ludziom internet, w dodatku dorosłym osobom, to wręcz przecieram oczy ze zdumienia.
Idę stąd, zanim mnie ktoś posądzi o szpiegostwo na rzecz Zeta Reticuli, albo chuj wie co... Miłej zabawy!
Czujesz swoją logikę, panie dorosły ?