THORNS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- tomekw48
- postuje jak opętany!
Re: THORNS
Wyglądają jak fani Kultu Kazika Którzy mają się za jakąś super inteligentną społeczność. Bo to zespół dla inteligentów jest.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- tomekw48
- postuje jak opętany!
Miło mi, że pomimo bardzo małej ilości postów, zostałem zauważony na tym forume
- TheDude
- zahartowany metalizator
Czasem lepiej pozostać niezauważonym
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Zapraszam do tematu o Khold, tutaj przestrzeń informacyjna dot. Snorre’a :p
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Ocenianie muzyki przez pryzmat wyglądu. Tobie się naprawdę sufit na głowę zjebał.
Smutek, że chłopy po 40 wolą ciepły sweter jak wycieranie ryja plakatówkami.
-
A już myślałem, że jakieś nowe wieści odnośnie NADCHODZACEJ płyty
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- TheDude
Szkoda sobie zawracać głowę tą iluzją powstawania jakiejś płyty.
Jasia Fasolę wrzucam dla tych co jednak wolą się łudzić. Hailsa
- KKK
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
- vicek
albo się ma długie włosy , albo się jest łysym .
Innej opcji nie ma . Teksty zobowiązują żeby wyglądać jak trzeba , a nie jak banda pedałów .
- tomekw48
- postuje jak opętany!
Czas na sprostowanie Cytowany komentarz do zdjęcia dotyczy zespołu Khold, a nie Thorns. Mój błąd. Jakoś ten artykuł skojarzył mi się z Thorns... Chyba po pijaku to pisałem... Biję się w pierśvicek pisze: ↑03-04-2024, 14:39albo się ma długie włosy , albo się jest łysym .
Innej opcji nie ma . Teksty zobowiązują żeby wyglądać jak trzeba , a nie jak banda pedałów .
- dzik
Dokładnie. Kurwavicek pisze: ↑03-04-2024, 14:39albo się ma długie włosy , albo się jest łysym .
dobry kościół to kościół spalony
- Anzhelmoo
No widzicie, na tym nagraniu Snorre potwierdza oficjalnie to, o czym wcześniej tutaj pisałem. A przede wszystkim pokazuje prawdziwe nowe utwory i tutaj już nie ma żadnej ściemy, bo sami możecie zweryfikować ich jakość. Moim zdaniem charakter tych nagrań jest reprezentatywny względem pozostałych riffów, które gdzieś obiły mi się o uszy. Próbka nr 3 zapowiada się fenomenalnie.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Zajebiste sa. Nigdy nie watpiłem.
-
- postuje jak opętany!
Nr. 3 rzeczywiście najlepsze.Anzhelmoo pisze: ↑03-04-2024, 19:27No widzicie, na tym nagraniu Snorre potwierdza oficjalnie to, o czym wcześniej tutaj pisałem. A przede wszystkim pokazuje prawdziwe nowe utwory i tutaj już nie ma żadnej ściemy, bo sami możecie zweryfikować ich jakość. Moim zdaniem charakter tych nagrań jest reprezentatywny względem pozostałych riffów, które gdzieś obiły mi się o uszy. Próbka nr 3 zapowiada się fenomenalnie.
- ozob
Kurwa, niech to najpierw wyda.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Anzhelmoo
Rozkład jazdy na teraz wygląda tak, że takie wstępne miksy wokalu są skończone, teraz czas na przesłuchanie materiału raz jeszcze i zweryfikowanie, które elementy należy poprawić, co należy dograć (z wokali) itp. + opracowywana jest tracklista, tzn. jaka kolejność zapewni najlepsze doznania. A jest z czego wybierać (ja słyszałem o 9 utworach, ale nie wiem, czy to ostateczna liczba). Na koniec feedback od przyjaciół (jednym z recenzentów ma być Satyr) i rozpocznie się już ten ostateczny miks. Tak więc jeszcze trochę pracy zostały, ale wszystko wygląda naprawdę obiecująco.
- KKK
- postuje jak opętany!
HeheAnzhelmoo pisze: ↑03-04-2024, 19:41Rozkład jazdy na teraz wygląda tak, że takie wstępne miksy wokalu są skończone, teraz czas na przesłuchanie materiału raz jeszcze i zweryfikowanie, które elementy należy poprawić, co należy dograć (z wokali) itp. + opracowywana jest tracklista, tzn. jaka kolejność zapewni najlepsze doznania. A jest z czego wybierać (ja słyszałem o 9 utworach, ale nie wiem, czy to ostateczna liczba). Na koniec feedback od przyjaciół (jednym z recenzentów ma być Satyr) i rozpocznie się już ten ostateczny miks. Tak więc jeszcze trochę pracy zostały, ale wszystko wygląda naprawdę obiecująco.
- TheDude
“Creating scenarios in your head, and imagining different things occurring is a very natural human experience. It's part of the way your brain tries to make sense of the world. Your brain is very creative,” says Taylor Newendorp, M.A., LCPC, a Network Clinical Training Director at NOCD.
Myślę, że prędzej zobaczymy Julkę Wieniawę dymaną przez dwóch dżentelmenów z Brazzers przy smooth jazzie w tle albo koncert GG Allina na tvp kultura.
Miłego popołudnia & hailsa
Myślę, że prędzej zobaczymy Julkę Wieniawę dymaną przez dwóch dżentelmenów z Brazzers przy smooth jazzie w tle albo koncert GG Allina na tvp kultura.
Miłego popołudnia & hailsa
- Anzhelmoo
Zastanawia mnie skąd ta nieufność :p Album Thorns jest faktem, a nie jakąś teorią spiskowa. Od jakichś dwóch lat prace są systematyczne, a postępy sygnalizowane i nic nie wskazuje na to, by coś miało się zmienić. Teraz nawet najwięksi sceptycy otrzymali okazję posłuchać nowych tracków. Ogólnie im bliżej koniec na horyzoncie, tym większa motywacja do ukończenia, więc musiałoby się stać coś naprawdę strasznego, co mogłoby wstrzymać poblikację (odpukać). Choć nie da się ukryć, że nad Snorrem chyba rzeczywiście zebrało się jakieś fatum, bo niejedna negatywna rzecz w ostatnich latach go spotkała, ale limit pecha chyba wyczerpany!
Mam wrażenie, że nawet jak już ten album wyjdzie, to malkontentów nie będzie brakowało.
A tymczasem polecam wieczór z Thorns I
Mam wrażenie, że nawet jak już ten album wyjdzie, to malkontentów nie będzie brakowało.
A tymczasem polecam wieczór z Thorns I