[quote][i]Wysłane przez roman[/i]
Ja mam za slabe nerwy na to "cos" :/
Edit: Kiedys slyszalem jakis utwor Hecate Enthroned na jakiejs skladance z Mystica i nie wydawal mi sie wcale taki zly. Nigdy nie slyszalem calej plyty i chyba z powyzszych opisow wnioskuje, ze nie mam czego zalowac. [/quote]
Ja nawet kupiłem (chyba dzieki tym zajawkom - a moze nie - nie pamietam) "The Slaughter of Innocence" (wtedy kasete) i wcale tego nie zalowalem. Byl to okres kiedy Hecate byl mocno jebany tylko i wylacznie za klonowanie Cradle of filth - co wg. mnie nie do konca bylo prawda. Musialbym sobie teraz to odswiezyc, ale gadke o 2-3 riffach i klawiszach Casio to mozna zostawic raczej dla paru innych bandow (co nie znaczy ze podpisuje sie pod pochwalnym esejem Marii 'ironii' Konopnickiej

) - po prostu typowy przyklad zespolu, ktorego przesladuja od poczatku uprzedzenia. Dodatkowo zbłażnili się teledyskiem - tak jak wielu innych z resztą - chyba wtedy jeszcze wszyscy mysleli ze w takiej konwencji 'trzeba' robic i ze to jest OK. Generalnie jest to zespol, ktory chcial sie wpasowac w jakichs wschodzacy trend i wg. mnie calkiem zgrabnie by im sie to udalo, gdyby wlasnie nie pare szczegolow, ktorymi nasrali sobie w biografię.