POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

12-06-2024, 12:25

Ten ostatni komentarz doprowadza mnie osobiscie do wniosku, ze olgims jednak nadaje sie tylko na WiP i zamknac drzwi - na wszystko ma jedna odpowiedz, jak nimfomanka, tylko zamiast o seksie ciagle mysli o ruskich i konfederacji. W dodatku jest niezdolny do autorefleksji i odchodza przez niego ludzie o wiele sensowniejsi.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

12-06-2024, 12:41

Pomału zaczynam rozumieć dlaczego Marii już tu nie ma.Straszny chlew.Ascetic ja do Ciebie nic nie mam ale jak zajebiesz elaborat to muszę się napocić by cokolwiek z tego zrozumieć, serio pot spływa mi po czole.Jak napiszesz jedno zdanie, maks dwa to wtedy idzie to jakoś rozszyfrować.W sumie to tylko forum i masa ludzi normalnych ale też tych których miejsce jest w tworkach.Jednak jak ktoś nowy zakłada tu konto i widzi co tu sie odpierdala to momentalnie mu sie odechciewa.A ponoć metale to spoko inteligentni ludzie bez kłody w dupie
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

12-06-2024, 12:59

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Ten ostatni komentarz doprowadza mnie osobiscie do wniosku, ze olgims jednak nadaje sie tylko na WiP i zamknac drzwi - na wszystko ma jedna odpowiedz, jak nimfomanka, tylko zamiast o seksie ciagle mysli o ruskich i konfederacji. W dodatku jest niezdolny do autorefleksji i odchodza przez niego ludzie o wiele sensowniejsi.
+ 100

Nie rozumiem tylko tych dramatycznych odejść z tego forum. Ja przestałem pisać w temacie POlitykowanie w większości i oglądam sobie to jak show małp, które rzucają się gównem. Co więcej, jest to stosunkowo mała ilość małp, bo większość ludzi, nawet z innymi poglądami niż moje, potrafi normalnie rozmawiać, bądź (tak jak ja) mając jakieś poglądy nie ma ochoty uprawiać zapasów w gównie z ludźmi, którzy potrzebują wizyty u specjalisty.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-06-2024, 13:05

@mocny

Jedno zdanie, dwa. Proszę: to jest niezwykle proste aby uzmysłowić sobie potencjalny wygląd forum przy wymarzonym przez kacapię, szurię, trollownię składzie osobowym. Drugie? Pewnie działania przypisywane jednym, przez tych drugich, cechują tych drugich. Niech będzie i trzecie: Frank zachował się w sposób jak dla mnie nazwijmy je tak nietypowo "nietypowym". Mam nadzieję, że odczyta PM. Właściwie dla mnie chciałbym aby wrócił. Może na moje miejsce. Może nie na moje, może wcale. Zobaczy się.

W uzupełnieniu do wcześniejszego. To nie miejsce na żale i rozterki. Nie mój cyrk, nie moje małpy< To wszystko wiadomka. Ja prywatnie mam klarowną ocenę co z czego wynika. I jakby skały srały, krzykiem, dezawuacją, kilkoma tutaj mechanizmami, nie widzę szans na jej zmianę. Dynamika wydarzeń jest jednokierunkowa, tak od 3 lat.
Poro
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

12-06-2024, 13:16

DST pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
+ 100

Nie rozumiem tylko tych dramatycznych odejść z tego forum. Ja przestałem pisać w temacie POlitykowanie w większości i oglądam sobie to jak show małp, które rzucają się gównem. Co więcej, jest to stosunkowo mała ilość małp, bo większość ludzi, nawet z innymi poglądami niż moje, potrafi normalnie rozmawiać, bądź (tak jak ja) mając jakieś poglądy nie ma ochoty uprawiać zapasów w gównie z ludźmi, którzy potrzebują wizyty u specjalisty.
Najlepiej wrzucić takich nieleczonych na czarną. U mnie pomogło, też przerabiałem te wieczne zaczepki. Szkoda czasu, czasem można odbanowac i pośmiać co piszą xd
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

12-06-2024, 13:22

DST pisze:
+ 100

Co do odejsc to przypuszczam, ze czasem trafi sie po prostu gorszy dzien, latwiej jest zniesc takie rzeczy, gdy czlowiek jest wypoczety i usmiechniety, a inaczej jest, jak caly dzien haruje w robocie, moze jeszcze jakas spina innego rodzaju sie trafi, potem chcialby na luzie pogadac z kolegami jak w barze przy piwku, niezobowiazujaco, a tu jeb, trafi sie taki swiety krzyzowiec z misja i od razu odechciewa sie zyc. Wciaz uwazam, ze metafora forum jako baru jest najlepsza, jak z kims rozmawiasz to tak, jakbys byl gotow wypic z nim browara przy stole i pogadac, a jak nie to go zlewasz i pijesz z tymi fajniejszymi ludzmi.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

12-06-2024, 13:30

Tyle, że ja tu nie widzę nawet żadnej misji. Żadnej próby przedstawiania swoich (choćby uznawanych za jedyne i święte) poglądów. Ja tu widzę tylko aroganckie skakanie wokół prawie każdego kto się odezwie, z wyciągniętym palcem i histerycznym wmawianiem im swojej projekcji na ich temat. Projekcji zawsze tej samej, jednowymiarowej. Jedna szuflada dla wszystkich.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

12-06-2024, 13:39

uglak pisze:
12-06-2024, 11:32
Co prawda zawsze byłem marny w rozpoznawaniu multikont, ale skłaniałbym się raczej ku temu, że olgims to nicram. Ten sam supersprytny sposób tworzenia nicka przez inwersje liter i tak samo głęboko skrywana inteligencja za wręcz kompulsywną potrzebą obrażania ludzi, którzy mają inne zdanie.
Być może tak jest. Mnie uderza identyczny język, styl pisania i jednakowe pierdolnie z tych dwóch kont. Jak już mówiłem wyprodukowanie dwóch innych IP to żaden problem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

Olo pisze:
12-06-2024, 13:30
Tyle, że ja tu nie widzę nawet żadnej misji. Żadnej próby przedstawiania swoich (choćby uznawanych za jedyne i święte poglądów). Ja tu widzę tylko aroganckie skakanie wokół prawie każdego kto się odezwie, z wyciągniętym palcem i histerycznym wmawianiem im swojej projekcji na ich temat. Projekcji zawsze tej samej, jednowymiarowej. Jedna szuflada dla wszystkich.
Jakby to bylo sredniowiecze, to byliby to ci sami ludzie, ktorzy krzyczeliby najglosniej, zeby palic czarownice, wysylaliby lisciki, odwiedzali w domach tych, ktorych chcieliby przekonac i krzyczeli na rynku, ze ten czarny kot wszystko wyjasnia.
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

12-06-2024, 14:00

Czara goryczy się przelała i zdrowy rozsądek dochodzi do głosu bdb.
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

12-06-2024, 16:25

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
12-06-2024, 13:22
DST pisze:
+ 100

Wciaz uwazam, ze metafora forum jako baru jest najlepsza, jak z kims rozmawiasz to tak, jakbys byl gotow wypic z nim browara przy stole i pogadac, a jak nie to go zlewasz i pijesz z tymi fajniejszymi ludzmi.
Metafora baru bardzo przemawia do mojej wyobraźni. Wyobrażam sobie często dyskusję przy stoliku przy piwku do którego nagle kuśtykającym krokiem podchodzi jakiś obrzygany odklejeniec i wpierdala się w rozmowę "yyyy... kurwaa ... yyy że co że Unia zła czy Unia dobra yyy", bo zasłyszał hasło z oddali i każdy wywraca oczami i mówi "dobra, weź idź stąd ziomek, weź taxi czy coś".
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

12-06-2024, 16:29

DST pisze:

Metafora baru bardzo przemawia do mojej wyobraźni. Wyobrażam sobie często dyskusję przy stoliku przy piwku do którego nagle kuśtykającym krokiem podchodzi jakiś obrzygany odklejeniec i wpierdala się w rozmowę "yyyy... kurwaa ... yyy że co że Unia zła czy Unia dobra yyy", bo zasłyszał hasło z oddali i każdy wywraca oczami i mówi "dobra, weź idź stąd ziomek, weź taxi czy coś".
Ale kim jest dla ciebie Putin? No powieszzesz, czy nie? Czy to takie trudne? Przez gardlo ci nie przejdzie? :D
Awatar użytkownika
uglak

12-06-2024, 16:39

ozob pisze:
uglak pisze:
Co prawda zawsze byłem marny w rozpoznawaniu multikont, ale skłaniałbym się raczej ku temu, że olgims to nicram. Ten sam supersprytny sposób tworzenia nicka przez inwersje liter i tak samo głęboko skrywana inteligencja za wręcz kompulsywną potrzebą obrażania ludzi, którzy mają inne zdanie.
Być może tak jest. Mnie uderza identyczny język, styl pisania i jednakowe pierdolnie z tych dwóch kont. Jak już mówiłem wyprodukowanie dwóch innych IP to żaden problem.
Język podobny, ale styl zupełnie różny olgims to po prostu czysta furia w której strumieniu obrażania czasem (i to chyba tylko przypadkiem) znajdą się jakieś argumenty, a Ascetic to taki Gollum, który prowadzi rozmowę jednocześnie z Frodem (czyli forum) i samym sobą. Stąd u niego te wszystkie skróty myślowe, "pozdro dla kumatych", etc. przez które, w dłuższych wywodach, tak ciężko go zrozumieć.
Ostatnio zmieniony 12-06-2024, 16:40 przez uglak, łącznie zmieniany 1 raz.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

12-06-2024, 16:40

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
12-06-2024, 16:29
DST pisze:

Ale kim jest dla ciebie Putin? No powieszzesz, czy nie? Czy to takie trudne? Przez gardlo ci nie przejdzie? :D
No, np :lol:
Fanatyk
w mackach Zła

12-06-2024, 18:31

Kwintesencja politykowania
Obrazek
Awatar użytkownika
hcpig

12-06-2024, 19:32

uglak pisze:
Co prawda zawsze byłem marny w rozpoznawaniu multikont, ale skłaniałbym się raczej ku temu, że olgims to nicram. Ten sam supersprytny sposób tworzenia nicka przez inwersje liter
Pudło, to akurat odrwócony login użytkownika z innego forum a jakiego? Kto ma wiedzieć ten wie.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

12-06-2024, 19:36

Niemniej jednak trzeba było poddać w wątpliwość rozdzielność tych dwóch kont i delikwent spierdolił. Uderz a stół. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-06-2024, 19:38

hcpig pisze:
uglak pisze:
Co prawda zawsze byłem marny w rozpoznawaniu multikont, ale skłaniałbym się raczej ku temu, że olgims to nicram. Ten sam supersprytny sposób tworzenia nicka przez inwersje liter
Pudło, to akurat odrwócony login użytkownika z innego forum a jakiego? Kto ma wiedzieć ten wie.
hmm Obrazek TMF ? ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

12-06-2024, 20:03

hcpig pisze:
uglak pisze:
Język też zupełnie inny, ale widać niektórzy mają już tak zryte berety że widzą wszędzie tylko lewaków, pedałów, ludzi - psy i multikonta na nich czyhające :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
hcpig

12-06-2024, 20:11

Żułek pisze:
12-06-2024, 19:38
hmm Obrazek TMF ? ;)
Kolejne pudło ale sza - kto ma wiedzieć ten wie.
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ