Na szczęście sam sen załatwił wszystko. Nie jestem już alkowojownikiem jak kiedyś. Jak odpadam to po małej ilości, tak więc całkiem zdrów się objawiłem po krótkiej drzemce na kanapie
Co teraz pijecie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Co teraz pijecie?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Moj preferowany zestaw. Przez lata meczylem sie, probujac pic ,,jak nalezy" czysta, nim zrozumialem, ze pic nalezy tak, jak sie lubi, nie przejmujac sie nikim.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Bo tanie tak właśnie należy - inaczej za bardzo się nie da o ile ktoś nie jest już tak wyrobiony, że nie czuje palenia rury i ordynarnego spirytu w tanich szkockich pokroju podstawowego Ballaantine's (że o JW nie wspomnę) czy nawet z założenia słodszych, amerykańskich wynalazkach typu JD czy JB.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑31-05-2024, 13:34Moj preferowany zestaw. Przez lata meczylem sie, probujac pic ,,jak nalezy" czysta, nim zrozumialem, ze pic nalezy tak, jak sie lubi, nie przejmujac sie nikim.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Chodzi mi raczej o to, ze nie kazdy koniecznie musi byc smakoszem whisky, niektorzy po prostu lubia sie jej napic z cola i tyle, bez bycia ekspertami.Nerwowy pisze: ↑31-05-2024, 15:41
Bo tanie tak właśnie należy - inaczej za bardzo się nie da o ile ktoś nie jest już tak wyrobiony, że nie czuje palenia rury i ordynarnego spirytu w tanich szkockich pokroju podstawowego Ballaantine's (że o JW nie wspomnę) czy nawet z założenia słodszych, amerykańskich wynalazkach typu JD czy JB.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Seba, jest coś na czym się nie znasz? Dla potomnych pytam.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑31-05-2024, 15:51Chodzi mi raczej o to, ze nie kazdy koniecznie musi byc smakoszem whisky, niektorzy po prostu lubia sie jej napic z cola i tyle, bez bycia ekspertami.Nerwowy pisze: ↑31-05-2024, 15:41
Bo tanie tak właśnie należy - inaczej za bardzo się nie da o ile ktoś nie jest już tak wyrobiony, że nie czuje palenia rury i ordynarnego spirytu w tanich szkockich pokroju podstawowego Ballaantine's (że o JW nie wspomnę) czy nawet z założenia słodszych, amerykańskich wynalazkach typu JD czy JB.
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Na whisky, death metalu, astrologii, produkcji plastiku, silnikach, budowie systemu nerwowego i dutek w piorach, pisaniu wierszy, porcelanie, dobieraniu kolorow ubran, naprawie stluczonych kubkow, stolarce i whisky.
-
- weteran forumowych bitew

świetne
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- TheDude
Teraz zimne takie:

Potem różne inne jeszcze zimniejsze picia piwne. Hailsa!

Potem różne inne jeszcze zimniejsze picia piwne. Hailsa!
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
U mnie dzisiaj takie coś plus joint z CBD 
Siedzę na tarasie. Jest chłodno i przyjemnie. Zaraz zarzucę jakąś muzykę na słuchawki. Chill....

Siedzę na tarasie. Jest chłodno i przyjemnie. Zaraz zarzucę jakąś muzykę na słuchawki. Chill....

Everyone loves you when you are dead
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
A co, spać nie możesz? Mi te jointy z cbd nie robią, ale za to jak na wyjeździe kolega dał jednego takiego fajniejszego, i wróciłem do domu i sobie zapaliłem, to po chwili jakby mi się wszystkie mięśnie wyłączyły i po jakichś 15 minutach zasnąłem kompletnie na kilka godzin.Szalony Opos pisze: ↑12-06-2024, 21:20U mnie dzisiaj takie coś plus joint z CBD
Siedzę na tarasie. Jest chłodno i przyjemnie. Zaraz zarzucę jakąś muzykę na słuchawki. Chill....![]()
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Nie, zasypiam normalnie. Po prostu chciałem sprawdzić tego jointa z CBD. Jest lekkie rozluźnienie i minimalny "zamęt" w głowie, ale nic poza tymŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-06-2024, 21:38A co, spać nie możesz? Mi te jointy z cbd nie robią, ale za to jak na wyjeździe kolega dał jednego takiego fajniejszego, i wróciłem do domu i sobie zapaliłem, to po chwili jakby mi się wszystkie mięśnie wyłączyły i po jakichś 15 minutach zasnąłem kompletnie na kilka godzin.Szalony Opos pisze: ↑12-06-2024, 21:20U mnie dzisiaj takie coś plus joint z CBD
Siedzę na tarasie. Jest chłodno i przyjemnie. Zaraz zarzucę jakąś muzykę na słuchawki. Chill....![]()
- tomekw48
- w mackach Zła
Są lepsze używki niż alkohol...
Właśnie jestem w trakcie...
Jest meeega... Wszechświat do mnie mówi...
Właśnie jestem w trakcie...
Jest meeega... Wszechświat do mnie mówi...
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Też byłem ciekawy, ale jakoś nie siadło, nie czuję efektu. Ojciec kiedyś wyraził zainteresowanie, że może być zielonego spróbować, bo nigdy w życiu nie próbował, to wstępnie przywiozłem właśnie takiego CBD, ale biedak nie umiał tego zapalić - zaciągnął się i wydał z siebie pierwsze dźwięki "Sweet Leaf", gdy się zakrztusił. Potem opowiadał w rodzinie że przywiozłem haszysz i go naćpać chciałem. Widzę że dużo rzeczy na Ciebie czeka wkrótce, najbliższemu kumplowi rodzi się wkrótce też dziecko, właśnie dzisiaj dotarła do mnie książka, którą mam zamiar mu dać wkrótce, może Ciebie też zainteresuje, doskonały autor, mam większość jego książek. Chociaż kolega żartował, że następnym razem się widzimy, jak dziecko pójdzie na studia.Szalony Opos pisze: ↑12-06-2024, 21:45Nie, zasypiam normalnie. Po prostu chciałem sprawdzić tego jointa z CBD. Jest lekkie rozluźnienie i minimalny "zamęt" w głowie, ale nic poza tymMam dzisiaj luźniejszy wieczór. Rozkminiam sobie dobudówkę domu, słucham The Doors. Maleństwo jeszcze się nie urodziło więc cieszę się ostatnimi chwilami spokoju
![]()

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Lubię, ale tylko wtedy, gdy chodzę z kimś. Ostatnio tak wzięliśmy z kumplem pół litra na spacer i szliśmy, robiąc sobie przystanki na whisky, colę i czipsy, i to było idealne. To co opisujesz raczej się do tego nie nada haha
-
Szalony Opos pisze: ↑12-06-2024, 21:45Nie, zasypiam normalnie. Po prostu chciałem sprawdzić tego jointa z CBD. Jest lekkie rozluźnienie i minimalny "zamęt" w głowie, ale nic poza tymŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-06-2024, 21:38A co, spać nie możesz? Mi te jointy z cbd nie robią, ale za to jak na wyjeździe kolega dał jednego takiego fajniejszego, i wróciłem do domu i sobie zapaliłem, to po chwili jakby mi się wszystkie mięśnie wyłączyły i po jakichś 15 minutach zasnąłem kompletnie na kilka godzin.Szalony Opos pisze: ↑12-06-2024, 21:20U mnie dzisiaj takie coś plus joint z CBD
Mam dzisiaj luźniejszy wieczór. Rozkminiam sobie dobudówkę domu, słucham The Doors. Maleństwo jeszcze się nie urodziło więc cieszę się ostatnimi chwilami spokoju
![]()
U mnie delikatesy ,piwka belgijskie. Co do dziecka czeka Cię najlepsza przygoda w życiu-wszystko inne to dodatek( chyba ,że już masz i wiesz ocokaman:)
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
To moje pierwsze dziecko mimo, że już dość stary pryk ze mnietomaszm pisze: ↑12-06-2024, 22:12Szalony Opos pisze: ↑12-06-2024, 21:45Nie, zasypiam normalnie. Po prostu chciałem sprawdzić tego jointa z CBD. Jest lekkie rozluźnienie i minimalny "zamęt" w głowie, ale nic poza tymŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-06-2024, 21:38
A co, spać nie możesz? Mi te jointy z cbd nie robią, ale za to jak na wyjeździe kolega dał jednego takiego fajniejszego, i wróciłem do domu i sobie zapaliłem, to po chwili jakby mi się wszystkie mięśnie wyłączyły i po jakichś 15 minutach zasnąłem kompletnie na kilka godzin.Mam dzisiaj luźniejszy wieczór. Rozkminiam sobie dobudówkę domu, słucham The Doors. Maleństwo jeszcze się nie urodziło więc cieszę się ostatnimi chwilami spokoju
![]()
U mnie delikatesy ,piwka belgijskie. Co do dziecka czeka Cię najlepsza przygoda w życiu-wszystko inne to dodatek( chyba ,że już masz i wiesz ocokaman:)
@Świat Bez Końca mi się zdarzyło kilka razy z przyszłym teściem zapalić. Ogólnie joint to jest dobry środek nasenny dla niego. Fact po gorzale bywa marudny i męczący. Taki joint ratuje nas od słuchania Rezerwy czy innych przebojów
-
Jebłem sobie parę kieliszków bibbru z Ukrainy od Kolegów. Ja pierdole co Oni produkują- to broń chemiczna. Idę spać, bo mnie to zabiło. Hailsa. Wypiłem może z 5 kieliszków. Pójdę się niże tez wyrzygać ,żeby mi przeszło. Jebane barbarzyństwo- 70-80% procent mocy, Zmiotło mnie z planszy.
Ostatnio zmieniony 18-06-2024, 21:39 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- Medard
-
- postuje jak opętany!

Pod meczyk
x2