Def metal z 2023, zmyślan wariacja Morbid Angel (okres D-G) i Hate Eternal postawiona na fundamentach Immolaton i Draw And Quartered. Do tego ździebko Kanibala i Disincarnate. Rasowy growl, zmyśle omppzycje bez gnania na oślep i produkcyjego efekciarstwa, do tego bardzo duż fajnych pomysłów i aranży. Wysmakowane, mięsiste i a wskroś amerykanskie
Def metal z 2023, zmyślan wariacja Morbid Angel (okres D-G) i Hate Eternal postawiona na fundamentach Immolaton i Draw And Quartered. Do tego ździebko Kanibala i Disincarnate. Rasowy growl, zmyśle omppzycje bez gnania na oślep i produkcyjego efekciarstwa, do tego bardzo duż fajnych pomysłów i aranży. Wysmakowane, mięsiste i a wskroś amerykanskie
Podoba mi się ta okładka, opis dodatkowo zachęca do odsłuchu. Tymczasem:
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Z pozdrowieniami za sobotnią imprezę, Małpa zawsze do nas wpada na imprezę i gra. Szacunek, Szapo ba
Fazi w koszulce Mayhem
Kurwa znam płytę na pamieć ale rozdupia tak samo jak w chwili wydania, ile lat?
Jest coś w ludziach z Poznania coś niesamowitego. że wszyscy się potrafią dogadać, jeden drugiemu pomoże. Nie ma bez względu na środowisko ,jakiś takich sztucznych napieć, co to ja nie jestem. Jest tam mental inny. Naprawdę. świetny, uczciwy i przyjacielski. Da się z wszystkimi dogadać i ludzi nie są roszczeniowi.
Dlatego Poznań pozdrawiam serdecznie. Jesteście największymi rzeźnikami na wielu polach.
Ten tekst gdzie dosłownie ,że NAS i Peji nie zamknęli:)
Za ten pozerski tekst rozpierdolę ci ryj
Poznańskie disco polo jest bardziej inteligentne
Niż ty głupi chuju i całe Kielce
I nie chodzi mi tutaj o jebaną zazdrość
Żeś sobie płytę z kolegami nagrał
Chodzi mi o to, że jesteś pozerem
Jesteś pozerem, a nie gangsterem
Z prawdziwym rapem nie masz nic wspólnego
Chyba, że black metal jest podobny do reggae
Mieszkam na Śląsku ale moja rodzina to Poznaniacy stą też znam Chłopaków i środowisko HH. Wtedy jak miałem jeszcze mleko pod nosem to te konflikty to było coś czym żyliśmy z Poznaniem.
Było paru zawodników co z Poznania do Kielc chciało jechać z maczetami. Tak to wszystko brali do siebie.
Stąd też w Poznaniu tyle siedze ,bo tam są najbardziej zwariowani ludzie. OD środowiska HH po ludzi z federacji sztuk walki. Same warioty:) Na Ślasku nie ma opcji żeby się dogadywać w ten sposób. Nie ma opcji.
Stad też zrobiliśmy 3 imprezy w przeciągu 6 miesięcy. TO dużo ale w Poznaniu zawsze warto.
Wpadł na imprezę, zrobił rozpierdol. a wczęśniej nawet nie wiedział ,że zagra:D i zniszczył. Dostał telefon jak sam grał koncert i się pojawił. A mógł powiedzieć- pojebało was chłopaki, kurwa z koncertu na koncert? A tu 2 godziny później jeb z uśmiechem na twarzy- trzeba pomóc.
I na następnych imprezach chce zagrać. To jest szacunek z mojej strony niezmierny. TO świadczy o klasie człowieka. Jaki to wielki czlowiek.
Ale zajebiście zagrali NAS-Małpa, Slums Attack- Iceman, szkoda że Rychu Peja z Dj Decsem nie mogli wpaść na imprezę ,bo byli w Amsterdamie.
Ale spokojnie jesteśmy jeszcze bardziej zdeteminowani do zrobienia kolejnej edycji imprezy.
Ostatnio zmieniony 04-07-2024, 13:25 przez tomaszm, łącznie zmieniany 4 razy.
Z cyklu- dawno nie słuchane. Szkoda, że wydali tylko jeden album, bo Dead Corner of the Eye to kawał mięcha w amerykańskim stylu inspirowanego komandem Terrance Hobbs & Co oraz Treyem, temu co się Sailor Moon nie kłaniał.
Urozmaicone, wszechstronne granie z jajem i masą pomysłów.
Ostatnio zmieniony 04-07-2024, 17:46 przez Pelson, łącznie zmieniany 1 raz.