08-07-2024, 14:13
Obstawiam, że ten kto tak po prawdzie miał być, a nie jęczy po internetach, to był. Choćby teraz u piwnego brata za miedzą (będzie lepsza okazja? Po co? Jak ta była przecież świetna.). Jak się okazuje z samego forume widziało ten będ kilka osób (nawet w łameryce byli, łolaboga, samolotem byli!). I tak. Rzeczywiście, czy się komuś to podoba, czy nie, duże interdyscyplinarne, hehe, festy, a mamy taki raptem jeden, jest w stanie zrobić to sensownie. I kapitał jest, i nie będzie płaczu, że przyjdzie 500 osób, a nie wyimaginowane 5000 osób. Zwyczajnie, rozłoży się w potencjalnym ryzyku. I nazywa się ten festiwal ... no ... nazywa się ... tak ... to łon ...
Poza tym. Nie wierzę, że jakby to był taki dil, to już by się ktoś nie połasił. Moim skromnym zdaniem takie Kanibale zjadają w popularności (choć tego kompletnie nie rozumie. Może dlatego, że jakoś mnie nigdy specjalnie nie robili w przeciwieństwie do tych co są dla mnie właśnie ważni) ikonicznego, ale i niszowego Autopsiaka, są też tym samym do obejrzenia u nas bez zbytniego wysiłku. Popytajta wśród znajomych, niekoniecznie z forume, niekoniecznie w wieku dziaderskim, czy "MF" czy Trucho Sczygi, czy może Batumi.
Co do stawek. O tym niedobra pewnie mówić, ale to może też jakiś tam problem. Nie mówię, że nie powinni godziwie zarabiać, cokolwiek by to znaczyło. Nie wiem też, czy 100 k to dużo czy mało aby się ruszyć z domu. Każdy ma inną skalę, nikomu do zaglądania w portfel innemu, tyle, że jakby byli tacy otwarci na polską/ wygłodniałą publikę, poczytaliby forume i by się może zlitowali, co nie-xD?
Co i tak nie zmienia postaci, że niemieccy piraci też mogliby wpaść. To tak w kwestii koncertu życzeń.
Tak na marginesie. Ciekawe ile osób przyjdzie na sierpniowy Necrot. Jakoś tam noszący kaganek def metylowej poświaty.
Grubasy z A. przecie promują na brzuchach ten zacny band (są naoczne dowody na YT jakby co) (zaraz się zleci loża mędrów. Eeee, takie seee. Mogliby jednak cośtamcośtam, najlepiej dżezowego zagrać). Ze 30? W porywach 50?
lys på slutten av lys