POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
masterful
weteran forumowych bitew
Kontakt:

Re: POlitykowanie

02-07-2024, 17:45

To takie ludzkie po prostu. Także pewnie w związku z układami różnymi po każdej stronie “obowiązkowe” :)

Podasz jakieś przykłady? Ostatnio trochę wyłączyłem się aby odpocząć od polityki.
ᕦ(ツ)ᕤ
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

02-07-2024, 17:50

Nie chce. To wyjdzie w praniu za jakiś czas. W spółkach skarbu państwa będziemy mieli za moment armie ludzi z otoczenia KO którzy nic nie sa w stanie ogarnąć.

Ludzi bez jakiekolwiek przygotowania zawodowego ale ktoś ich wcisnął.

Najbardziej mnie wkurwia to że KO umożliwia przejęcia ziem Kościołówi a było bunczuczne pierdolenie ze sobie nie pozwolą a robią dokładnie na odwrót.

Zresztą jest tu na forume osoba co jest najbliżej tego tematu i może się wypowie. Jak to czyta.

Wkurwia mnie to tak po ludzku. To rozdawnictwo i roszceniowosc kościoła. I ze każdego potrafią kupić z rządzących.

Chory system.

Jeszcze bardziej to wkurwia jak sie z czescia ludźmi z KO znasz i obiecują ze na pewno będzie inaczej. No nie jest.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

02-07-2024, 18:23

Ponoc Rydzyk sie czuje super bezpiecznie i nikt mu nic nie zrobi ;) i ogolnie nowa wladza mu sprzyja
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-07-2024, 09:09

"...Bąkiewicz właśnie się wygadał dlaczego Konfokacapy tak bronią aferzystów i działają ręka w rękę z poprzednią władzą..."

Obrazek

np.: Miliony złotych od premiera i z Funduszu Patriotycznego.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Ascetic

07-07-2024, 20:15

W UK poszło łatwiej. W PL też. Regularne czyszczenie gówna wszelakiego ma miejsce (choć nie wszędzie, niestety. No, ale czego oczekiwać).

Tu będzie trudniej, z tego co teraz słyszę wygranych.

Obrazek

A i bym zapomniał. "Europa się budzi!" xD (To akurat do wybitnie mnie cieszy/ śmieszy. Beka w uj)
Poro
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

07-07-2024, 20:19

Obrazek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

07-07-2024, 20:27

beka, nie dość, że spadek z czoła to jeszcze mniej od Makrona :D
rzułf
Awatar użytkownika
Ascetic

07-07-2024, 20:28

Polskie ..... , choć nie jestem do końca przekonany, czy nie tylko polskojęzyczne, dla odmiany dzisiaj postanowiło się jednak samo uśpić.

Obrazek

Komedia. Jakie niektórzy mają umiejętności samoorańska.

<<EDIT: Tutaj szkoda strzępić ryja. >>>
Poro
Awatar użytkownika
trup

07-07-2024, 21:51

Grzesiu, jak pięknie mówi po polsku, tak dostojnie. Kto tak mówi jeszcze w Sejmie?

„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

07-07-2024, 21:59

Ascetic pisze:
07-07-2024, 20:15
W UK poszło łatwiej. W PL też. Regularne czyszczenie gówna wszelakiego ma miejsce (choć nie wszędzie, niestety. No, ale czego oczekiwać).

Tu będzie trudniej, z tego co teraz słyszę wygranych.

Obrazek

A i bym zapomniał. "Europa się budzi!" xD (To akurat do wybitnie mnie cieszy/ śmieszy. Beka w uj)
No we Frąs konkretny pierdolnik się zrobił, ale to przewartościowanie sondaży przepiękne. Nastroje u Lepę żałobne.
Pelson
rasowy masterfulowicz

07-07-2024, 22:15

Żeby nie było tak różowo- Melenchon jest tradycyjnie mocno prokacapski, antynatowski, a nasz region ma mówiąc kolokwialnie-w dupie. Macron odwlekł to, co raczej nieuchronne.
Awatar użytkownika
trup

07-07-2024, 23:36

Niekoniecznie.

Ale może być różnie. Ekipa Macrona to już raczej na wymarciu. Jak lewica porządzi i się nie sprawdzi to fakt, wyborcy mogą zagłosować na Lepę dużo mocniej. Ale też po drodze, może powstać jakaś nowa opcja, która będzie atrakcyjna. Teraz polityka jest hiperdynamiczna.
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

08-07-2024, 06:45

Melenchon jest zwolennikiem dużego wsparcia dla migrantów.

Dodatkowo za Wikipedią:
"W kampaniach prezydenckich w 2012 i w 2017 postulował wprowadzenie stawki podatkowej w wysokości 100% dla dochodów powyżej określonej wysokiej kwoty (470 tys. euro rocznie w 2012. Wszystkie dochody powyżej tej kwoty miałyby być tytułem opodatkowania przejmowane przez państwo. Postulował także podwyższenie pensji minimalnej o 20% do 2200 euro, skrócenie tygodnia pracy do 32 godzin i obniżenie wieku emerytalnego do 60 lat. Głosi również poglądy eurosceptyczne, uważając, że warunki członkostwa Francji w Unii Europejskiej powinny być renegocjowane. Zadeklarował się również jako zwolennik referendum w sprawie członkostwa Francji w UE."
No i ruski agent, ale to klasyk. Kto nim dzisiaj nie jest?

Nudy nie będzie.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

08-07-2024, 08:44

Wygraj pierwsza turę, ale przegrają drugą z oszołomami z lewej strony, fanami Putina, komuchami i muzułmanami. Pewnie demokracja wygrała. XD

Zresztą w UK nie było lepiej. Reform UK dostało ponad 4 mln głosów. Trzeci wynik i o mln więcej niż Liberalni Demokraci. Ilość stołków w parlamencie? Reform 4, a Liberalni Demokraci 70. Demokracja. XD

No, ale spokojnie. Nie udało się teraz to uda się się przy następnej okazji. Biali ludzie już mają dość tej lewackiej obłudy.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
olgims
weteran forumowych bitew

08-07-2024, 13:06

trzeba kompletnie nie mieć pojęcia o historii, polityce i świecie, żeby sobie nakręcać ruska delirke, łudząc się, że we Francji kiedykolwiek do władzy dojdzie pseudo-prawica. Francja to kraj laicki, z mocnymi ciągotami socjalistycznymi i silna baza komuszej nostalgii. Powiedz ozobo na podstawie czego, twój pusty łeb wydedukował, że tam wygra ta banda fjutinowcow zakamuflowanych jako prawica? Dałeś się nabrać fabrykom ruskich trolli? Oh wait... :D
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

08-07-2024, 13:50

Blah blah blah i własne projekcje. Tymczasem tak było chwilę temu.

https://x.com/CilComLFC/status/18101014 ... mkezA&s=19

XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

08-07-2024, 15:20

Obrazek
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
trup

08-07-2024, 16:11

ocho.... ktoś nie zmienił onucy! Zajechało moskiewskimi kanałami
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

08-07-2024, 17:14

Dziś podział jest prosty. Albo jesteś za utrzymaniem cywilizacji i kultury europejskiej i głosujesz na prawicę, albo jesteś globalistą i głosujesz na lewarów, którzy chcą ją zniszczyć importując setki tysięcy muzułmanów do Europy.

Innego podziału nie ma.

Na polskim podwórku dochodzi jeszcze jeden faktor. Prawica to wybijanie się na niezależność (porty, kolej, infrastruktura, CPK, elektrownia atomowa), a lewary to pozycja na kolanach wobec Niemiec i ujebywanie projektów, które mogą zaszkodzić Berlinowi.
olgims
weteran forumowych bitew

08-07-2024, 19:19

To mi się podoba. Takie podejście tzw prostaczka zwanego również wiejskim głupkiem. Albo moje albo się zesram w gacie XD w ogóle mnie nie dziwi, że ty te prostolinijne propagandowe gówno łykasz jak katole syfokomunie.
Po angielsku to zjawisko nazywa sie simple minded person chociaż do ciebie zdecydowanie bardziej pasuje retard :)
ozobo ja ci zadam jedno pytanie - siedzisz wkurwiony na emigracji chuj wie gdzie i kroisz kebaby dla ciapuchow jednocześnie napierdalajac na emigrantów ? Gdzie w tym kurwa sens ozobo ?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
ODPOWIEDZ