POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
Czyli nieznane są jego sympatie wyborcze sprzed 2021 roku, ale po 2021 wszystko wskazuje na republikanina żeby nie było wątpliwości z rejestracją włącznie. Scenariusz na film. XD
Jak już pisałem, na śmieci Trumpa najbardziej skorzysta warzywo Biden i ludzie za nim stojący. Skorzysta cała ta machina drukująca hajs na pożyczki dla Ukrainy. Jak to mówił Snowden "Celem jest ciągła wojna", a Trump chce te wojnę skończyć.
Jak już pisałem, na śmieci Trumpa najbardziej skorzysta warzywo Biden i ludzie za nim stojący. Skorzysta cała ta machina drukująca hajs na pożyczki dla Ukrainy. Jak to mówił Snowden "Celem jest ciągła wojna", a Trump chce te wojnę skończyć.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
A co wskazuje, że był lewarem? Tak z ciekawości pytam. Nie licząc pierdów na Twitterze 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardziej teraz bym zadał pytanie, czy odjedzie mu jeszcze bardziej peron, tak jak Hitlerowi w '44 po nieudanym zamachu w Wilczym Szańcu, co miało między innymi przełożenie, na pogłębienie wiary w jego nieomylność, niezniszczalność, a co przełożyło się min. na błędy w ostatniej kampanii/ nie słuchanie, formę podejmowania decyzji (nie, nie wyborczej). W tym sensie ekstra sprawa, choć sam zamach, zupełnie nie ma nic wspólnego z ekstra sprawą. Wiadomo, jak to się finalnie skończyło, generalnie dla świata dobrze. W tym sensie ekstra.
Poro
-
- weteran forumowych bitew
jakie sympatie polityczne? Ziomek miał 20 lat, nawet nie mógł kupić legalnie alkoholu. Od 18roju życia był zarejestrowanym republikaninem. Łeb mu wypraly właśnie takie zjeby jak ty, kolportujace gówno propagandę 24 na dobę. Tragedia tego debila jest, że uwierzył w twoją urojona rzeczywistość.ozob pisze: ↑14-07-2024, 14:46Czyli nieznane są jego sympatie wyborcze sprzed 2021 roku, ale po 2021 wszystko wskazuje na republikanina żeby nie było wątpliwości z rejestracją włącznie. Scenariusz na film. XD
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- ozob
Oswald.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- dzik
Na śmierci Trumpa skorzystalby inny kandydat republikanów, ale na nieudanym zamachu to kto korzysta najbardziej? Ozob popisał się jak zwykle.
dobry kościół to kościół spalony
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Glos rozsadku
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- DST
- rasowy masterfulowicz
Nieźle się tam bawią w tej Ameryce. Przeczuwam klimat wiszącej w powietrzu wojny domowej jak Trump dojdzie do władzy. Ogólnie te wybory odbieram trochę jako symptom upadku.
Oczywiście nie wiem w 100% jak będzie, bo skąd mam wiedzieć.
Oczywiście nie wiem w 100% jak będzie, bo skąd mam wiedzieć.
- ozob
Kurwa co za fikołek. Liznąłbyś co się się dzieje u republikanów, to bus się dowiedział, że żaden inny kandydat republikanów nie ma szans z Bidenem. Ba, sam Trump ma z nim z grubsza 50/50. Na śmierci Trumpa najbardziej zyskuje Biden, bo mu odpada najgroźniejszy rywal do Białego Domu. No, ale się kurwa nie udało. (:
- DST
- rasowy masterfulowicz
Twoje myślenie jest typowym przykładem myślenia prostego chłopa pańszczyźnianego, który myśli że jak połączy w swoich urojeniach kropki to stanie się to jakimś faktem, albo co najmniej, rzetelną opinią z którą można dyskutowac. Nie stanie się, dlatego praktycznie nikt na tym forum nie bierze cię na poważnie. Myślę, że te głupoty nie są dla większości nawet irytujące, bo musiałbyś miec więcej IQ i minimalną umiejętnosc krytycznego myślenia, więc największą zagwozdką jest dla mnie to dla czego to robisz. No ale jak to mawiają w twojej ojczyźnie "Lord works in mysterious ways".ozob pisze: ↑14-07-2024, 19:43Kurwa co za fikołek. Liznąłbyś co się się dzieje u republikanów, to bus się dowiedział, że żaden inny kandydat republikanów nie ma szans z Bidenem. Ba, sam Trump ma z nim z grubsza 50/50. Na śmierci Trumpa najbardziej zyskuje Biden, bo mu odpada najgroźniejszy rywal do Białego Domu. No, ale się kurwa nie udało. (:
- Lukass
Fikołka robisz Ty, rozpatrując scenariusz hipotetyczny zamiast faktycznego. Poza tym, gdyby zamach się powiódł, układ sił wyglądałby zupełnie inaczej. Dowolny republikanin mógłby wygrać te wybory na fali męczeńskiej śmierci poprzedniego kandydata.ozob pisze: ↑14-07-2024, 19:43Kurwa co za fikołek. Liznąłbyś co się się dzieje u republikanów, to bus się dowiedział, że żaden inny kandydat republikanów nie ma szans z Bidenem. Ba, sam Trump ma z nim z grubsza 50/50. Na śmierci Trumpa najbardziej zyskuje Biden, bo mu odpada najgroźniejszy rywal do Białego Domu. No, ale się kurwa nie udało. (:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Wiesz ,że to co piszesz może być czarnym csenariuszem. U nas USA stacjonuje, cjłopaki śpią po hotelach od moich BDB przyjaciół, strzelają u nas na strzelnicy, wojska Amerykańskie mozna powiedzieć żżyły się z nami, bardzo sie wzajemnie szanujemy.
Do czego zmierzam- jak przy gorzale w Hotelu siedzieliśmy z dowódcami korpusu to -a nie zapomnę tego nigdy jak wiesz gorzała, piwo, wszyscy podpici- kto rozpęta wojnę- Ruskie, Chinole.........a Ci kolesie z korpusu .................nie Tomek , my ją rozpętamy między sobą. Wiesz mi fajek mi spadł na krótkie spodenki i wpatrywałem się tylko w te amerykańskie geby a oni to mówili całkiem serio. Są tam w USA tak skonfliktowane frakcje.
Dlaczego Amerykanie nie śpią na jednostce wojskowej tylko po luksusowych hotelach? Nie do mnie te pytanie
Ostatnio zmieniony 14-07-2024, 20:37 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- ozob
Lewary piszące o jakieś ustawce, to jest kurwa jakieś inne universum. XD
- ozob
Wiem wiem mieszczuchu z magistrem. Wy już mieliście rację co do pandemii i wojny na Ukrainie. Zapewne i tym razem też macie rację więc stąd ten hejt. (:DST pisze: ↑14-07-2024, 20:05Twoje myślenie jest typowym przykładem myślenia prostego chłopa pańszczyźnianego, który myśli że jak połączy w swoich urojeniach kropki to stanie się to jakimś faktem, albo co najmniej, rzetelną opinią z którą można dyskutowac. Nie stanie się, dlatego praktycznie nikt na tym forum nie bierze cię na poważnie. Myślę, że te głupoty nie są dla większości nawet irytujące, bo musiałbyś miec więcej IQ i minimalną umiejętnosc krytycznego myślenia, więc największą zagwozdką jest dla mnie to dla czego to robisz. No ale jak to mawiają w twojej ojczyźnie "Lord works in mysterious ways".ozob pisze: ↑14-07-2024, 19:43Kurwa co za fikołek. Liznąłbyś co się się dzieje u republikanów, to bus się dowiedział, że żaden inny kandydat republikanów nie ma szans z Bidenem. Ba, sam Trump ma z nim z grubsza 50/50. Na śmierci Trumpa najbardziej zyskuje Biden, bo mu odpada najgroźniejszy rywal do Białego Domu. No, ale się kurwa nie udało. (:
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ozob, nie przerywaj, brnij w to dalej!
If you do everything right, there will be no struggle.
- hcpig
TV Republika od rana trąbi, że za wszystkim stał członek antifa, oto geneza tego fake newsa:
https://www.reuters.com/fact-check/ital ... 024-07-14/
https://www.reuters.com/fact-check/ital ... 024-07-14/
Yare Yare Daze
- DST
- rasowy masterfulowicz
Też mogłeś zrobić magistra - może przeczytałbyś jakąś książkę zamiast wpisów z Twittera (mogłoby to mieć akurat dobry wpływ) i miałbyś ten sam tytuł naukowy co twój guru Jacek Bartosiakozob pisze: ↑14-07-2024, 20:33Wiem wiem mieszczuchu z magistrem. Wy już mieliście rację co do pandemii i wojny na Ukrainie. Zapewne i tym razem też macie rację więc stąd ten hejt. (:DST pisze: ↑14-07-2024, 20:05Twoje myślenie jest typowym przykładem myślenia prostego chłopa pańszczyźnianego, który myśli że jak połączy w swoich urojeniach kropki to stanie się to jakimś faktem, albo co najmniej, rzetelną opinią z którą można dyskutowac. Nie stanie się, dlatego praktycznie nikt na tym forum nie bierze cię na poważnie. Myślę, że te głupoty nie są dla większości nawet irytujące, bo musiałbyś miec więcej IQ i minimalną umiejętnosc krytycznego myślenia, więc największą zagwozdką jest dla mnie to dla czego to robisz. No ale jak to mawiają w twojej ojczyźnie "Lord works in mysterious ways".ozob pisze: ↑14-07-2024, 19:43
Kurwa co za fikołek. Liznąłbyś co się się dzieje u republikanów, to bus się dowiedział, że żaden inny kandydat republikanów nie ma szans z Bidenem. Ba, sam Trump ma z nim z grubsza 50/50. Na śmierci Trumpa najbardziej zyskuje Biden, bo mu odpada najgroźniejszy rywal do Białego Domu. No, ale się kurwa nie udało. (:

- ozob
Ze ty lewarze masz jeszcze czelność wypowiadać się tu jeszcze na jakis temat po twoich popisach od marca 2020. (:
-
- rasowy masterfulowicz
Celem życia nie jest przeżycie.