Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Sybir
@Ascetic: Skoro wraca, to oznacza jedno. 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Bardziej to drugie, oznacza. Tak, zdecydowanie. To drugie.
Poro
- Harlequin
Kociej mordy dostaniesz jak bedziesz sie interesował dlaczego słucham tego i owego 
Tymczasem:

Tymczasem:
- Ascetic
Tu nie ma rozmowy czego słuchasz, ale czym słuchasz ;-0 (Choć te CF dla malkontenta to chyba słaby jednak wybór)
Dla mnie dupą. No, może z dźezikami jest inaczej. (Tak na marginesie, to jest dla mnie również ciekawe zjawisko, co robi nadmiar bodźców ze słuchaczami. Mogę przez lata pozwolić sobie na taką obserwację. bo tak z 10// lepiej bo 10jestem tak zalogowany// lat będzie jak podążam zbliżoną ścieżką. Jak dojdę do tego samego miejsca, to będę szukał klifu, czyli przestanę zaglądać za muzyką, tu i tamxD W kontekście tego zdecydowanie zaczynam żałować, że np. taki jeden wybrał garowanie a nie cieszenie się muzyką).
Dla mnie dupą. No, może z dźezikami jest inaczej. (Tak na marginesie, to jest dla mnie również ciekawe zjawisko, co robi nadmiar bodźców ze słuchaczami. Mogę przez lata pozwolić sobie na taką obserwację. bo tak z 10// lepiej bo 10jestem tak zalogowany// lat będzie jak podążam zbliżoną ścieżką. Jak dojdę do tego samego miejsca, to będę szukał klifu, czyli przestanę zaglądać za muzyką, tu i tamxD W kontekście tego zdecydowanie zaczynam żałować, że np. taki jeden wybrał garowanie a nie cieszenie się muzyką).
Poro
-
Wielce to atrakcyjna dla mje muzyka.
- Harlequin
Tomuś, będziesz się przejmował tym czego, czym i na czym słucham to na zawał umrzesz, nie bierz na swoje barki cudzych upodobańAscetic pisze: ↑18-07-2024, 14:00Tu nie ma rozmowy czego słuchasz, ale czym słuchasz ;-0 (Choć te CF dla malkontenta to chyba słaby jednak wybór)

- Ascetic
Bardziej się martwię o Ciebie, w sensie wyborów, ocen, bo jakby nie patrzeć na forum muzycznym jesteśmy, i to powinno być obiektem troskiHarlequin pisze: ↑18-07-2024, 14:20Tomuś, będziesz się przejmował tym czego, czym i na czym słucham to na zawał umrzesz, nie bierz na swoje barki cudzych upodobańAscetic pisze: ↑18-07-2024, 14:00Tu nie ma rozmowy czego słuchasz, ale czym słuchasz ;-0 (Choć te CF dla malkontenta to chyba słaby jednak wybór)
Dla mnie dupą. No, może z dźezikami jest inaczej. (Tak na marginesie, to jest dla mnie również ciekawe zjawisko, co robi nadmiar bodźców ze słuchaczami. Mogę przez lata pozwolić sobie na taką obserwację. bo tak z 10// lepiej bo 10jestem tak zalogowany// lat będzie jak podążam zbliżoną ścieżką. Jak dojdę do tego samego miejsca, to będę szukał klifu, czyli przestanę zaglądać za muzyką, tu i tamxD W kontekście tego zdecydowanie zaczynam żałować, że np. taki jeden wybrał garowanie a nie cieszenie się muzyką).![]()

Poro
- Harlequin
Ale ja jestem bardzo zadowolony ze swoich wyborów, martwić się nie musisz.Ascetic pisze: ↑18-07-2024, 14:41Bardziej się martwię o Ciebie, w sensie wyborów, ocen, bo jakby nie patrzeć na forum muzycznym jesteśmy, i to powinno być obiektem troskiHarlequin pisze: ↑18-07-2024, 14:20Tomuś, będziesz się przejmował tym czego, czym i na czym słucham to na zawał umrzesz, nie bierz na swoje barki cudzych upodobańAscetic pisze: ↑18-07-2024, 14:00Tu nie ma rozmowy czego słuchasz, ale czym słuchasz ;-0 (Choć te CF dla malkontenta to chyba słaby jednak wybór)
Dla mnie dupą. No, może z dźezikami jest inaczej. (Tak na marginesie, to jest dla mnie również ciekawe zjawisko, co robi nadmiar bodźców ze słuchaczami. Mogę przez lata pozwolić sobie na taką obserwację. bo tak z 10// lepiej bo 10jestem tak zalogowany// lat będzie jak podążam zbliżoną ścieżką. Jak dojdę do tego samego miejsca, to będę szukał klifu, czyli przestanę zaglądać za muzyką, tu i tamxD W kontekście tego zdecydowanie zaczynam żałować, że np. taki jeden wybrał garowanie a nie cieszenie się muzyką).![]()
![]()
- Ascetic
To też jest martwiące. Noxis mówisz ...
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Februus- Surveillance Orgy
Dobre toto, naprawdę dobre. Czuję, że poleci jeszcze kilkukrotnie.
O takie progresy w death metalu nic nie robiłem.
- Żułek

lubie sobie wracaj do tej płytki, jedna z pierwszych jakie usłyszałem
coś w sobie ma

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Faktycznie dobre to, będzie dostępne fizycznie?
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- Kilgore
- weteran forumowych bitew

The other Village Vaguard tapes czyli wspaniałe dwupłytowe uzupełnienie Live at The VV, wydanie japońskie 77r z takim pięknym plakatem

Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- TheDude
- Harlequin
Nameless Grave to wydaje, więc mysle że kiedystam będzie u Grzeska w Godz Ov War
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Godplayer
- w mackach Zła
- Kilgore
- weteran forumowych bitew