Nie jest to zupełna nowość, ale jak ktoś lubi zakręcony i absurdalny humor to polecam obejrzeć. Dziewuchy są z kosmosu.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Żle. Bo właśnie kładłem grunt pod rodzinne oglądanie (fanowski klub nam się tutaj zawiązał. Raina, Darka, czy tego o ciałach spadających z różnych czasów się przenoszących, a którego tytułu nie pamiętam). A, spotkane recenzje, były na tyle, że mam chęć to obejrzeć.
Dark jest dużo trudniejszy w odbiorze, zawiły i zagmatwany, w Dark Matter wszystko jest na chłopski rozum, nawet nie trzeba za wiele myśleć.
Chal-Chenet pisze: ↑30-06-2024, 16:31Ten serial jest mega specyficzny, zwłaszcza w pierwszym sezonie - obok odcinków ociekających zajebistością były takie o ogromnym stopniu "wtf". Drugi sezon jest równiejszy, szkoda, że skasowali, bo mimo wszystko oglądało się miło.![]()
Zombie ist krieg! Tu ta wojna z zarażonymi i chaos były zajebiście pokazane, a nie jakieś telenowelowe pierdololo vide "Walking Dead".Żułek pisze: ↑21-07-2024, 17:09Chal-Chenet pisze: ↑30-06-2024, 16:31Ten serial jest mega specyficzny, zwłaszcza w pierwszym sezonie - obok odcinków ociekających zajebistością były takie o ogromnym stopniu "wtf". Drugi sezon jest równiejszy, szkoda, że skasowali, bo mimo wszystko oglądało się miło.![]()
taaaa specyficznyspecyficznie hujowy chyba
![]()
dawno takiego gówna nie widziałem, jedyny plus to zombie które większość zeżarła tych zjebów![]()