Przy muzyce o sporcie v.3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Przy muzyce o sporcie v.3
Daj pan spokój, mieć 4:0 w 2 secie i przejebać 5:7!!! Wkurw
-
- postuje jak opętany!
Teraz winna wszystkiemu Collins bo ją wyprowadziła biedną z równowagi 
Płaci kupę kasy pani psycholog i daje się złapać na takie niskie i proste prowokacje? No jak to tak?

Płaci kupę kasy pani psycholog i daje się złapać na takie niskie i proste prowokacje? No jak to tak?

- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"igrzyska rządzom się swoimi prawami" 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- zaczyna szaleć
Algierka pięknie zmiotła z planszy Włoszkę w 46 sekund! Będzie podium, stawiajcie domy!
Mam prawo reagować.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Aż si e za jajtza chwyciła z radości. Takie fajne mamy igrzyskaWzburzony Obserwator pisze: ↑01-08-2024, 16:57Algierka pięknie zmiotła z planszy Włoszkę w 46 sekund! Będzie podium, stawiajcie domy!

- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Obawiam się, że sprawa jest ciut bardziej zniuansowana. Naprawdę, Koledzy, wystarczy kwadrans fact checkingu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Przede wszystkim przed konkurencjami kobiecymi powinny się odbywać wybory najładniejszej - powinna ona dostawać od razu dodatkowy handicap na starcie (np. podwójnie liczone jej punkty; ujemne sekundy na starcie; nieprzyznawanie pkt karnych itp). Jak wygrywa brzydki babochłop, albo ta "nasza rybka" to duch zdrowej rywalizacji olimpijskiej być bardzo zły!
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- zaczyna szaleć
- Sybir
Ostatecznie - tak.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
Warto się zwłaszcza zastanowić dlaczego MKOL nie uznaje obecnie IBA i uważa ich ustalenia za niewiarygodne. Może dlatego, że prezesem był związany z Kremlem hurtowy przemytnik heroiny. Obecnie jest pomniejszy rosyjski oligarcha. Nie wspominając o skandalach sędziowskich. Dlatego na ubiegłych igrzyskach zawody bokserskie zostały powierzona federacji gimnastycznej. Teraz zdajsie tam sam MKOL, to ogarnia. Nie wiem jak jest naprawdę, natomiast traktowanie ustaleń IBA jako prawdy objawionej świadczy o głupocie. Na marginesie na poprzednich igrzyskach ta sama Algierka zebrała wpierdol w ćwierćfinale.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zaczyna szaleć
Skoro prezesem był hurtowy przemytnik heroiny, to Algierka jest Algierką. Mądrze prawisz, tawarisz. Jeśli ktoś twierdzi inaczej, to świadczy to o jego głupocie. Trzymam kciuki za złoty medal. Kto jest ze mną? Bo przeciwko mnie tylko mizogini, co biją kobiety, tak to widzę.Hatefire pisze: ↑01-08-2024, 19:53Warto się zwłaszcza zastanowić dlaczego MKOL nie uznaje obecnie IBA i uważa ich ustalenia za niewiarygodne. Może dlatego, że prezesem był związany z Kremlem hurtowy przemytnik heroiny. Obecnie jest pomniejszy rosyjski oligarcha. Nie wspominając o skandalach sędziowskich. Dlatego na ubiegłych igrzyskach zawody bokserskie zostały powierzona federacji gimnastycznej. Teraz zdajsie tam sam MKOL, to ogarnia. Nie wiem jak jest naprawdę, natomiast traktowanie ustaleń IBA jako prawdy objawionej świadczy o głupocie. Na marginesie na poprzednich igrzyskach ta sama Algierka zebrała wpierdol w ćwierćfinale.
Mam prawo reagować.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
wiadomo, Algieria ojczyzną transeksualistów
te jęki przy igrzyskach są niesamowite, zalew debili w internecie.

rzułf
- Ascetic
Od razu mi się przypomniało, jak w trakcie ME w kopanej wbił na MMF dzban z zagejką: „elo, chłopaki, nie oglądam, ale powiedzcie, czy już klękali”.
Inaczej chyba nie potrafią jak być idiotami babiarzami co nawet sportu nie oglądają bez ideolo pierdololo. Choroba taka.
Inaczej chyba nie potrafią jak być idiotami babiarzami co nawet sportu nie oglądają bez ideolo pierdololo. Choroba taka.
Poro
- Żułek
no Legia zgodnie z planem
tym razem na piątke 
dzieciaczki sobie pograły, 1 połowe męczyły bułe ale od początku drugiej wzieli się za robote
kolejny rywal Broendby
Wisła z Rapidem skisła, wpierdol dostali aż miło było patrzeć
ale karniaka obronili i honorowego strzelili
spadają do pucharu ogórka i bedą grać z Spartakiem Trnawa
Sląsk prawie się skompromitował ale w 2 połowie się ogarneli, tamci jeszcze konczyli w 10 i jakoś poszło
następna runda Sankt Gallen
we wtorek gola (Fenernahce) strzelił Szymański w LM

dzieciaczki sobie pograły, 1 połowe męczyły bułe ale od początku drugiej wzieli się za robote

kolejny rywal Broendby
Wisła z Rapidem skisła, wpierdol dostali aż miło było patrzeć

Sląsk prawie się skompromitował ale w 2 połowie się ogarneli, tamci jeszcze konczyli w 10 i jakoś poszło

we wtorek gola (Fenernahce) strzelił Szymański w LM

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
czyli w nastepnej rundzie 3x wpierdolŻułek pisze: ↑01-08-2024, 22:36no Legia zgodnie z planemtym razem na piątke
kolejny rywal Broendby
Wisła z Rapidem skisła, wpierdol dostali aż miło było patrzećale karniaka obronili i honorowego strzelili

- Triceratops
- Żułek
nie kracz nie kraczJimmy Boyle pisze: ↑01-08-2024, 22:45czyli w nastepnej rundzie 3x wpierdolŻułek pisze: ↑01-08-2024, 22:36no Legia zgodnie z planemtym razem na piątke
kolejny rywal Broendby
Wisła z Rapidem skisła, wpierdol dostali aż miło było patrzećale karniaka obronili i honorowego strzelili
następna runda Sankt Gallen![]()

Piątek 2x w pucharze ogóra

EDIT: a ten znowu skasował posta ale zdążyłem

ponoć tatuś ją denerwował

-
- postuje jak opętany!
Eeee, złe ludzie gadajo. A to już baba nie może mieć wąsów? A babka z rurą? Jebnął to jebnął, na CHUJ drążyć temat?

-
- weteran forumowych bitew
serio to są już szczyty skretynienia. Stare zdewociale zakompleksione chuje różańcowe (zadziwiająco dużo ich na forum metalowym) nakręcają sobie nawzajem schizofrenię zidiocenia. Beke mam kurwa taka jak czytam robercika triceratopsika płaczącego, że babka z Algierii ma więcej testosteronu niż on kiedykolwiek mógłby mieć. Kurwa upadek i żenada a z drugiej strony typowa cebulacka ciemnota. Idźcie się kurwy płaczliwe utopcie, bo wygląda na to, że by wam baba wpierdol spuściła

Pamiętacie takiego pływaka jak Phelps? Poczytajcie sobie przygłupy o jego zmutowanej anatomii, a później zacznijcie płakać, jak to mu powinni medale odebrać, bo w sumie nie było innego pływaka z taka budowa. Kurwa histeria jakby babochlopy to był jakiś wymysl algierskiej federacji bokserskiej

A tymczasem dzisiaj Iga o medal walczy!
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Jak to mawiała moja nauczycielka od polskiego - kobiety nawet kwiatkiem nie można uderzyć.Jimmy Boyle pisze: ↑30-07-2024, 22:12Hmm, może ja jakiś staroświecki jestem, ale... kobiet się nie bije... mimo wszystko...dzik pisze: ↑30-07-2024, 21:53Żułek pisze: ↑30-07-2024, 18:24Klepacka została sklepana![]()
https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/zof ... na/psnvhl2I dobrze jej.
Jeśli miało to na celu wzbudzenie u dziewczynek poczucia bezkarności (słusznego zresztą patrząc jakie śmieszne wyroki potrafią wydawać sądy nawet w przypadku skrajnie brutalnych przestępstw którymi sprawcami są kobiety) i przyzwolenia na agresję z ich strony to w znacznym stopniu się to udało

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.