Trochę takie gadanie dziadersa pt. "kiedyś to było".olgims pisze: ↑15-08-2024, 10:29żaden wcześniejszy film tego alvareza nie był dobry. Typ to kolejny wyrobnik robiący sequele i prequele remakeow. Trailer wygląda jak serial z netflixa dla młodzieży.
był chujowy na maxa, gdzie temu do oryginalnych 3 części czy serialu z brucem cambellem (który ma sceny serio urywające dupę - choćby walka w prosektorium - no kuurwa). Don't breath to plagiat starego filmu wesa cravena - w mroku pod schodami. Idzta w chuj z tym współczesnym niedojebanym pseudo horrorem
Remake Evil Dead bardzo przyzwoity. Czepiasz się chyba tylko dla zasady. Co z nim jest nie tak, że oceniasz go tak nisko?
Tylko ze wskazaniem na konkretne fragmenty/szczegóły, które Twoim zdaniem położyły ten film. Moim zdaniem jest dość wiernie odtworzony oryginał, który bardzo lubię, bo jedynka to dla mnie cult eternal. Dwie kolejne tak sobie. Tak samo Egzorcysta, The Thing i Hellraiser 1/2. Moja TOP 5.
Z nowych horrorów "Talko to me" to jeden z lepszych ostatnich lat. W tym gatunku (jak w każdym innym zresztą) dobrych filmów powstaje garstka rocznie, albo jeszcze mniej. I tak jest od zawsze. Ile chłamu na na VHS obejrzałem z lat '80, '90, 2000 to nikt mi nie odbierze. I teraz jest tak samo.