Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Ciezko w to uwierzyc, ale panowie wracaja w starym skladzie z Jörgenem na wokalu. Moc!
No właśnie.Pytanie czy tylko tam? Bo jeśli np Mystik odpuszczam .Kroi się chyba objazd festowy...
Przy info odnosnie Party San jest napisane "First confirmed show"...wiec tych festow raczej bedzie kilka, a i pewnie jakies pojedyncze klubowe gigi w Szwecji zrobia. Przypuszczam, ze pojda metoda reaktywanego Dismember, ktory w ten sposob radzi sobie chyba nienajgorzej.
Ciezko w to uwierzyc, ale panowie wracaja w starym skladzie z Jörgenem na wokalu. Moc!
O kurwa. Niemal się obsrałem z radości.
Nie, żeby grave w składzie sprzed kilku lat sobie koncertowo nie radził. Ale jednak wokal Jorgena rozpierdalał na żywo (bo z płyt to wiadomo - mistrz). Mam nadzieję że nadal daje radę.
O kurwa. Niemal się obsrałem z radości.
Nie, żeby grave w składzie sprzed kilku lat sobie koncertowo nie radził. Ale jednak wokal Jorgena rozpierdalał na żywo (bo z płyt to wiadomo - mistrz). Mam nadzieję że nadal daje radę.
Dokladnie, Ola w ostatnich latach po reaktywacji coraz lepiej dawal sobie rade wokalnie i na zywo byl ogien, zwlaszcza od wydania Burial Ground nabrali niesamowitego wiatru w zagle, ale tamten sklad sie posypal i w sumie chyba lepiej wyjsc nie moglo....
"This is initially a plan for festival shows during 2025. At the moment there are no plans to do any touring or recording new material with this lineup but who knows where this might lead us...
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.