LIMBONIC ART
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: LIMBONIC ART
Jestem wiernym fanem i jednak tego nie kupuję. Są momenty, ale ogólnie jest to płyta podobnie jak poprzednia - bez wyrazu. Nie wytrzymuje konkurencji klasyków.
all the monsters will break your heart
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
- ozob
- zahartowany metalizator
Bieda w chuj. Wstyd to puszczac do sieci.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Rak oczu
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Cała okładka jeszcze gorsza hahaha
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
latka lecom a chłopu sie jeszcze chce
numer był już wklejanym ale tu macie werjsę z widełoklipem
numer był już wklejanym ale tu macie werjsę z widełoklipem
- trup
Jest już całość. Zło pustki kosmosu i oddech otchłani ulecial w pizdu.
Coś tam pobrzmiewa, ale... Na co to komu?
Coś tam pobrzmiewa, ale... Na co to komu?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
- trup
Fota fajna.

- Ascetic
^^^
Oczywiście info z dupy. Jak to u mnie. Sweter na miarę swetra do noszenia. Tak od 3-5kNOK taki się u nich kupi w każdym warzywniaku (trza brać, bo korona jest mocno w dole, co zresztą też się przewija tam u nich w narracji). Ok, w każdym większym sklepie z ciuchami outdoor'owymi, czy z suwenirami. Nie rozkminiłem jeszcze, bo nie mogłem się zdecydować na wzór, czy robota ręczna (zakładam, że niestety nie. Takie są do kupienia w małych sklepikach, gdzie robią to "rękodzielnice". W tym po internetach, czy instagramach, gdzie też można znaleźć jakby nie patrzeć ich niemalże narodowy stój. Teraz zakładam, że przy 14stC zapierdala w takich swetrach pół miast powiatowych, czy "regionowych", jak to u nich).
Oczywiście info z dupy. Jak to u mnie. Sweter na miarę swetra do noszenia. Tak od 3-5kNOK taki się u nich kupi w każdym warzywniaku (trza brać, bo korona jest mocno w dole, co zresztą też się przewija tam u nich w narracji). Ok, w każdym większym sklepie z ciuchami outdoor'owymi, czy z suwenirami. Nie rozkminiłem jeszcze, bo nie mogłem się zdecydować na wzór, czy robota ręczna (zakładam, że niestety nie. Takie są do kupienia w małych sklepikach, gdzie robią to "rękodzielnice". W tym po internetach, czy instagramach, gdzie też można znaleźć jakby nie patrzeć ich niemalże narodowy stój. Teraz zakładam, że przy 14stC zapierdala w takich swetrach pół miast powiatowych, czy "regionowych", jak to u nich).
Poro
- trup
Nawet nie zauważyłem w jakich swetrach są.
Klimat zdjęcia mi się podoba.
Klimat zdjęcia mi się podoba.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Po lewej to chyba koleś z Kyrck.
Kurwa, to był Limbonic Art:
Kurwa, to był Limbonic Art:
'Come the Blessed Madness'