Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Insynuowanie, że Oasis robi skok na kasę jest trochę śmieszne. Tu chodzi chyba o inne rzeczy, ale oczywiście mogę sobie tylko gdybać. Dla fanów to nie lada gratka, bilety zejdą pewnie na pniu.
-
Pięknie. W te wakacje 90 km w dzień wykręciłem.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
-
- postuje jak opętany!
Dzisiaj cała niedziela z żużlem a na deser jeszcze nasi kopacze 

- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
no prawie. dostalem rok pajdy, bo poszedlem w samoukaranie. sedzia chulil areszt, ale musze pisac o brandzle tak na cito
Stay clean! 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No, widać że uczyłeś się tam intensywnie jezyka lokalsow
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- dzik
- zahartowany metalizator
-
- weteran forumowych bitew
Cieszy mnie że est. zapomniał paska bo uśmiałem się z tego:) poza tym cieszę się, że udało się wczoraj zrobić 5 kg papryczki chilli na srirache i już się fermentuje:) Tu nie dałem i nie dam się zaskoczyć, jak to wyszło z bzem;)
-
-
- weteran forumowych bitew
Nie włączyłem? Włączyłem, po prostu kurwa przespałem a on sobie poszedł... ehhhhh GARŚĆ to za mało, z a m a ł o:)
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Że kowid (jebaniutkie konkretnego gówno mnie pochylało) w końcu puścił po 6 dniach targania i można wsiąść w auto, pojechać nad morze. Rybka, Gdańsk, plaża, Wenty i inne miłe życia przynęty. Do tego urodzinowy prezent w postaci karnetu do SPA jak również nowy detektor na skarby plaż i nadmorskich lasów. Pogoda też wyglada, że ładniutka. Piękne dni się szykują się.
A i teraz dostałem SMS, że nagrody fotograficzne rodzinnie wpadły … nooooo…. gancko …..
Co w tym wszystkim pewnie najważniejsze, po 3 dniach, tego, że łeb parował jak samowar, co zaraz odleci w kosmos, będzie można posłuchać muzyki. 3 dni bez muzyki, to przynajmniej u mnie, tylko wojna, SOR, czy inna sraczka może wywołać.
A i teraz dostałem SMS, że nagrody fotograficzne rodzinnie wpadły … nooooo…. gancko …..
Co w tym wszystkim pewnie najważniejsze, po 3 dniach, tego, że łeb parował jak samowar, co zaraz odleci w kosmos, będzie można posłuchać muzyki. 3 dni bez muzyki, to przynajmniej u mnie, tylko wojna, SOR, czy inna sraczka może wywołać.
Poro
-
Od 2 tygodni w. Lublińcu. W końcu kurwa. Co z drugim domem - na pewno nie chcemy wynająć, tak jak opuściliśmy tak stoi a to kawał 240 metrowej chałupy. Sprzedać też nie sprzedajemy bo sentyment. Jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to 2 rodziny powodzian niech tam zamieszkają. A później się zobaczy.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jesteśmy z żoną w Wiedniu, w noclegu, który z pewnością zaliczyłby się do top 10 najgorszych nor w jakich spałem za pieniądze. Brudne, odrapane ściany, pościel budzi wątpliwości czy była prana, okno wychodzące na daszek na który da się z zewnątrz wejść po drabinie:D wyjście do ogrodu przez dziurę po rozbitej szybie, kuchnia to w ogóle jakiś inny wymiar:D muszę zrobić zdjęcia. Co mnie zatem cieszy? Śpię tu kurwa absolutnie doskonale, zasypiam o 22 i budzę się o 8 wyspany za wszystkie czasy.
-
Mnie cieszy że wpada szwagierka z dziećmi i będę mógł poleżeć na kanapie czytając nowe cd action, odpalę jakaś muzykę, i puszcze jakiś debilny horror.Młody będzie mieć zajęcie. Jutro wracam na tereny powodziowe
Inaczej pewnie będę tam do końca roku.
Inaczej pewnie będę tam do końca roku.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tegoroczna Islandia z przelotem z Wizzair to było jebane pasmo nieszczęść. Teraz jest szczęście. 7.000,00PLN pały obfajdane zwróciły na konto swoje do przelotów, za te cyrki i jaja, które uznali, że zafundują pasażerom tamtego lotu. No także tego ten. Poza zaplanowanymi na ten rok dwoma wypadami, czeka mnie jeszcze kilka weekenedowych. Tak się żyje.
Swoją drogą, dzięki min. EU, bo to oni akurat wymusili takie a nie inne regulacje na przewoźnikach.
Swoją drogą, dzięki min. EU, bo to oni akurat wymusili takie a nie inne regulacje na przewoźnikach.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Cieszy mnie ze ktorys kolega z forume zapodal link do Heroes III na GOGu, wykupilem zainstalowalem i radochy mam chyba tyle co prawie 30 lat temu jak w to ostatnio gralem 

-
- postuje jak opętany!
A i jeszcze wybitnie mnie cieszy, ze zakupilem sobie wreszcie poduszke ortopedyczna do siedzenia przy komputerze, ktora posiada specjalne wciecie przeciw problemom z bolem kosci ogonowej. Sprawdzila sie w 100%, znowu czuje radosc z pracy 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Teraz jak lecialem samolotem to gość wyjął laptopa i grał w hirołsy jakby jutro miało nie nadejść. Samolot już wylądował, ludzie wysiadali, a on podbijał do samego końca.
-
- postuje jak opętany!
Ta gra nawet po tylu latach wciaga jak odkurzacz, zona juz sie na mnie wkurwia bo czasem oderwac sie nie mogeŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-09-2024, 13:39Teraz jak lecialem samolotem to gość wyjął laptopa i grał w hirołsy jakby jutro miało nie nadejść. Samolot już wylądował, ludzie wysiadali, a on podbijał do samego końca.