rykniete XD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Tak, miał ją też na sobie po koncercie w Krakowie.Nasum pisze: ↑23-09-2024, 21:22A co do Derona, to na jakimś grupowym zdjęciu widziałem go w koszulce Sleepaway camp. Myślę sobie, spoko chłop, każdy by popierdalał w koszulce Texas chainsaw massacre, a on wybrał akurat ten film. W sumie nie dziwie się, skoro jest mężem Fellisy Rose, odtwórczyni głównej roli Angeli. Ot, taka ciekawostka.
wystarczy poobserwowac i dodac dwa do dwochNasum pisze: ↑23-09-2024, 15:23A tak z innej strony, to chyba miałeś rację mówiąc, że Phil ma cos pod deklem. Wiadomo było, że skład się posypie, ale nie wiedziałem, że tak szybko. Może jak wypije, to faktycznie jest ciężki do strawienia dla otoczenia i każdy ma go po jakims czasie dość? Jak wytrzeźwieje to pewnie nic nie pamieta.... Narkotyki problemem? Bo wokalista wciągał dwie krechy, a miał wciągnąć jedną, bo druga była dla Phila? To takie wybielanie się przed publiką, owszem, ja piję, ale nie ćpam dlatego każdy członek MC który wali dragi wylatuje z kapeli. Nie wiem co o tym mysleć, prawdy pewnie nigdy pełnej nie powie, ale taka szczera biografia byłaby interesujaca. Prawie jak Rolling stonesi.
To teżpewnie kwestia sentymentu - niektore nagrania jakby sie pierwszy raz dzisiaj uslyszalo to mozna sie od nich odbic przez brzmienie. Sam jestem bardzo ciekaw remasterów, czy faktycznie będzie odczuwalna zmiana w brzmieniu czy tylko delikatna różnica.
Soundterror pisze: ↑25-09-2024, 18:38To ja jeszcz wrzucę jeden utwór z Krakowa, Homicidal Rant w wersji drumcam:
W kapeli niestety nie dzieje się za dobrze :/
Pisałem z Ronniem i uogólniając, jest chwilowo zamieszanie.Nasum pisze: ↑25-09-2024, 21:06Soundterror pisze: ↑25-09-2024, 18:38To ja jeszcz wrzucę jeden utwór z Krakowa, Homicidal Rant w wersji drumcam:
W kapeli niestety nie dzieje się za dobrze :/
Świetny fil. Lubię patrzeć na grę perkusistów, zwłaszcza kiedy graja w takich kapelach.
Az sobie zapodałem "Envenomed" - ta płyta zawsze mi sie podobała, więc jest mozliwe, że znowu będzie u mnie przez tydzień w odtwarzaczu.
A co do tego, że w kapeli nie dzieje się za dobrze - jakieś dodatkowe informacje? Coś nowego udało ci się usłyszeć? Jeśli tak, to podziel się z nami![]()