moja lista w klipie poniżej
BLOOD INCANTATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: BLOOD INCANTATION
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Forum żaden wyznacznik, realnie płyta została przyjęta rewelacyjnie i jestem przekonany, że na koncertach będą sold-outy. Pojawią się także prawdopoobnie osoby, które nawet fanami death metalu nie są.Mass-Turbo pisze: ↑11-10-2024, 10:51W zasadzie to fajnie, że ta płyta tylu osobom nie siadła. Nie będzie ścisku na koncertach.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Anzhelmoo pisze:Forum żaden wyznacznik
Tak samo dobry, jak każdy inny.
A gdyby została tak przyjęta nierealnie?Anzhelmoo pisze:realnie płyta została przyjęta rewelacyjnie

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- SODOMOUSE
jezd top hit death m ! na discogs wedeszedł i przed logovvanię tzo widzę? o !!!!

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wczoraj mnie wzięło na Eloy, później znalazłem jakąś reedkę z Polskich Nagrań, jednego z albumów polskiego Exodus'a, a dalej poszło już Komendarkiem. Gość jest tak cudownie odklejony (mocno rozgadany też, niemała ilość wywiadów z nim jest. Oglądanie tylko na własną odpowiedzialność. Im późniejsze, tym lot w swój świat coraz mocniejszy), ma podobne zapatrywania, choćby na to jaką cywilizacją jesteśmy, że tak mi wpadło, że szkoda, że nie zssaporuje BI. Najzupełniej poważnie to piszę. Jest aktywny muzycznie i koncertowo.
Poro
- Ascetic
Z większą częstotliwością wchodzę i sprawdzam co tam w progu. Teraz częściej, bo ciekawość mnie zżera, co tam, co tam, co tam? W sensie, czy takie wypieki na twarzy wywołało to żenienie dwóch światów. I co? Na https://www.progarchives.com, progarchives, pepco. Wyjebane mają, zachwytów brak. Chyba wiem dlaczego.
A, i jakby się jakiś mądry inaczej trafił, że to gównostronka, czy coś, to z chęcią poznam poza pisanymi, drukowanymi miesięcznikami dot. progu, lepsze, aktualizowane, przez ludków znających się na tej akurat muzyce, aktualizowane, dzień po dniu, źródło informacji na temat progu i related.
A, i jakby się jakiś mądry inaczej trafił, że to gównostronka, czy coś, to z chęcią poznam poza pisanymi, drukowanymi miesięcznikami dot. progu, lepsze, aktualizowane, przez ludków znających się na tej akurat muzyce, aktualizowane, dzień po dniu, źródło informacji na temat progu i related.
Poro
- uglak
No nie wiem, dla mnie 4,79/5,00 to jednak zachwyty - zwłaszcza w tej wąskiej szufladce.

Guilty of being right
- Ascetic
Kierowałem się recenzjami. Są dwie. To przeglądałem.
Ok, przyznaję racje.
Raitingi wysokie. Bardzo. Na nie, nie spojrzałem. Zmienia to obraz.
Ok, przyznaję racje.
Raitingi wysokie. Bardzo. Na nie, nie spojrzałem. Zmienia to obraz.
Poro
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Starspawn oceniano przy tym na 3.61. Hmmm. Fachowcy.
-
- weteran forumowych bitew
- Ascetic
W progu zdecydowanie tak. W wolnej chwili przysiądź do tego portalu. Zmienisz zdanie.
Poro
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
No ja się zgadzam, że w progu właśnie.
- Ascetic
Jakby chcieć wyciągać dalej wnioski, powinno się rozkminić w takim razie, skąd dla odmiany te różnice?

W punktacji.
Bo skąd taka duża ilość punktujących, to chyba nie sposób nie wyciągać wniosku jednego, właściwego.

W punktacji.
Bo skąd taka duża ilość punktujących, to chyba nie sposób nie wyciągać wniosku jednego, właściwego.
Poro
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Że właściwego to nie ulega wątpliwości.
-
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
No, no, nie wiedzialem , ze Pioter lubi Eloy, choc jak pamietam, uzupelnial ich dysko z 15 lat temu. Jak Eloy to musi byc dobre, wszak Budka Suflera tez kowerowala Eloy
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Ja pamiętam redaktora z siłowni na UG 25 lat temu. Wtedy chyba nie znał EloyTriceratops pisze: ↑18-10-2024, 08:58No, no, nie wiedzialem , ze Pioter lubi Eloy, choc jak pamietam, uzupelnial ich dysko z 15 lat temu. Jak Eloy to musi byc dobre, wszak Budka Suflera tez kowerowala Eloy

Celem życia nie jest przeżycie.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Ascetic
- Triceratops
No chyba nie znal, zaczal kupowac Eloy ok 2007, tak jak nie znal New Model Army, Magmy , Woven Hand i wielu innych, ktore dzis zna "od zawsze"mistrzsardu pisze: ↑18-10-2024, 09:42Ja pamiętam redaktora z siłowni na UG 25 lat temu. Wtedy chyba nie znał EloyTriceratops pisze: ↑18-10-2024, 08:58No, no, nie wiedzialem , ze Pioter lubi Eloy, choc jak pamietam, uzupelnial ich dysko z 15 lat temu. Jak Eloy to musi byc dobre, wszak Budka Suflera tez kowerowala Eloy![]()

woodpecker from space