Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
jak dla mnie to za dużo kombinujecie 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja potrafię wymienić wszystkie tytuły z wszystkich wydawnictw Agathocles. Niektóre się powtarzają bo Janowi czasem zapomina się, że już kiedyś jakąś piosenkę tak nazwał i w takim wypadku wynieniam je chronologicznie.
-
- weteran forumowych bitew
Rasty nie ma już w Decapitated.
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
OglondalbymBless this tongue pisze: ↑11-10-2024, 12:05lepiej niech zalozy profil z tym co oglada, to bedzie szal pizdy w internetach![]()
woodpecker from space
- uglak
Nie spodziewałbym się jakiejś wolty stylistycznej skoro wziął wokalistę z:
Guilty of being right
- TheDude
Łojoj, znowu krzykacz a nie porządny wokal. A z resztą, niech se kurwa grają te patataje i elo.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Nie jest dobrze, ale chyba lepiej.
W ogóle ten mainstreamowy metal to taka sraka, że mam chyba z tą muzyką już mniej wspólnego niż z bluegrass. Fajny blaścior na początku numeru i całkiem sztampowy, acz bujający, rifozaurus a potem typowy urywany, djentowy (?) gejowski riff. Klip i wokal tylko dosypały soli do otwartej rany. Wyłączyłem.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Dużo zakupów po wypłacie, czekam na przesyłki...
Nowy komputer, bo obecny zaczyna wyglądać coraz bardziej zabytkowo i zwyczajnie czuję, że nie chce mi się do niego już siadać.
Nowa roomba, stara niedomaga i od kiedy przypadkiem zjadła trochę ziemi z wywróconego kwiatka, wydziera się wniebogłowy. Pół roku tego wytrzymaliśmy, ale czas na nową.
Bilety do Grecji na grudzień/styczeń, ponad 2 tygodnie. Święta spędzimy w Atenach, a potem będziemy pływali od wyspy do wyspy, nie mam nawet żadnego planu, po prostu chcę żeglować.
No i kilka książek z Amazona, już jakiś czas nic nowego nie kupowałem, ale coraz trudniej się powstrzymać.
Nowy komputer, bo obecny zaczyna wyglądać coraz bardziej zabytkowo i zwyczajnie czuję, że nie chce mi się do niego już siadać.
Nowa roomba, stara niedomaga i od kiedy przypadkiem zjadła trochę ziemi z wywróconego kwiatka, wydziera się wniebogłowy. Pół roku tego wytrzymaliśmy, ale czas na nową.
Bilety do Grecji na grudzień/styczeń, ponad 2 tygodnie. Święta spędzimy w Atenach, a potem będziemy pływali od wyspy do wyspy, nie mam nawet żadnego planu, po prostu chcę żeglować.
No i kilka książek z Amazona, już jakiś czas nic nowego nie kupowałem, ale coraz trudniej się powstrzymać.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Wyobraźcie sobie zadymiony klub, najlepsze tancerki Streptese, walki na gołe pięści z najlepszymi zawodnikami polskich federacji. o co chodzi? A właśnie taką imprezę organizujemy. Fight club.
Zmontowaliśmy pierwsze trailery ,które wysłałem Chłopakom z forume. Walkę wieczoru mamy zaklepaną.
100% testosteronu.
A ,że w walce wieczoru chłopaki chcą sobie coś wzajemnie wyjaśnić to będzie okazja.
Info w swoim czasie,
Zmontowaliśmy pierwsze trailery ,które wysłałem Chłopakom z forume. Walkę wieczoru mamy zaklepaną.
100% testosteronu.
A ,że w walce wieczoru chłopaki chcą sobie coś wzajemnie wyjaśnić to będzie okazja.
Info w swoim czasie,
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wiesz, jaka jest pierwsza zasada Fight Clubu?
-
Że nie mówi się o fight clubie? Ta impreza ma aspekt komercyjny. To w żarty ubrałem. Myślisz ,że czołowe nazwiska walk na gołe pięści będą się lały za butelkę wódki?:) Wpadaj jak coś. Zameiszczę info w swoim czasie jak poodopinam resztę kontraktów. Walka wieczoru jest już ustawiona.
Ostatnio zmieniony 19-10-2024, 10:14 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Za wódkę to może nie, ale za piwo lałbym się nawet cały na goło!

-
Hehe Est Ty nie gadaj tylko wpadaj. Możliwe ze z forume będzie Satyros i Morbid.
17 stycznia wpisz sobie w kajecik ta datę
W walce wieczoru będzie walczyć aktualny mistrz w walkach na gołe pięści, Z takiej jednej federacji. Chłopaki mają coś sobie do wyjaśnienia- nie wnikam, ja to tylko organizuje.
17 stycznia wpisz sobie w kajecik ta datę

W walce wieczoru będzie walczyć aktualny mistrz w walkach na gołe pięści, Z takiej jednej federacji. Chłopaki mają coś sobie do wyjaśnienia- nie wnikam, ja to tylko organizuje.
-
Jaka ja ma passę w negocjacjach ugodowych. Jak ugody podbijam. Samemu mi ciężko uwierzyć. Mam wrażenie że mam opinie wariata w środowisku i ludziom nie chce się ze mną chodzić po sądach. Inaczej nie jestem w stanie tego wytłumaczyć.z 1,2 mln do 1,9 mln wczoraj podbiłem. Wystarczy jeden telefon. Nie wale konia, cieszę się.
Alea skuteczność to mam. W końcu 15 lat to robię. Pewnie traktują mnie jak wariata ale co mniey to obchodzi. Dla moich klientów mam realizację zlecenia i tego się trzymam.
Potrzebuje siebie, telefon i przedzwonić będąc wkurwionym.
Jak ty to robisz jak się osoby z branży pytają? Po swojemu - jestem alkoholikiem, dziwkarzem i rozpustnikiem. Ale umim.
15 lat na to pracowałem - warto. Mieć opinie chuja z którym trzeba się dogadać
Pięknie to idzie. Bardzo ciężko na to pracowałem. Żaden z moxich adwokatów czy radców prawnych nie jest w stanie tego załatwić.
Dlatego te negocjacje przejmuje.
Co nie zmienia postaci rzeczy ze do 40 roku życia chce branże porzucić:D
Pieniądze to nie wszystko. Które są zajebiscie wysokie ale to jest jak rak. Wpierdala żywcem. Jak potwór. Z 2 lata popracować w tym tempie a później out.
Obiecałem to też mojej partnerce i chce z synem spędzać więcej czasu. To najważniejsze.
Ja tylko jeden rzeczy będę żałować - siebie samego, z kim gadać, gdzie dzwonić,na kogo się powołać, zdobyć numer telefonu - to jest cykl. Najważniejszy.
Właśnie przez to zarabiam. Ktoś to wejdzie w buty których nie zna ma przeprawę. Przez zycie.
Jak nie wyjedziesz w odpowiednim momencie to cie zeżre jak rak.
Alea skuteczność to mam. W końcu 15 lat to robię. Pewnie traktują mnie jak wariata ale co mniey to obchodzi. Dla moich klientów mam realizację zlecenia i tego się trzymam.
Potrzebuje siebie, telefon i przedzwonić będąc wkurwionym.
Jak ty to robisz jak się osoby z branży pytają? Po swojemu - jestem alkoholikiem, dziwkarzem i rozpustnikiem. Ale umim.
15 lat na to pracowałem - warto. Mieć opinie chuja z którym trzeba się dogadać

Pięknie to idzie. Bardzo ciężko na to pracowałem. Żaden z moxich adwokatów czy radców prawnych nie jest w stanie tego załatwić.
Dlatego te negocjacje przejmuje.
Co nie zmienia postaci rzeczy ze do 40 roku życia chce branże porzucić:D
Pieniądze to nie wszystko. Które są zajebiscie wysokie ale to jest jak rak. Wpierdala żywcem. Jak potwór. Z 2 lata popracować w tym tempie a później out.
Obiecałem to też mojej partnerce i chce z synem spędzać więcej czasu. To najważniejsze.
Ja tylko jeden rzeczy będę żałować - siebie samego, z kim gadać, gdzie dzwonić,na kogo się powołać, zdobyć numer telefonu - to jest cykl. Najważniejszy.
Właśnie przez to zarabiam. Ktoś to wejdzie w buty których nie zna ma przeprawę. Przez zycie.
Jak nie wyjedziesz w odpowiednim momencie to cie zeżre jak rak.
- empir
- zahartowany metalizator
-
Skąd mam wiedzieć? spotyka się dwóch czołowych zawodników walk na gołe pięsici. I pewne rzeczy sobie muszą wytłumaczyć. Na pewwno będzie krwawo. to nie chłopaki z pierwszej łapanki tylko mistrzowie we swoich federacjach. Tak jak powiedziałem ogłoszę wszystko w swoim czasie,
Szanujemy się- poza walkami będą pokjazy striptiz od najlepszych tancerek w kraju. Poważnie.
Długo dziewczyny musiałem przekonywać ale się udało.
Szanujemy się- poza walkami będą pokjazy striptiz od najlepszych tancerek w kraju. Poważnie.
Długo dziewczyny musiałem przekonywać ale się udało.
Ostatnio zmieniony 19-10-2024, 22:16 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- weteran forumowych bitew
Don Diego nie bedzie, to jaki to miszcz...ciekaw ja! Wotorowy miszcz, nie wiem który... mów nam, nikomu nie powiemy.
-
NI chuja Piotrek. Po porostu mi nie wolno. Bedzie czas to będące pisał. Kwestia miesiąca może dwóch. Na grubo -ale teraz skupiam się na organizacji.
Chce żeby wyszło to zajebiście.
Sam trailer to mrokh. Paru tu Kolegom powysyłem z forum. Mrokh:D
I diobeł:D

Chce żeby wyszło to zajebiście.
Sam trailer to mrokh. Paru tu Kolegom powysyłem z forum. Mrokh:D
I diobeł:D
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Cieszy mnie nowy komputer. Na razie przede wszystkim bardzo gładko chodząca klawiatura, łagodny wyświetlacz i to, że jest śmiesznie lekki jak na taki full komputer a nie tylko w podróż (poniżej 1 kg).