POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- postuje jak opętany!
Re: POlitykowanie
Teraz patrzę i nie wierzę ci idioci z PELO chcą wystawić Sikorskiego 2,75 to WPIERDOL MÓROWANY MAJĄ .
-
- weteran forumowych bitew
przecież to proste - kato-wymoczki z kaczka na czele srają po gaciach, bo na horyzoncie już tylko dół z wapnem. To widać najlepiej po ich medialnych histeriach, które Tusk obraca przeciwko nim i będzie te kaczkę z piórkiem w dupie umiejetnie dusił do samych wyborów. PiS ma wytrącone wszystkie argumenty - migracja/bezpieczeństwo, socjal, gospodarka, jedyne co jest obecnie z nimi kojarzone, to złodziejstwo w każdej możliwej instytucji. Dla pisduchow to faktycznie przepis na sukces. A wiecie jakie by były największe jaja - jakby prezydentem został Sikorski, byłoby to ostateczne upokorzenie kaczorka.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Spoko, w ramach sprzątania po PiS. Zaoferują nam głosowanie, na byłego ministra w rządzie PiS. Sugeruję jeszcze Giertycha na ministra edukacji xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Tusk na pewno z tego powodu niezwykle zasmucony chodzi.
- Hatefire
Nie interesuje mnie co Tusk o tym myśli. Ja jako wyborca, po prostu jak będzie II tura z kandydatem PiS i Radziem nie pójdę głosować i tyle. Moje prawo.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
No ale skąd to oburzenie, przecież dokładnie takie masz prawo. Głosujesz na kogo sobie chcesz na podstawie własnych wniosków. Nie zapominajmy po prostu, że polityka to jest kalkulacja na zimno (szczególnie jak gra na emocjach) a nie charytatywny koncert życzeń.
- Hatefire
To nie jest oburzenie. Tylko właśnie kalkulacja na zimno, że na pisowca nie zagłosuję, nawet jak aktualnie jest w PO.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobrze masz tam pogrzane z tym Giertychem. Robi wrażenie.
A co uważasz na temat działań politycznych tej gwiazdy lewicy? Np. na temat wczorajszego występu w TVzaRublika?

Poro
- Hatefire
Totalnie bez sensu. Przecież Razem i tak popierało CPK. Naprawdę nie wiem, po co było legitymizowanie tego skompromitowanego Horały. Krótko mówiąc w imię poparcia kwestii, którą jej partia i tak popiera, udzieliła wsparcia politykowi, który ma w 99,5% zdanie inne niż jej rodzima formacja polityczna. Dobrze, że ją wyjebali.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
W nienawiści do faszyzmu, tak zostałem wychowany.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Też.
Możemy teraz razem zaśpiewać "Stanowisko":
...każdy faszysta to jebane kurwisko,
każdy rasista to młot i idiota,
banda debili i bezmózga hołota ..."
Za Rewizją. Zaśpiewać.
"... huj im kurwa w dupę, huj w dziąsło ..."
Poro
- Ascetic
Czyli tutaj też się łapiemy.Hatefire pisze: ↑23-10-2024, 12:58Totalnie bez sensu. Przecież Razem i tak popierało CPK. Naprawdę nie wiem, po co było legitymizowanie tego skompromitowanego Horały. Krótko mówiąc w imię poparcia kwestii, którą jej partia i tak popiera, udzieliła wsparcia politykowi, który ma w 99,5% zdanie inne niż jej rodzima formacja polityczna. Dobrze, że ją wyjebali.
Klasyczn(a)y "koń trojański", rozmontowywaczka, przygotowywaczka gruntu pod nowe rozdanie, coś jak siwy bajerant-obrzygus u konfpedryli.
ps. Rozumiem, że informacja, że jest to "Posłanka z Kutna" ma na celu oszczędzenie starszych ludzi, tak, aby zawału nie dostali, jakby do nich doszło z jakiego ugrupowania ta Pani jest. Sprytne.
Poro
- hcpig
Posłanka z Kutna niedobra bo smutna.
Posłanka z Opoczna dobra bo skoczna.
Posłanka z Opoczna dobra bo skoczna.
Porozumienie ponad podziałami podobno.Hatefire pisze: ↑23-10-2024, 12:58
Przecież Razem i tak popierało CPK. Naprawdę nie wiem, po co było legitymizowanie tego skompromitowanego Horały. Krótko mówiąc w imię poparcia kwestii, którą jej partia i tak popiera, udzieliła wsparcia politykowi, który ma w 99,5% zdanie inne niż jej rodzima formacja polityczna.
Yare Yare Daze
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Zbychu ma wyjebane:
https://wiadomosci.wp.pl/ziobro-nie-sta ... 631799040a
https://wiadomosci.wp.pl/ziobro-nie-sta ... 631799040a
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- empir
No ale w czym Ci Radek przeszkadza. Przecież nie każdy pisior (były czy obecny) musi być zjebem. Ten nawet nie był członkiem PISu (co w sumie nie musi mieć znaczenia).
- trup
"The Independent" powołuje się na jednego z Republikanów, który w przeszłości współpracował ze sztabem byłego prezydenta. Przekazał, że Trump traci, podczas gdy Harris jest na fali. "Zdaje sobie sprawę, że może przegrać wybory, pójść do więzienia i być może tam umrzeć" — podaje gazeta, cytując informatora
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
Bo ja generalnie jestem mało wybaczający. Jak jak Giertych i Sikorski byłeś w rządzie Kaczyńskiego, to jesteś współodpowiedzialny za ten cały syf i tyle. Na sztywno. Szpagaty na Nowogrodzkiej nie będą zapomniane. Poza tym Radzio, to hardkorowa konserwa i neolib. Czyli poza moim spektrum tolerancji. I tyle
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Kol 535 mial w tej kwestii bardzo wyraziste zdanie, z tego co patrze wielu tutaj nagle przymknie oko na pisiora, bo jak to spiewal Kazik "moj pisior jest leprzy niz twoj"
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Co za brednie.trup pisze: ↑05-11-2024, 16:50"The Independent" powołuje się na jednego z Republikanów, który w przeszłości współpracował ze sztabem byłego prezydenta. Przekazał, że Trump traci, podczas gdy Harris jest na fali. "Zdaje sobie sprawę, że może przegrać wybory, pójść do więzienia i być może tam umrzeć" — podaje gazeta, cytując informatora
Celem życia nie jest przeżycie.
- empir
No spoko. Masz do tego prawo.Hatefire pisze: ↑05-11-2024, 17:28Bo ja generalnie jestem mało wybaczający. Jak jak Giertych i Sikorski byłeś w rządzie Kaczyńskiego, to jesteś współodpowiedzialny za ten cały syf i tyle. Na sztywno. Szpagaty na Nowogrodzkiej nie będą zapomniane. Poza tym Radzio, to hardkorowa konserwa i neolib. Czyli poza moim spektrum tolerancji. I tyle
Ja tam do Radka (w przeciwieństwie do Romka) nigdy giewontów nie miałem.Triceratops pisze: ↑05-11-2024, 18:01Kol 535 mial w tej kwestii bardzo wyraziste zdanie, z tego co patrze wielu tutaj nagle przymknie oko na pisiora, bo jak to spiewal Kazik "moj pisior jest leprzy niz twoj"
Ale jeśli miałbym w wyborach prezydenckich wybierać między Radkiem (czy nawet Romkiem) a Czarnka, Bocheńskiego, Błaszczaka czy Morawieckiego to nawet nie ma się nad czym zastanawiać.