Teraz ma jakoś odsiadkę. Cztery miesiące tym razem. Do tego niestety na koncertach i na nowym wydawnictwie Mika ma zastąpić Jonasa na wokalach.
OFERMOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Re: OFERMOD
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- COFFIN
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Nowy numer. Jest ok, tylko wokale nie te. Z Jonasem byłoby o wiele lepiej.
- COFFIN
- DST
- rasowy masterfulowicz
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jest całość. Po pierwszych odsłuchach.... tak se.... Choć mi nawet podoba się.
Najlepszy kawałek "Chaos Reverberation". "Litanies of the Lascivious Lucifuga" - interesująco wściekły. "Tiamtü" fajny tribute dla Morbid Angel i Dissection.
Najlepszy kawałek "Chaos Reverberation". "Litanies of the Lascivious Lucifuga" - interesująco wściekły. "Tiamtü" fajny tribute dla Morbid Angel i Dissection.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
A czyli tylko dwa nowe numery? Reszta w tej samej wersji co na poprzednich wydawnictwach?
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Tak, dwa nowe kawałki a reszta to materiał z epki "Serpents Dance".
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:

The Covenants of Ofermod(Official), Acherontas (The Drakonian Coven), Inferno and Black Altar join their glorious prowess once more, upon a spiritual conquest towards the soil of Europa. Several movements in the form of a relentless scheme to glorify the Drakonian Apotheosis of those Blessed Lands, to cast away the stagnant years of pandemic and madness.
Interested promoters/tour managers please write at: info@odiumrex.com
Ofermod and Black Altar have 4 common members which will be cheaper for the promoters in terms of transport and accommodation costs.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
wywiade
- DST
- rasowy masterfulowicz
Pierwszy wywiad video (z tego co mi wiadomo) i pytania z pizdy jakby je wymyślał na poczekaniu.
Z inspiracjami prosto poleciał "DMDS and everything by Morbid Angel".
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
https://www.bardomethodology.com/articl ... jFrmwr_zp4
kolejny wywiad
lubię opowiastki takich pojebów
kolejny wywiad
lubię opowiastki takich pojebów
-
- postuje jak opętany!
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- DST
- rasowy masterfulowicz
Fragment z opłacaniem mu barbera i specjalnych butów na scenę najlepszy. Choć nie wiem o co mu chodzi z "blue safety shoes with a yellow ball" i w sumie wolę chyba nie wiedzieć
Trochę heheszki, ale trochę smuteczek bo zajebista jest ta kapela (oczywiście mam na myśli Ofermod).

Trochę heheszki, ale trochę smuteczek bo zajebista jest ta kapela (oczywiście mam na myśli Ofermod).
-
- starszy świeżak
Jaki Darek jest każdy wie, ale to co ta ćpuńska larwa odjebała to lament chuja nad przepaścią. Jakim trzeba być zjebem, żeby po akcji z odwołaniem trasy w latino hamerica w ostatniej chwili mieć czelność jeszcze wywlekać na forum publiczne jakieś akcje z imprez w domu Darka? Ścierwo najgorsze, bronić kogoś takiego mogą tylko zjeby z iq i kręgosłupem moralnym żaby.
-
- weteran forumowych bitew
czyżby chodziło o trzewiki robocze ?DST pisze: ↑05-11-2024, 16:23Fragment z opłacaniem mu barbera i specjalnych butów na scenę najlepszy. Choć nie wiem o co mu chodzi z "blue safety shoes with a yellow ball" i w sumie wolę chyba nie wiedzieć![]()

barber to z nim chyba za wiele roboty nie miał bo mu lata temu od tych prądów drakońskich wszystkie włosy zdarzyły wypaść.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- DST
- rasowy masterfulowicz
Też to wygooglowałem. Czy te buty dodają punktów do poziomu wtajemniczenia w teistyczny satanizm?olgims pisze: ↑05-11-2024, 18:00czyżby chodziło o trzewiki robocze ?DST pisze: ↑05-11-2024, 16:23Fragment z opłacaniem mu barbera i specjalnych butów na scenę najlepszy. Choć nie wiem o co mu chodzi z "blue safety shoes with a yellow ball" i w sumie wolę chyba nie wiedzieć![]()
barber to z nim chyba za wiele roboty nie miał bo mu lata temu od tych prądów drakońskich wszystkie włosy zdarzyły wypaść.