czyżby chodziło o trzewiki robocze ?

musi one,,,
Qliphotic Magick ślizgacze

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
mi się nasuwają kolejne ważne pytania:
o kurVa faktiko! Mam nadzieję, że im tuneli seta za bardzo ta pomyłka nie poprzestawialem.
Mam pewne informacje ze źródła, które nie boi się wyrażać opinii w internecie aczkolwiek woli pozostać anonimowe, że trzewiki są w tym momencie impregnowane. Źródło to jest moim wieloletnim przyjacielem i muzykiem ze Szwecji z którym przez 50 lat dzieliłem salę prób i który jest od lat oddany zarówno kultowi prawdziwego black metalu jak i drakońskiej magii chaosu. Zapewniam Was iż nigdy nie miał styczności z fałszywą krwią w przeciwieństwie do tego pozera ze Srodium Records.olgims pisze: ↑05-11-2024, 22:20mi się nasuwają kolejne ważne pytania:
czy mika napadnie dariusza w tych roboczych trzewikach? kto palił crack z murzajem ze zdjęcia? Czy adeptus latinos zwany dildo nox wciągnął cały kox? Czy Dariusz wyruchał swojego psa? Gdzie są foty z palenia bluzy? Kto z podziemia dał lajki dla belfegora? I w końcu najważniejsze - dlaczego dariusz upokorzył mika nie kupując mu za parę euro tej pierdolonej krwi od rolnika, no do chuja pana?
Psylocybina NIE JEST NARKOTYKIEM.DST pisze: ↑06-11-2024, 11:20Mam pewne informacje ze źródła, które nie boi się wyrażać opinii w internecie aczkolwiek woli pozostać anonimowe, że trzewiki są w tym momencie impregnowane. Źródło to jest moim wieloletnim przyjacielem i muzykiem ze Szwecji z którym przez 50 lat dzieliłem salę prób i który jest od lat oddany zarówno kultowi prawdziwego black metalu jak i drakońskiej magii chaosu. Zapewniam Was iż nigdy nie miał styczności z fałszywą krwią w przeciwieństwie do tego pozera ze Srodium Records.olgims pisze: ↑05-11-2024, 22:20mi się nasuwają kolejne ważne pytania:
czy mika napadnie dariusza w tych roboczych trzewikach? kto palił crack z murzajem ze zdjęcia? Czy adeptus latinos zwany dildo nox wciągnął cały kox? Czy Dariusz wyruchał swojego psa? Gdzie są foty z palenia bluzy? Kto z podziemia dał lajki dla belfegora? I w końcu najważniejsze - dlaczego dariusz upokorzył mika nie kupując mu za parę euro tej pierdolonej krwi od rolnika, no do chuja pana?
Dementuję też plotki, iż Mika bierze narkotyki. Jest czysty od twardych narkotyków od siedmiu dni z wyjątkiem:
- amfetaminy na imprezach
- kokainy raz na dwa dni (ale nie w formie cracku)
- heroiny (tylko w formie palnej i jedynie podczas przesilenia zimowego)
- psylocybiny (podczas rytuałów)