13-11-2024, 21:28
Wiecie o co chodzi w tym Forbes. Pierdoli mnie to całkowicie, blichtr, szanucek-albo pseudo szacunek. Chodzi mi tylko wyłacznie o to żeby ryja zamknąć, Widzę już te twarze tych chuji jebanych których nienawidzę. Wszyscy wokól będęą walić konia-38 lat diament fobrsa, cała energię skupię na tych kurwach co mi dupę obrabiały. śmietanki z toru nie spiję dopóki ich nie rozjebię. Reszta choćby od mnie z firmy niech zjada piankę. Nienawidzę ich za to co mi zrobili -reszta się nie liczy.
Syn, parterka i te lewackie kurwy- za wszystko . Reszta jest bzdurą- czyli hipnotyzując jak odbierzesz diament forbes to se konia nie zwalisz? Nie , wali mnie to ,fajnie że jest- jednal to docenienie ale mam swoich wrogów-namacalnych.
Wygląda to tak-ten wywiad dla Forbes wiem że zeedytują, cięzko z pojebanym kimś przeprowadzać. Wg uznania dziennikarzy. Ja na to: widzisz tą pustkę , ten las - to jest wszystko co mnie ugruntowało. Czy mi dacie ten daiment brbsa- jebie mnie to. Spójrz jescze raz nat ą pustkę, na piękno natury.Całe moje jebane życie. ALe spójrz, Reszta to nikczemne pierdolenie.
. Ten zapachZ
Myśllisz że się podnieceniem jakaś kiepską melodią. Widzisz ten zapach świeżej koszonej trawy. Ten zapach. Dlaczegu tu mieszkamy.
Jane że spotkałem się z tymi ludżmi. Pierwsz y dialog: dlaczego tomek nas tak nienawidzisz? Co ty pierdolisz Ludzkoścsz, chłopie, ja na to mam wysrane, liczą się pieniądze, etap rozwoju, w końcu jesteśmy ludżmi i podbijamy strefy. Ludzkośc się rozwija,, we wszytim, to że jestem dziwnym człowiekiem ale realizuję pewne rzeczy.
Doom the dark ages. Sesja trwa.