LUSTMORD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: LUSTMORD
Bedzie słuchane w weekend .
- KKK
- postuje jak opętany!
Co tej czystej wody post-industrialna ambientowa elektronika robi w dziale z metalem? Uprasza się wrzucić to do lochów albo trzasków i szumów. Dzięki.
-
- postuje jak opętany!
Krótki wywiad z Brianem
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dobrą robotę robisz kolego. Fajnie się oglądało ten niedawny wywiad z Palubickim, ten pewnie też obejrzę.
-
- postuje jak opętany!
- HCDamage
- postuje jak opętany!
Chciał bym mieć możliwość kiedyś posłuchania jego albumów na "zwykłym" sprzęcie i na takim za milion dolców. Ciekawi mnie jak duża różnica by była w odbiorze tej sztos muzyki i odgłosów. Obok Atrium Carceri i Lustmord to dla mnie poprzeczka nie do przeskoczenia. Tak uważam.
-
- postuje jak opętany!
Różnie mogliby być z basami i innymi niskimi dźwiękami. Na słuchawkach do telefonu, te dźwięki u mnie nie wyrabiająHCDamage pisze: ↑08-12-2024, 12:59Chciał bym mieć możliwość kiedyś posłuchania jego albumów na "zwykłym" sprzęcie i na takim za milion dolców. Ciekawi mnie jak duża różnica by była w odbiorze tej sztos muzyki i odgłosów. Obok Atrium Carceri i Lustmord to dla mnie poprzeczka nie do przeskoczenia. Tak uważam.
- HCDamage
- postuje jak opętany!
W jakimś wywiadzie czytałem właśnie że sam stwierdził że jego muzyka oddaje w pełni to co tworzy tylko na konkret sprzęcie. No ale aż takim audiofilem nie jestem żeby kredyt brać bo Lustmorda chcę słuchać jak król. Ciekawie opowiada też jak się poświęca albo ryzykuje zdrowie żeby nagrać konkretne dźwięki.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Gratuluje ze udalo sie z nim w ogole porozmawiac, mi niestety nie wyszlo.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- postuje jak opętany!
Dzięki! Nie było łatwo, bo sam nie do końca był pewien czy robić wywiad. Nie zadałem wszystkich pytań, więc reszta zostanie na kolejną rozmowę hahaŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-12-2024, 08:14Gratuluje ze udalo sie z nim w ogole porozmawiac, mi niestety nie wyszlo.