Do kradzieży, od 2-3 dni wisi. Zdziwiony ja, że nikt nie podejmował tematu. A temat jaki jest? Dobry, zły, umiarkowany, czy jakiś inny?
Mała chwila odsłuchowa:
-Nuklija Winta- było kowerowane na jeszcze bardziej kwadratowo? Phhh
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Do kradzieży, od 2-3 dni wisi. Zdziwiony ja, że nikt nie podejmował tematu. A temat jaki jest? Dobry, zły, umiarkowany, czy jakiś inny?
Hmmm, słucha się tego przyjemnie i powiedziałbym, że dobre, ale nic wybitnego. Ze 2-3 mielizmy też by się znalazły. Ogólnie bardziej w stronę klimatu, niż hiciorów, myslę, że trochę za bardzo. Ale będzie słuchane, bo całosciowo mimo wszystko dobre.
Bardzo lubię ten album, nieczęsty przypadek dobrych wokali kobiecych w ostrej muzyce.
Dzięki za opinię. Widzę, że jest na spoti, ruszam w temat*.backslifer pisze: ↑22-11-2024, 22:01Hmmm, słucha się tego przyjemnie i powiedziałbym, że dobre, ale nic wybitnego. Ze 2-3 mielizmy też by się znalazły. Ogólnie bardziej w stronę klimatu, niż hiciorów, myslę, że trochę za bardzo. Ale będzie słuchane, bo całosciowo mimo wszystko dobre.![]()
Toż to najlepsza Sepa. Byłem opętany tym albumem, potem koncert w Spodku i dwa tygodnie później chuj bąbki strzelił.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Może teraz chesus z misrakoelhujo łaskawie wyśle płyty, jak już są recenzjonowane ....
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
.eu.