MASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: MASTER
I takich panów się ceni. Luz i szczerość ponad wszystko. Dla mnie to jest taki Lemmy death metalu.
support music, not rumors
-
- postuje jak opętany!
Dobrze napisane!Rattlehead pisze: ↑05-12-2024, 22:01I takich panów się ceni. Luz i szczerość ponad wszystko. Dla mnie to jest taki Lemmy death metalu.

- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Oj zmienił sie, mocno ale na pozytyw, piekielnie wyluzowal, czeski styl zycia robi dobrze.
Kiedys to byl spięty żylasty gość, z mocnym parciem na szklo, a tu prosze, spokojny brodacz z sasiedztwa.
Zajebiscie.
Od paru lat zastanawiam sie nad przeprowadzka do Czech. Kierwaaaa kusi brodacz, kusi
Kiedys to byl spięty żylasty gość, z mocnym parciem na szklo, a tu prosze, spokojny brodacz z sasiedztwa.
Zajebiscie.
Od paru lat zastanawiam sie nad przeprowadzka do Czech. Kierwaaaa kusi brodacz, kusi

WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
Widać spokój, i to chyba najważniejsze w życiu by tak właśnie życ, bez pośpiechuNajprzewielebniejszy pisze: ↑05-12-2024, 22:52Oj zmienił sie, mocno ale na pozytyw, piekielnie wyluzowal, czeski styl zycia robi dobrze.
Zajebiscie.
Od paru lat zastanawiam sie nad przeprowadzka do Czech. Kierwaaaa kusi brodacz, kusi![]()
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Rozwaliło mnie, jak przed przeprowadzką musiał przyjść gość chyba od gazu, żeby licznik zamontować, mówię mu przez telefon że w piątek pracuje i mogę urwać się wcześniej żeby być około 15 to mi powiedział, że w piątek o tej porze to on już jest po robocie i odpoczywa.Soundterror pisze: ↑06-12-2024, 07:28Widać spokój, i to chyba najważniejsze w życiu by tak właśnie życ, bez pośpiechuNajprzewielebniejszy pisze: ↑05-12-2024, 22:52Oj zmienił sie, mocno ale na pozytyw, piekielnie wyluzowal, czeski styl zycia robi dobrze.
Zajebiscie.
Od paru lat zastanawiam sie nad przeprowadzka do Czech. Kierwaaaa kusi brodacz, kusi![]()
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Limited edition tour EP celebrating 40 years of Master!
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist