Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
też oglądałem wczoraj, Hugh Grant bardzo dobry!SamborWilk pisze: ↑15-12-2024, 00:39Bdb kino, trochę taki filozoficzny trhiller. Hugh Grant, którego wieki nie widziałem w zeschizowanej roli.
Jednym słowem udany wieczór.
![]()
A o tym mowa, tak, jest zajebisty, nie skojarzyłem bo jednak trochę się między sobą różnią.
ale wiecie, że ten gówniany film to jest dosłownie katolska propaganda antyaborcyjna?SamborWilk pisze: ↑15-12-2024, 19:54A o tym mowa, tak, jest zajebisty, nie skojarzyłem bo jednak trochę się między sobą różnią.
Główna różnica w Heretic polega na akcji i scenerii, która niewątpliwie jest bardziej zróżnicowana.
W takim dużym uogólnieniu, w sumie w poprzednim poście już co nieco napisałem.
no przeciez ostrzegalem, te Monike to nie wiadomo na chuj tam wcisneli, oprocz Keatona reszta gunwoŻułek pisze: ↑15-12-2024, 21:48premiera na HBO niestety z dabbingiem (okropnym) więc musiałem przełączyć na napisy
no cóż liczyłem na ciepły odgrzewany kotlecik z grubą panierką a dostałem jakieś odmrożone i przeterminowane badziewieKeaton jeszcze jako tako, Bob był
, muza git, ale cała reszta
a wątek z Belluci to już całkiem był do
![]()
ok to nie gównoTriceratops pisze: ↑20-10-2024, 00:01Ok dwojeczka tez ok, Keaton wygladal jskby jedynke gral pare dni wczesniej ale to juz nie ten klimat co jedynkaTriceratops pisze: ↑18-10-2024, 18:50Obejrzalem oryginal, super jak zwykle, pamientam pierszy raz jak ro oglondalem z kasety video to chuja z tego zrozumialem xD. Keaton zajebisty. Zobaczymy czy ten nowy da rade ale Burton to ostatnio szmelc totalny