tak.
Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
Ambitny plan obejrzenia wszystkich filmów Cronenberga do końca roku trwa:

-
- w mackach Zła
Konwencja jakoś nie przypadła, gusta i guściki.
Dzisiaj wejdzie Mandibules, oby było lepiej.
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Troche sie boje, bo film juz jest depresyjny a koncowka dobija.
woodpecker from space
- nagrobek
- zahartowany metalizator
u mnie najpierw byl film, pozniej ksiazka (i nie byla to pierwsza od ktorej zaczalem McCarthyego) i w obu przypadkach bdb. film bardzo udanie ukazuje ten swiat i relacje ojca z synem.
- Triceratops
Ok, przekonaliscie mnie, choc nie wiem czy moje wrazliwe serce to zniesie, jezeli film ma 50% mocy ksiazki.
woodpecker from space
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
książka genialna
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
-
cały McCarthy jest genialny i nie rozumiem, jak tego można nie rozumieć 

Ciekawe czy dojdzie kiedykolwiek do ekranizacji Krwawego Południka? Tam jest potencjał na sztosiwo.
-
byłoby pięknie
- Żułek

dzieciak (wyglada jak Jonah Hill w pomniejszeniu) który ma dysgrafie pisze list do świetego Mikołaja, problem w tym że zamiast Santa napisał Satan i chyba jestem na to za stary

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dżek Blek, ja ja typa nie trawię, w sumie widziałem z nim to całe Tenaociocus D i tak długo musiałęm to rozchodzić że przetarłem podłogę do piwnicy
-
Pyknę dzisiaj. Gajos krół. Psy to jedyny film o mafii i oddający oblicze tego środowiska. Reszta to pierdoły.
Psy to jedyny film i jestem tego zdania ,który oddaje oblicze polskiej mafii .
Będzie oglądane.
Heh powiedzmy ,że jak zapytałem parę osób z tego środowiska, który film oddaje wasz obraz. tylko Psy. Tak było. Polish gangsta aprroved. To byli fest źli ludzie. Zmierzam do tego jeśli ktoś che zobaczyć jak te środowisko wyglądało to nie ma lepszej możliwości jak Psy Pasikowskiego zapuścić.
Rozmawiałem z kumplem, bo postać jego ojca jet wykorzystana w Psach. Przejebane. jaj myśłem ,że mam chujowo ale Ty z tą schedą rodzinną.to w ogóle rollcaster przez całe życie. I jeszcze na ludzi wyszedłeś. Chujowo tak dostawać na pręgierz całe życie ,że stary to gansgsta.
Brr kurwa. Zero normalnego życia. Zawsze będą mu wypominać ,że jest synem człowieka który no ma sławę jako ma ,że kręcą o nim filmy. Tzn o Jego Ojcu ale rykoszetem dostaje.
Nikogo nie bronie ale jestem 1 100% przekonany ,że każdy byłby zszokowany jak np z takim Prószkowem pogadać z dziećmi które uwolniły się z jarzma tego piekła co rodzice zgotowali.I na jakich wartościowych ludzi wyrośli. Ale zostaje pryzmat gangsterki. Co oczywiście jest dużym uprzedzeniem.
Oczywiście ja tych uprzedzeń nigdy nie miałem. żeby kogoś osądzać z góry. Absolutnie nie. Ale jak czasem gadam z Kolegami jak wyglądaloIch życie w tych gansterskich rodzinach jestem pełen szacunku ,że wyszli na ludzi.
Psy to jedyny film i jestem tego zdania ,który oddaje oblicze polskiej mafii .
Będzie oglądane.
Heh powiedzmy ,że jak zapytałem parę osób z tego środowiska, który film oddaje wasz obraz. tylko Psy. Tak było. Polish gangsta aprroved. To byli fest źli ludzie. Zmierzam do tego jeśli ktoś che zobaczyć jak te środowisko wyglądało to nie ma lepszej możliwości jak Psy Pasikowskiego zapuścić.
Rozmawiałem z kumplem, bo postać jego ojca jet wykorzystana w Psach. Przejebane. jaj myśłem ,że mam chujowo ale Ty z tą schedą rodzinną.to w ogóle rollcaster przez całe życie. I jeszcze na ludzi wyszedłeś. Chujowo tak dostawać na pręgierz całe życie ,że stary to gansgsta.
Brr kurwa. Zero normalnego życia. Zawsze będą mu wypominać ,że jest synem człowieka który no ma sławę jako ma ,że kręcą o nim filmy. Tzn o Jego Ojcu ale rykoszetem dostaje.
Nikogo nie bronie ale jestem 1 100% przekonany ,że każdy byłby zszokowany jak np z takim Prószkowem pogadać z dziećmi które uwolniły się z jarzma tego piekła co rodzice zgotowali.I na jakich wartościowych ludzi wyrośli. Ale zostaje pryzmat gangsterki. Co oczywiście jest dużym uprzedzeniem.
Oczywiście ja tych uprzedzeń nigdy nie miałem. żeby kogoś osądzać z góry. Absolutnie nie. Ale jak czasem gadam z Kolegami jak wyglądaloIch życie w tych gansterskich rodzinach jestem pełen szacunku ,że wyszli na ludzi.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Żułek
ja tam go akurat lubieMajor Zagłoba pisze: ↑17-12-2024, 08:40Dżek Blek, ja ja typa nie trawię, w sumie widziałem z nim to całe Tenaociocus D i tak długo musiałęm to rozchodzić że przetarłem podłogę do piwnicy

Kontrola bezpieczeństwa

było kilka głupot ale w sumie oglądało się całkiem dobrze, oczywiście netflix bez gejowatych typów filmu już chyba nie nakręci ale przynajmniej był to epizod

święta, lotnisko, zły typ z bombkom nie koniecznie na choinke i Chłam w tle

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- w mackach Zła
Tak, ten styl Dupieux mi odpowiada:

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ten rok to chyba w ogóle jakiś zjebany plebiscyt na najbardziej niepotrzebny filmowy sequel w którym to Gladiator wyprzeda wszystkich o kilka długości.Żułek pisze: ↑15-12-2024, 21:48premiera na HBO niestety z dabbingiem (okropnym) więc musiałem przełączyć na napisy
no cóż liczyłem na ciepły odgrzewany kotlecik z grubą panierką a dostałem jakieś odmrożone i przeterminowane badziewieKeaton jeszcze jako tako, Bob był
, muza git, ale cała reszta
a wątek z Belluci to już całkiem był do
![]()
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Yippee Ki Yay Muthafucka, brzmi jak Die Hard 2Żułek pisze:święta, lotnisko, zły typ z bombkom nie koniecznie na choinke
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Są już napisy do tego, czy trzeba po angielsku?SamborWilk pisze: ↑15-12-2024, 00:39Bdb kino, trochę taki filozoficzny trhiller. Hugh Grant, którego wieki nie widziałem w zeschizowanej roli.
Jednym słowem udany wieczór.
![]()
- Żułek
eeeee niestety nieMajor Zagłoba pisze: ↑19-12-2024, 00:04Yippee Ki Yay Muthafucka, brzmi jak Die Hard 2Żułek pisze:święta, lotnisko, zły typ z bombkom nie koniecznie na choinke
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka

rozpierduchy jednak brak, bardziej gra w kotka i myszke